Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Tocmai a mancat un mar+o piersica si i-am facut amestecul mai gros decat de obicei si l-a "mestecat" foarte bine!
Voi ce mai gatiti? Ca eu m-am cam plictisit de ve3snicul pireu cu adaugiri. Supa o mixati?

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - pai tu te-ai fi plictisit, da' bblusii nu! Ei nu sunt asa dornici de noutati si nu se plictiesc asa de repede de gusturi.
Eu, da, supa o mixez ... cum simte ceva mai mare se poticneste si ii vine sa vomite.

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Aa... in sfarsit ... mai am mesaje in urma, tre' sa fie aprobate

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Eu am o problema destul de mare se pare cu statul asta acasa.... Simt ca incet ..incet ajung o "planta" si cred ca asta ma da peste cap... Ma simt parca ingradita si acum cu bb2 simt ca mi se strange si mai tare "lantul" ..(daca pot sa ma exprim asa )... Dar cand ii vad zambetul lui Raul si imi da pusi , sau cand misca puiul mic mic in burtica ...uit de toate astea .

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

asta simteam si eu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana vio

Fetelor, buna dimineata.
Stiu ca sunt cam neserioasa, intru rar si revin si mai rar, dar azi promit sa nu inchid DC prea curand. Sunt in greva! De cate ori ma plang ca nu-mi ajunge timpul sotul mei imi spune ca nu stiu sa-mi organizez prioritatile, asa ca vineri, cand Alexandra dormea, cf prioriratilor, mi-am facut manichiura si pedichiura!
Iar azi stau de DC!
Intrebare incuietoare: bebei pot avea miscari de masticatie si daca nu au deloc dintisori? Ca mie asa mi se pare la Alex. Sa incerc sa-i dau ceva pasat?
Sunt cam suparici ca nu sta in fundulet prea mult, am fost cu ea la un ortoped pediatru si mi-a spus sa-i dau pace. Cand vrea ea. Vrea ce vrea si apoi se lasa pe spate. Mi-a spus sa nu-i iau rotobil ca-i modifica mersul si sa n-o ridic eu in picioare, cand se sprijina singura de grilajul patutului atunci este corect. Vad ca bebei vostrii sunt mai perspicace.

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Maria mesteca de la 6 luni,eu de atunci nu ii mai dau pasat,doar tocat marunt

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani cu intirziere Alexia, Luca, Matei
dar si celor care de azi:

Maria Sofia
Kara
Andreea Stefania

Iustin

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Felicitam si noi puiutii nascuti azi

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

karina, eu am luat scaun de masina Inglesina Marco Polo

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

helau.................in sfarsit si eu.remember me?sunt cea noua.mai fetelor cum doamne iarta-ma mai aveti voi timp de forumit?hihi.ca eu nu pot nici sa respir de piticuta asta a mea.plus ca am si nepoteii in vacanta la mine(la curte zic ei).suntem toata ziulica in piscina,ala mic invata sa innoate nepotul ala mare il fugareste pe asta mic,paula mea chiuie toata ziua de iti sparge timpanele si nu ma scuteste de ta-ta-ta non stop.oare pricepe ce zice sau repeta ca-l vede pe ta-su asa topit?am uitat sa va zic ca husbandu meu e acasa o saptamana intreaga(de dorul fetitei lui si-a luat concediu zice el)
despre noi asa:papam numai cu la-la-la si tra-la-la si maimutareli(si ai vostri bb-i tot asa?),vrem numai in brate si plimbare cu caruciorul,doarme mai deloc20 min dupa fiecare masa(sa fie de la dinti?)noaptea mai plinge inca dar mai rar si cam atat.
aaaaaaaaaa si se intoarce ca un mic pe gratar:cand pe burta cand pe spate sau se pune pe burta si se intorce_suceste in sensul acelor de ceas.
sfatuiti-ma ce sa fac:soacra mea si sotul insista sa-i luam premergator(ca doar toti copii au invatat cu asta sa mearga zic ei)si eu nu prea stiu ce sa fac.vrea numai in picioare sa stea si se impinge in ele continuu de zici ca danseaza.a primit o bicicleta din aceea de se impinge si are ceva melodii si beculete:ei numai pe ea vrea si chiuie de-ti sparge timpanele.cand o vede e cea mai fericita si urla efectiv daca nu o pun in ea.asa-mi vine sa le zic vreo doua la astia ce mi-au invatat-o pe bicicleta asta afurisita..........cred ca e totusi prea devreme pt ea.am inteles ca numai cand sta copilul singur in picioare tinandu-se de ceva e bine sa-l lasi si sa nu-l fortezi inainte.sfatuiti-ma va rog ce sa fac?

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

Eu am o problema destul de mare se pare cu statul asta acasa.... Simt ca incet ..incet ajung o "planta" si cred ca asta ma da peste cap... Ma simt parca ingradita si acum cu bb2 simt ca mi se strange si mai tare "lantul" ..(daca pot sa ma exprim asa )... Dar cand ii vad zambetul lui Raul si imi da pusi , sau cand misca puiul mic mic in burtica ...uit de toate astea .

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Ank, eu cred ca toate trecem prin starea asta...
da, evident imi doresc sa stau cu bebele meu cat mai mult sa ii vad evolutia...insa am momente in care imi doresc sa merg la birou - dar nu cred ca imi e dor neaparat de munca propriu-zisa cat de socializare si cu alti oameni.
dar vorba ta, imi trece repede cand il vad pe nazdravan cum ma pupa si pune manuta pe fatza mea, etc...

Poze Radu

Mergi la inceput