Copilasi din 2002 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
cristina22 spune:
salutare!!
Ne-am intors si noi aseara!
Nicoleta-o fi vreo viroza??Sanatate multa! Pupam dulce piticul urias!
Da, noi am fost de mai multe ori la Viena, insa Andrei a fost doar in trecere.Pentru el ne-am dus, de fapt!
Aida-cum sa ratam Prateru'???O zi intreaga am stat acolo. Si-am mancat si ciolan la casa elvetianaIoi, mai bine nu-mi aminteam...
Cristina-la zoo nu am ajuns, ca ne-am pus pe vizitat domeniul de la schonbrunn, timpul fiind foarte scurt. Am vazut, in sfarsit o gradina zoo europeana, in ungaria, chiar saptamana trecuta.
Timpul a fost scurt mai ales pentru ca erau niste reduceri la haine...vai, vaiIntelegeti voi, gagici, asa-i??
Si la Oradea ploua, de zici ca acuma vine toamna!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
aidaciolac spune:
Nicoleta mai nou sunt forme dinastea de viroze. Sanatate!
Cristina22 asteptam poze ... si zici ca reduceri de preturi sa le porti sanatoasa
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
katty spune:
Buna dragi mamici!
Si noi intr-o saptamana plecam in concediu, numaram zilele si treburile pe aici pe la birou nu are cine le face dupa! Asa ca trag tare sa le las cat de cat in ordine!
Am citit cam tot ce ati scris, am scris si ieri putin, dar in timp ce scriam s-a dat semnalul de plecare acasa si am inchis fara sa dau send!
Foarte frumoase pozele, Cristina22, se vede ca v-ati distrat in Austria.
Nicoleta, sper ca e mai bine Stefan acum! Am vazut zilele trecute poze cu puii tai, ce repede cresc, !
Cam atat! Va pup pe toate si celor care sunt in concediu le urez Distractie placuta si relaxare cat cuprinde!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Anina_n spune:
Hello, hello, dragi mamici !
Bine v-am regasit !
De luni sunt din nou pe baricade, la munca si am nimerit in plin foc, cu incheierea de trimestru si plimbarea declaratiilor pe la institutiile statului.
Sper ca sunteti bine, sanatoase, toate si toti !
Deocamdata, va dau mai jos link-ul cu vacanta noastra din Irlanda, in imagini si sper ca dupa 25 iulie sa revin in forta, intre voi si cu povesti !
Vacanta in Irlanda in imagini.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Gabbriela spune:
bine ati revenit din vacante fetelor
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Nicoleta spune:
Salut.
Vreau si eu la Viena....
Stefan e bine, de luni nu a mai avut nimic. Maine mergem iar la inot.
In Brasov, vreme urata, cu ploaie...
Va pup.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
crig72 spune:
Bine ati revenit Nina si Cristina!mi-au placut pozele voastre!Cristina am vazut ca ati fost si la caluti!!abia astept sa vad daca o sa-i placa Mariucai la ponei.Avem si noi in plan asa ceva.
In weekend am fost la zoo.copiii s-au simtit foarte bine si chiar daca a fost foarte cald au rezistat eroic(si noi pe langa ei)
Aida mai sunteti la mare?v-ati intalnit cu dodo?am vazut si eu filmuletul cu Emma.super!!
gabb voi ce mai faceti?ce mai face Julian?cand incepe scoala?
Nicoleta poate a fost de la oboseala.bine ca e ok acum.Mariuca mai patea asa.
va pup pe toate!
Mariuca