Copilasi din 2002 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
Anina_n spune:
La multi ani, Andrei !
Sa cresti sanatos si voios,
alaturi de minunatii tai parinti !
Felicitari, katty !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie, micul vostru cavaler !
Frumoasa surpriza si distractie i-ati pregatit, odorului vostru !
Concediu super fain, va doresc !
Buna, dragi mamici !
Noi suntem bine, ne bucuram de nepotica mica a familiei !
Iar catre sfarsitul saptamanii incep zilele orasului. Alta distractie !
In Irlanda a fost super fain, chiar daca vremea a fost mai tot timpul ploioasa si racoroasa. Ne-am bucurat ca suntem impreuna, mama, cele 3 fete ale ei si 3 dintre nepotele.
Cristina22, am vazut ce fain v-ati distrat si voi in Austria !
Noi n-am dat peste parc de distractii in Dublin. Nu este o capitala prea mare.
In schimb ne-am plimbat in autobuze cu etaj, prin centre comerciale(Cristina s-a ales cu ghiozdan, penar si sac de sport pt. scoala), prin parcuri cu lacuri si gradini frumos amenajate, am vizitat o pestera a ursilor, cateva castele vechi si impunatoare si am fost la ZOO(al 3-lea ca marime din Europa), pt. Kiki fiind prima data la un Zoo. Cel mai fain a fost la casuta de vacanta de langa tarmul Oceanului Atlantic, unde ne-am strans toate la un loc, surorile mele avand si ele concediu, atunci. Am ramas cu pozele si amintirile frumoase de acolo. A fost minunat ! Sper sa reusim sa repetam figura si anul viitor !
Lucia, la voi e iarna....asa se explica scurta ninsoare de la Sidney, chiar daca nu a mai nins acolo de 170 de ani, cum au anuntat la stiri.
Aida, imbratisam si pupam curajoasele de voi !
Nicoleta, bb Matei creste ca din apa ! Sanatos sa fie, asta e important !
Cristina_C, in curand plecati in concediu, ce bucurie !
Si mie mi-a fost dor de voi, de mesajele voastre, de DC.
Nicole, voi ce faceti, cum sunteti ? Cu ce va umpleti vara ?
Sinzi si Cristina, David si Mariuca, sunteti impreuna ? WOW, ce fain !!!
Distractie super faina in continuare !
Sabina, ce frumos deseneaza Sofia la varsta ei ! Cred ca am recunoscut-o pe "Mica printesa" in desenele ei.
Cat despre dintisorii de lapte, nimic nu mai e ca la carte. Cristinuca a inceput schimbarea lor exact la 5 ani, iar la 6 ani schimbase 6, deja. Iar acum ii misca usor ultimii 2 incisivi.
Cel putin nu va mai fi strirbuta la scoala.
O zi cat mai faina in continuare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Nicoleta spune:
Salut.
Crig, sper sa mergem (m-a apucat teama) la Tismana, in Jupiter. Uf, cu bebe asa de mic... oare sa ma incumet?
In rest noi am reusit sa iesim in parc si dimineata, Stefan este foarte ascultator si intelegator afara, daca incepe bebe sa planga isi lasa toate jocurile si prietenii si mergem in casa (asta e una dintre conditii pentru a iesi). In rest, astept in fiecare zi lucratoare week-endul, imi dau seama cat sunt de fericita cu un sot care ma ajuta atat de mult in casa, cu copiii... ;).
Va pup,
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
ruxij spune:
Criq, suntem bine, multumesc de intrebare. Se apropie inceperea scolii la noi, incepem pe 13 August si deja am emotii, desi suntem in al doilea an (clasa I).
Bogdan a pierdut 4 dinti pana acum, trei i-au si crescut la loc.
Mergem si noi f. des la piscina. Nu mai facem antrenament la inot, incepem insa pe 25 August din nou. Facem cursuri de diving (sarituri de la trambulina) vara asta, ca n-am gasit loc la tenis. Ii place f. mult si e incantat ca a inceput sa sara in cap lol De cate ori mergem la piscina numai face altceva decat sare. Intr-o zi ne-am intalnit cu patru colegi de calsa de ai lui Bogdan la piscina. Dar de fieare data isi gaseste cate un copil cu care sa se joace pe acolo, chiar dc. nu ii cunoaste dinainte. In general ii agata pe cei putin mai mari, cam de 8 ani si se intrec in figuri, sarituri, inotat, cine atinge fundul piscinei si din astea.
Recent l-am dat la matematica la Kumon (e un centru din asta unde se face matematica si citire), ca nu prea sunt sigura ca scoala de aici il ajuta sa mearga in ritmul lui, iar matematica cu el acasa eu nu am timp sa fac. Acolo il invata sa lucreze singur, sper sa ii formeze obiceiuri bune pt. mai tarziu. Sunt ingrozita ca va incepe sa primeasca de la scoala teme din alea pe care va trebui sa le fac eu (astia dau "proiecte" ca teme, normal ca eu tb sa ma ocup de cautat informatii pe net si alte alea).
