Copilasi din 2002 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ce veste minunata !
Felicitari, Caprioara ! Sa creasca sanatoasa si voioasa si sa va aduca numai bucurii, alaturi de fratiorul ei mai mare, Matei !
Nicole, bine ca nu a fost mai puternic de atat cutremurul ! Va pup !
ruxij, si Cristina incepe cl. I, toamna asta. Si mai este Marie a Alinei. Exista un subiect deschis, aici. Poate va deveni mai activ o data cu inceperea anului scolar.
O zi cat mai faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Katty, vacanta placuta!!
Anina, succes Cristinicii! Subiectul cu clasa I pana la urma avea doar info despre clasa I in Germania. M-ar interesa si info din USA si din Romania. Ma intereseaza si cum e in Romania, prin comparatie, si in Germania desigur, dar nu doar in Germania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ai dreptate, ruxij, ar trebui deschis un subiect despre clasa 1 in general, in toata lumea - doar asa ne putem face o idee si putem compara. Destul de multi viitori scolari sunt deja pe lista copilasilor din 2002, de la subiectul nostru - si e posibil sa fie si altii neinscrisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Uite cam asa un subiect (asta e cel cu scolarii de clasa 1 de anul trecut) - la obiect, organizat, cu listuta cu copii din multe colturi ale lumii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81143

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buna seara,fete dragi!

In primul rind,"La multi ani!"cu sanatate si bucurii tuturor aniversatilor din lunile in care nu am mai scris.
In citeva zile luam vacanta,si Marie si eu,vom sta si pe-acasa sa facem pe indelete toate activitatile pt care nu am avut suficient timp pina acum si la sf lui august plecam 2 saptamini in Croatia.Abia astept!

Vineri e ultima zi de gradinita .Fiica-mea va fi cu siguranta trista insa are citeva prietene bune in apropiere si ii va fi mai usor .Scoala incepe in landul nostru pe 16 septembrie.

In al doilea rind,sigur,vreau sa reluam subiectul despre clasa intii si bobocei .Ruxij,hai sa-l continuam tot pe acela,eu imi amintesc ca s-au inscris mai multe mamici de pretutindeni dar apoi nu au mai intervenit si la un moment dat,ne trezisem doar noi,cele din Germania sa discutam .Sigur ca si pe mine ma intereseaza ce fac in Ro dar si in alte tari.

Felicitari Caprioarei pt bebelina!

Vroiam sa va mai intreb,merge cineva la calarie?Marie isi doreste tare mult,avem in apropiere un loc unde cred ca poate face ...insa e ok virsta asta si la ce pericole sa ma astept?Fiica-mea nu-i vreo puternica ci acolo pe la 21 de kile si ceva...

Gata!Mai vin io...noapte buna sa aveti!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Scolarei inm zona!!! Acum se vede ca Stefan e piticot...

Nina, nu stii vreun apartament de 2-3 camere de vanzare in Ciuc? Cumnatul meu s-a transferat acolo si vrea sa isi cumpere unul, era gata-gata, dar s-au razgandit... in ultima clipa! Multumesc.

Oooof, vreau la mare, dar sunt ceva date tehnice... Matei suge numai culcat, numai inainte de adoarma... nu mai vrea in masina si nici in parc... ce fac eu pe drum?? Mai am putin timp sa ma hotarasc...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nicoleta, sper sa te hotarasti sa mergi in concediu si sa si iasa bine.

Cu subiectul cu cl I, eu zic ca mai bine mai discutam tot aici. Se pare ca noi vom incepe primii, pe 13 August. Pacat ca nu exista un subiect activ cu copiii de 2001, as mai fi tras cu ochiul. Era unul intr-o vreme, dar nu prea se scria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Felicitari Caprioara, sa traiasca si sa fie sanatoasa micuta Ilinca!Eu una abia astept poze. Cand ni le dai, Gabbriela?Nicoleta, ce faci, te-ai hotarat cu marea? Mergeti sau nu mergeti?

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

NU m-am hotarat,..... :((

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-aveti rezervare la hotel?? Ca daca nu, eu zic sa mergeti si platiti vreo doua nopti si in functie de domnul Matei, mai prelungiti sau mergeti acasa.

Si finii mei merg la croati cu bblina de 4 luni, care papa numai tzitzi.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput