Copilasi din 2002 (49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

katty, noi i-am dat lui Robert primele lectii de inot asta vara, la mare. O sa le reluam peste o luna, tot la mare. Anul trecut aproape ca invatase, coordona miscarile dar pacat ca n-a mai exersat dupa. Ne-am luat cu altele si n-am mai ajuns la bazin. Vroiam sa-l inscriem in perioada asta la un curs de inot dar partea proasta era ca ar fi trebuit sa-l intrerupa pe la mijloc in august cand vom pleca, asa ca iar amanam, poate la toamna. Lui Andrei sigur nu i-a placut ceva acolo, ce-ar fi sa incerci si in alta parte?
Canapeaua e gata si Robert a tinut musai sa stranga el suruburile si tot spunea ca el face, iar tata doar il ajuta.

In seara asta m-am suparat pe el pentru ca nu vroia sa mearga la culcare. Era obosit si facea tot felul de nazdravanii. Cand s-a potolit, l-am pupat de noapte buna si i-am spus ca-l iubesc. Mi-a zis: "Daca ma iubesti, trebuie sa mi-o si arati (asta pentru ca l-am certat inainte). Uite, eu cand sunt obraznic, o arat!" Da, fara indoiala!

In sfarsit, cateva poze din vacanta din mai: http://www.flickr.com/photos/25057118@N08/sets/72157606056851788/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina, foarte frumoase pozele!!!! http://www.flickr.com/photos/25057118@N08/2650388075/in/set-72157606056851788/ asta e superba!!!!
Ce mare s-a facut Robert...si ce s-a schimbat la fata!!!! E baiat mare de tot!!!!

Katty, eu as insista!!! Toti sunt asa la inceput...mai indaradnici...apoi nu ii mai poti scoate din apa!!! Nu renunta de la prima incercare!!!!

Lucia, ce bine ca sunteti in gasca mare...desi mai au si certuri, David e foarte fericit cu Mariuca acasa!!!! Si Mariuca invata engleza de la David...si e mereu atenta la ce spune si repeta!!!

Khristin, ce putin mai este pana nasti...deci Nicoleta a predat stafeta de baiat....sa vedem cui preda Khristin....

Nicoleta, va ganditi la bebe 3?? Ce curajosi sunteti!!! Matei creste foooarte frumos!!!! E frumos foc si tare diferit de Stefan. Cum ati reusit sa il tundeti???

Noi suntem ocupati cu 2 copilasii, care mereu au ceva de impartit, mereu sunt in competitie, mereu vorbesc (amandoi vb non stop si taaare!!!), fooooarte activi, galagiosi....dar plini de perle, nebunatici si ne fac mereu sa radem...
Se intrec din orice, sunt foarte ambitiosi si orgoliosi...haha...
http://good-times.webshots.com/album/564016055BUHiRt
am mai pus cateva poze de zilele astea...

Eu am o intrebare...sunt un pic in dubii...caci David nu prea mai creste in inaltime...in jumate de an a crescut nici 2 cm...oare acum se incetineste ritmul de crestere???

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cristina-frumoasa lectie ti-a aplicat!!
Am vazut pozele, intr-adevar Robert e foarte schimbat, in sensul ca s-a maturizat.

Sanzi-iar iti faci probleme degeaba. Au si ei perioade cand cresc mai mult si cand mai si stationeaza

Nico..bb no3...noi inca nu suntem in stare de no 2.

Eu ma gandesc serios la concediu. Mi-am propus ca de luni, GATA, imi iau concediu!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Eu ma gandesc la bebe 3 ca la un vis frumos. Daca ar fi sa stiu ce e fetita, poate poate... dar greeeeeeu ar fi! Sotul e mai optimist, desi si elzice de inca un bebe cam cu jumatate de gura.

Ce poze frumoase!

Noi pe bebe l-am tuns cu masina de tuns.

Ploua aici tare de tot, sper sa se opreasca, azi Stefan merge la inot intr-o locatie noua (adica noi si bebe mergem daca nu ploua).

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Katty, daca iti mai aduci aminte asa am patit-o si noi cu Liviu cu inotul anul trecut si de atunci nu am mai incercat.Vedem cand s-o muta aici la scoala normala, ca va incepe sa faca inot obligatoriu la scoala.Sinzi, na ca mi-ai luat vorba din gura, chiar ma pregateam sa scriu acelasi lucru despre poza Crstinei.Din pozele tale imi place cea cu David in ploaie.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Saliu tulmond ,

Iaca daca sint acasa, scriu mai des ....am vazut pozele voastre si m-am pus la curent cu ce faceti

Cristina, ne-am gandit la niste nume, ramane de vazut ce i se potriveste bbului dupa ce-i vedem fatuca . Foarte frumoase pozele din Falticeni cu juniorul alergand pe "iarba verde de acasa"

Sanziana, eu ma gandeam sa-ti dau stafeta tie pt. o fetita de data asta, ca tot am vazut pozele in care David e inconjurat de atatea fetite bele , mai gandeste-te acum cat ma ofer . Cat despre inaltime eu una nu-s prea ingrijorata, a mea pare cam printre cei mai inalti copii, are 1.15 m. Cat masoara David acum?

