Copilasi din 2002 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dragele mele, sunt la munte, de aia n-am mai scris:)
Sofiei i-a cazut primul dintisor! nu e prea devreme? iertare daca ati discutat deja:)
va las un link cu desenele ei.

http://picasaweb.google.com/degeticaa/SofiaDesne

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sabina, ce fain de voi. Si noi tot la munte ;), pacat ca nu avem curte, dar cine stie, poate in cativa ani ne facem si noi cabanuta visata indelung... Despre dintisor, felicitari, acum e tarziu sa intrebi daca e prea devreme :), deja s-a intamplat. Si ce ai putea sau ai fi putut face sa intarzii? Eu cred ca este ok. Stefan are inca toti dintii, insa el este mai mic.
Noi ai vazut, suntem ok (mai ales bebe mic, grasunelul). Multumesc pentru sustinere, ce ciudat mi se parea sa nu pot controla cat mananca, sa nu stiu sigur... Mai, Sofia ta este un copil oarte talentat! Sa-ti traiasca!

Mai mamici, m-a apucat frica de mers la mare cu bebe asa mic... insa trebuie, pentru Stefan. Oooof, daca patim ceva pe acolo?? Care ati mai fost cu bebe de 4 luni la mare?

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003) si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Sabina fetitei mele i-a cazut primul dintisor de jos la 5 ani si jumatate , iar al doilea dupa 2 saptamani si deja au crescut si sunt f frumosi.

Nicoleta daca asta te ajuta cu ceva sa stii ca am vazut bebelasi la plaja (clar tinuti la umbra). Adevarat ca noi am fost doar dupa amiaza si nici nu stiu cum au rezistat pana la sfarsitul concediului.
Oricum esti trecuta si tu prin destule , vorbeste si cu pediatra sa iti dea ceva sa ai la tine ...

... noi inca la mare maine facem bagajul sa acasa

la toate!

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ROBERT ANDREI, baiat mare si frumos de mami Katty!!!

Katty-asteptam poze de la petrecere.Suntem sigure ca a fost una reusita!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

LA MULTI ANI, ROBERT ANDREI! Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata, sa fii sanatos, voios si sa ai un car de noroc!
KATTY, felicitari, de 6 ani esti mamica!

Mergi la inceput

Sabina, ce frumos deseneaza Sofia, este talentata! Si felicitari pentru dintisor!

Nicoleta, eu ce sa mai spun ca Robert are 19.4 si e si mai mic decat Stefan (ca varsta)? Iar Matei creste, nu gluma! Si mie mi se parea Robert urias pana la 6 luni - 1 an, ca el s-sa si nascut foarte mare, dar acum e printre cei mai slabuti de varsta lui, dintre colegi.

Weekendul asta n-am mai scris, de fapt nici n-am mai deschis computerul pentru ca au fost la noi matusa, unchiul si varul din Romania. A fost5 tare fain. Ne-am plimbat prin München, am ajuns la muzeul BMW, la Parcul Olimpic si la Zoo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

LA MULTI ANI ROBERT ANDREI! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata, de sanatate, noroc si fericire! Petrecere frumoasa si daruri minunate!Sabina, sunt foarte frumoase desenele Sofiei, se vede ca are rabdare si lucreaza cu grija. Felicitari.Nicoleta ma bucur ca baietilor tai le merge din plin, si il admir in continuare pe grasunelul cel mic.Vad ca lumea se distreaza, care la munte, care la mare, asa ca va doresc tuturor vacante minunate si baterii incarcate pentru noul an scolar care se apropie.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Va multumesc de urari si va pup pe toate!
Am revenit dupa ziua de ieri care a fost minunata fiindca desi au fost practic 2 in 1 petreceri, totul a iesit ca la carte.
Sunt multe de povestit, petrecerea de la Mc a fost foarte frumoasa si plina de emotii ptr. sarbatorit fiindca, nestiind de ea, a fost surprins complet si fastacit si emotionat, cand si-a vazut prietenii si colegii si toti copii veniti sa-l sarbatoreasca. Apoi dupa Mc mai multe masini cu rubedenii si prieteni am fost la Branesti unde am facut un gratar pe cinste si ne-am relaxat!
Ziua lui fiind vara si intotdeauna in vacanta, pana anul asta toate zilele lui le-am facut doar in familie si cateva persoane. Anul asta a fost cu multa lume, multi copii si s-a vazut! Aseara saracutul era sfarsit de oboseala dar tot ne-a multumit pentru ziua de ieri.
Acum incarc poze si o sa pun linkul cat de curand!
Sabina, foarte frumos deseneaza Sabina, m-a amuzat o pisica cu coroana si o familie de ratuste, are o imaginatie foarte bogata! Bravo, super! Sa stii ca si noua ne-au cazut deja 2 dinti (prin oct anul trecut, deci cam la 5 ani si 3-4 luni). Acum se mai misca inca unul!
Nicoleta si eu zic ca poti merge cu bb la mare, totul e sa nu-l tii pe plaja mai tarziu de 10-10,30 cu palariuta, dat cu creme solare cat mai puternice si sub umbrela! Cand plecati?
Apropo de greutati, Andrei are 22 kg, dar stii ca el a fost mai inalt si mai mare tot timpul, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, Stefan e foarte bine!
Crisrtina22, Cristina_C, Aida, Lucia, !!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, Stefan e mai mic decat Robert... al meu e nascut in 2003. (Ma insel?)

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Nicoleta, invers am vrut sa spun, ca Robert, desi e mai mare ca varsta, e mai slab decat Stefan, dar am scris aiurea. Daca la 6 ani o sa aiba 20 kg, eu o sa ma declar multumita.

Mergi la inceput