In vacanta a fost in Romania, cred ca asta am mai povestit.
Cam asta e la noi rezumatul verii.
Va pup pe toate si toti copilasii!
crig72 spune:
ruxij ma bucur ca ai dat un semn!am rasfoit si eu cateva carti de la kumon.mi-au placut!
Mariuca la toamna repeta grupa pregatitoare(hihi...dar sa stiti ca nu e repetenta are si diplomanoi nu facem parte din categoria 2 in 1 ci 1 in 2..
ea abia acum incepe sa citeasca si sa socoteasca si asta pentru ca am inceput sa fac cu ea in fiecare zi(macar acum ca dupa ce o incepe scoala nu voi mai avea acelasi timp)
Nicoleta eu as merge si as sta cat mai mult afara.Plimbarile de dimineata si seara sa nu va lipseasca.Pe plaja peste zi eu nu as sta.( eu nu rezist)...poate la o piscina.Iti iei la tine tot ce consideri necesar si gata.Bun era si un ajutor pentru relaxarea tasa nu uiti patut si carut..hihi..iti vor fi de ajutor.
pupici
Mariuca
Gabbriela spune:
ceau fetelor,
scriu pe fuga ca nu sunt acasa si unde sunt acuma la net nu vreau sa stau mult sa nu se supere vecini....
Suntem bine sanatosi, vacanta merge inainte cu plimbari multe, inot si distracti la park.
Scoala incepem si noi in 3 -4 septembrie nus tiu exact , trebe sa sun sa intreb. J e bucuros si a zis ca abea asteapta.. lucru de vacanta nu a primit decat sa citeasca o carticica pe zi.
ma duc sa vad ce face afara piticu
PS tocmai am avut un cutremur de 5.8 si s-a simntit bine de tot inc asa...
sanatate si fericire la toti
PS1: Caprioara are o fetita de 2 saptamani,. Ilinca e o scumpete si o frumusica ... am poze.. cine vrea sa le vada sa ma anunte!
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
ruxij spune:
Criq, pupici Mariucai si succes in noul an scolar!
Gabriela, vad ca voi incepeti mai tarziu scoala. La noi incep prea devreme, practic mai avem vreo doua saptamani si gata :( Noi nu am primit teme pe vacanta deloc. Bogdan citeste din cand in cand carti din seria Junie B. Jones First Grader, din proprie initiativa, dar nu in fiecare zi. Eu sunt smechera, nu ii zic sa citeasca, dar imi iau eu o carte si merg in curte pe sezlong sa citesc si atunci isi ia si el o carte :))
Mai e cineva care trece in clasa I? Am impresia ca Bogdanel al meu e cam printre cei mai mari pe aici.
Gabbriela spune:
ruxij si Julian incepe tot cls I.
El teme de vacanta a avut 99 de cuvinte sa invete sa le citeasca si 144 de fraze sa citeasca...
El a vrut sa citeasca nu eu l-am pus, imi citeste mie povesti inainte de culcare. Carticele level I si II.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
katty spune:
Neata, ma bucur ca ati putut sa mai scrieti, Nicole si Ruxij, ma bucur ca sunteti bine si va bucurati de vacanta. Nicole, multumim de vestea despre Adriana (Caprioara), sa-i urezi toate cele bune din partea mea, si sa ne pui neaparat poze cu printesa Ilinca! Deci Matei are o surioara! Sa fie sanatoasa si mancacioasa, darga bebelina!
Chiar m-am gandit la fetele din America cand au anuntat aseara seismul din Los Angeles!! Bine ca sunteti bine!
Nicoleta si eu sunt de parerea lui Crig72, poti sa mergi linistita la mare cu BB, numai sa respecti regulile cu privire la orele de plaja, plimbari, program de somn BB etc. Concediu placut!
Eu de maine sunt plecata, asa ca sa ne vedem cu bine cam peste doua saptamani! intregul !!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
cristina22 spune:
Katty-te pupam si noi! Vacanta placuta sa aveti si te asteptam sa ne rasfeti cu superbele tale poze!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Cristina_C spune:
Felicitari Caprioara!
Si vacanta placuta in continuare, eu am inceput deja sa fac valizele!
Poate actualizam subiectul cu copilasi de clasa 1 - am impresia ca era unul sau, daca nu, poate deschide un astfel de subiect vreo mamica de bobocel. Noi mai avem 1 an, dar sunt foarte curioasa ce vor face, cum se vor simti si ce vor invata micii scolari in primul an de scoala.