Copilasi din 2002 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nina, bine-ai venit!!
Am vazut TOATE pozele. Superbe!!!

Crig-va intoarceti pe la Viena?
Pe Andrei l-am mai dus la calarie, fara nici o problema, insa la Viena, asa s-a emotionat cand s-a urcat in sa...

Nico- e plin de mamici cu bebici mici-mici, care se plimba linistite pe la obiective turistice sau centre comerciale.Asa, ca, ia bagati o plimbarica, toti 4!

Katty-atunci spor sa ai!!
Ce faceti de ziua printului? ca in curand ne dati de baut

Aida, ioi, tot am vrut sa-ti spun:Simona e fantastica, pe-al meu nu-l vad in curand LANGA coarda elastica, darmite sa o incerce...

Cristina-cat a mai ramas pana la vacanta??

Numa' bine!!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Katty, chiar asa, sa fi prin zona duminica asta! Ca stim noi ce stim!

Saptamana viitoare pe vremea asta o sa avem deja bagajele facute, plecam pe 5, dar de pe 4 intram in vacanta. Toata luna august, din care 2 saptamani in M, apoi mai vedem noi unde.

Ce v-ati luat frumos voua si copilasilor din excursii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello, bine ai revenit Nina, frumoase poze, a fost tare bine ca ati fost cu totii impreuna! Spor la munci! Sa ne zici si impresii!!!
Cristina22siCristina_C, asa e, suntem prin zona, duminica ne serbam juniorul la un Mc nou nout din zona, nu suntem noi mari fani Mc, dar, avand in vedere ca am invitat colegii lui Andrei de la gradi, a fost mai comod asa. Alte locuri de joaca ptr. copii erau mai scumpe si nu foarte flexibile. El nici nu stie ce-i pregatim!!!
Dupa Mc, intentionam, daca e vremea frumoasa sa iesim mai multi la iarba verde, un gratarel, un suc, o bere sa simta copilul ca face 6 ani!
Treaba grea si cu aniversarile astea!

Cam atat! Sa aveti o zi buna!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

salut din tara frigului!
La noi inca ploua! Ieri a facut si ploaia asta o pauza, numai buna sa-si faca Andrei ora de tenis.

Katty-ce zice Andrei ca in curand e baiat de 6 ani?

Cristina-pentru noi tot ce am cumparat e frumos, asta pentru ca acolo e alta lume fata de oradea noastra. Pe Andrei l-am dus la jucarii si si-a luat ce a vrut si cu siguranta, ce nu este aici, apoi hainute pentru el si pentru noi si, bineinteles, nu am ratat ikea, ca-s moarta dupa produsele lor.Bine ca ne-am dus cu masina combi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ador ziua de vineri, fiindca vine week.endul!!!!

Va pup, acum 3 luni pe vremea asta, tot intr-o Vineri (Mare) nascusem de o ora... se terminase si broderia... eram fericita cu sotul meu alaturi. Doamne, ce trece timpul! Diseara sper sa am timp sa intru sa va spun cat a mai crescut puiul meu, care de ceva timp e cam marait, ii curg balutele... nu vrea deloc singur... zambeste la toti ai familiei (mai ales la fratiorul lui), se rasuceste de pe burta pe spate, isi rontaie mainile... ridica suuuus picioarele... Stefan face progrese la inot, de forta, insa se teme sa se arunce in apa inca. Dar cu pluta face bazine intregi, timp in care isi povesteste din povestile preferate (Harap Alb si Greuceanu... de fapt citeaza din ele, ca le stie pe de rost...).

Va pup si va doresc sa aveti un week-end grozav!!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ciao dragelor am vazut pozele , foarte frumoase

Cristina22 toate la timpul lor sau poate ca nu o sa se dea niciodata , nu este capat de tara daca nu ii place sunt atatia care nu se dau.

Nicoleta 3 luni ... chiar ca trece timpul! La multe , multe inainte!

crig inca mai suntem in Constanta. Am fost azi la Aqua Magic mooooama copila asta cu capul pe sub apa , guri de apa inghitite ... nop , nu conteaza , mai o tura pe topogan , eu m-am taiat la 2 degete ca prima oara nu l-am ascultat pe antrenor ... din cauza greutatii prindeam viteza mare si ma zbura in bazin la 5 metri de topogan , repede sa ma intorc sa o prind si pe matza ... eeeee , peripetii. Si dardaia continuu si abia urca pana sus sa ne mai dam o data ... dar cine a zis ca o dardaitura o poate tine in loc . Nici nu mai stiu de cate ori ne-am dat , ca cine a mai numarat ... pacat ca am uitat aparatul foto acasa , dar amintirile raman oricum ... sau poate mai mergem duminica

Oricum a fost super fain. Merita macar o data sa intri acolo

la toate si sa aveti un weekend plin cu soare!

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Aida, chiar ca va distrati!

Asteptati cu sufletul la gura, nu? Kilogramele lui bebe... :)))))

7.670 (fara haine, dar mancase putin inainte). Creste, creste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Nico- chiar e imens...

Aida-mie imi place sa spun ca e mai precaut

WE FRUMOS!!

Mergi la inceput

Salut.

Ieri l-am cantarit si pe Stefan, cu a carui greutate nu ma pot lauda asa de tare... 19.850. Copiii vostri cat au? Uf, si in ultima vreme nu prea mai mananca... se vede ca nu mai am asa de mult timp pentru el, mititelul mamii! Ufff, trece ea si perioada asta... mai grea, de la inceput...

Cat despre sarituri cu coarda, si Stefan s-a dat anul trecut la bulgari, dar nu asa, ca Simona, nu se dadea peste cap (apropo de asta si de ametit... Stefan zicea unui nene azi, asa, din senin, ca toti din familia noastra ametesc repede - se referea la datul in invartitoare, ameteste si noi i-am zis ca si noi ametitm tot repede...).

VA pup, duminica frumoasa.

Mergi la inceput