Copilasi din 2002 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
adriana spune:
Aida, e super-extra-turbo-fenomenala Simonica, ce ma bucur ca se distreaza..... Sa dea Domnul sa va fie bine...
Iarta-ma ca te intreb, ca stiu in mare povestea vostra, nu amanunte, dar n-ai incercat si tratament cu spanz? sau sa mergi la sotia doctorului Udriste?(ai auzit de el?)
Sanzi_ana pe unde o fi?
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Cristina_C spune:
Simona, nu Emma, rectific. Bravo, Simona!
Ce fac azi mamicile de 2002 si copilasii? Distractii, plimbari? Sinzi ultima data era cu Crig si David cu Mariuca.
Nina cand apare?
aidaciolac spune:
adriana nu stiu inca de terapia cu spanz. De ieri am inceput sa cochetez cu ideea , este link la subiect , am inceput deja corespondenta cu ei ... sa vedem unde vom ajunge ...
Dragelor la si zile senine va doresc.
nina o mare rugaminte , am nevoie de nr tau de telefon (fix daca se poate) trebuie sa iti spun ceva
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
... sau daca cineva are nr de telefon a lu nina , am nevoie de el ... poate e prin zona si impuscam 3 iepuri
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Nicoleta spune:
L-ai gasit?
Mamici, slaba miscarea pe aici... noi suntem sub ploi, voi?
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Cristina_C spune:
Salut!
Eu nu prea am ce povesti, doar ca numaram zilele pana la vacanta. De azi in 2 saptamani plecam. Vinerea asta ne vin 3 musafiri (rude) din Ro si stau de pe o zi pe alta, ca pleaca mai departe iar vinerea viitoare este grill party - gratar la sot la servici cu familiile. Vremea e ploioasa si pe aici, dar o sa se indrepte.
Cam asa arata viitorul foarte apropiat.
aidaciolac spune:
In Constanta cam cald ... asa ca ne ascundem in casa de soare.
Grill party zici
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
In Constanta cam cald ... asa ca ne ascundem in casa de soare.
Grill party zici
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Nicoleta spune:
Si la noi zile ploioase pana vineri... abia astept sa treaca. Stefan a facut febra sambata si duminica putin, dar a trecut, ce-o fi fost?? Matei e agitat la san, desi laptic este zic eu... Cam atat azi.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)