Katty, vine momentul in care isi da el drumul, trebuie multa rabdare . Yasmine ma intreaba in fiecare zi cand reincepe cursurile de inot.

Nicoleta, surioara mai mare e tare incantata si afectuasa cu "baby brother who has to come out soon" - asa zice ea . Tu esti o crajoasa sa te gandesti la baby #3, ceea ce denota ca esti pregatita, asa ca de ce nu? Noi ne vom opri la doi tanci

Daca aveti timp si chef, ca tot am ramas restanta la capitolul asta, am pus si eu mai multe poze cu fiimea absolventa, balerina plina de talent si ultimele poze din vacanta

Pupici,

Cristina

le bébé 27w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Khristin, nu mai stiu exact ce vreau, dar e de la oboseala... Insa cand il vad pe bebe 2 cum imi zambeste languros, cand il vad pe Stefan cum se bucura pentru fiecare privire pe care i-o arunca "fratiorul lui cel drag"... parca parca as vrea inca unul, sa fim cat mai multi. Si azi, in masina, Stefan m-a intrebat daca eu voi mai naste pe cineva :D. Si l-am intrebat si eu de ce intreaba. Raspuns: pentru ca vreau sa am si o surioara :). S-a coalizat cu tati...

Stefan a inceput azi un nou curs de inot, e incantat de locatie, de instructor... Merge si maine. De 8 ori pe saptamana cate o ora jumatate. Sa speram la realizari mai mari in domeniu.

Va pup, va doresc o seara buna.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

cateva poze si cu noi
Nicoleta mergeti de 8 ori pe saptamana sau pe luna?noi abia reuseam de 3....dar eram si la scoala.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, Robert s-a schimbat mult in ultimile luni. E "patruns" de faptul ca, din toamna, o sa fie prescolar. I se pare un lucru f.f. important si chiar si este, nu? Multumim de aprecieri

Khristin, Yasmine deja il iubeste mult, mult pe fratior, se vede: http://picasaweb.google.com/khristin107/BostonJuly08/photo#5220853536448641666
http://picasaweb.google.com/khristin107/BostonJuly08/photo#5220855846032857538

Azi s-a intamplat ceva aiurea, cineva a furat rollerul lui Robert. 10 minute l-am lasat sprijinit de o cladire unde erau multe biciclete, unele prinse cu lant, altele nu, si, cand ne-am intors, disparuse! Robert a plans putin, doar era lucrul lui, apoi l-am lasat la germana (face o data pe saptamana conversatie cu o profesoara) si, cand l-am luat, ii mai trecuse supararea. Culmea e ca acelasi roller si uneori si bicicleta le lasasem de nenumarate ori afara, in diverse locuri, la un perete sau in locuri speciale, cu suport, dar acum am avut ghinion. Iar hotul - acul in carul cu fan, cine-l mai prinde! O doamna mi-a zis ca vazuse in urma cu 5 minute un copil de scoala cum l-a luat si-a plecat cu el. Sa mai spun ca era turc? O sa luam un roller nou daca o sa mai vrea, i-a mai ramas bicicleta, dar, oricum, e urat ce s-a intamplat - niciodata nu m-am gandit la aspectul cu furatul, m-am simtit in siguranta in cei 8 ani de stat aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna... am citit pe aici ce de distrati aveti voi vara asta.
cristina woow ce chestie.. eu zic sa intrebi copilul daca vrea altul si sa il inlocuiesti repede...
khristin, sarcina usoara in continuare.
sinzi,crig.. misto pozele .. si ce happy par copii impreuna.. ma bucur pt voi ca ati reusit sa va vedeti si pe melagurile americane :).
anina... super poze, stiu ca esti inca in vacanta, dar poate tragi cu ochiu la ce scriem noi aici.
nicoleta, ai doi flacai super dragalasi... acuma vb celui mare.. pe gand bebelina si la voi.. acuma flacai aveti doi [:].
katty si eu zic sa mai incerci, sa mergi cu el la fiecare lectie si pana la urma is va da drumul.. nu il forta dar mai incearca, incurajeazal.
lucia, ce ma bucur pt liviu ca are prieteni si gasca de joaca, e super.. am remarcat ca de cand esti in AU nu mai sc de liviu ca e bolnavio, asta e foarte bine.

noi bine sanatosi, la lecti de inot zilnic cate 45 min.. Julian poate sa inoate acuma singur si e tare incantat , o sa puns i un video sa vedeti [:}... la baseball nu prea ii place, e slaba pregatirea antrenorile.. si el e tare dezamagit. In rest acasa, pa park, la ocean si pe la sfarsit de saptamana plecam dincolo unde sunt alti copii si alte distracti.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput