Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

'Neata ..... Pt toata lumea si

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Neata!

Ank, n-ai somn mama?
Eu dormeam pe mine cand eram insarcinata cu Pati.

Andra, si pe mine tot Inglesina ma incanta.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by karina1976

Neata!

Ank, n-ai somn mama?
Eu dormeam pe mine cand eram insarcinata cu Pati.

Andra, si pe mine tot Inglesina ma incanta.

Eheee a trecut deja perioada... am dormit in picioare pana acum 3 spatamani ... acum sunt fresh .
Ma tine Raul in forma si ma face sa ma simt ca un fresh de portocale...asta desi aseara am adormit la 1.30

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

O zi frumoasa si racoroasa sa aveti!
Fug la servici ca tre' sa ma intorc la 12 sa duc teroristul mare la inot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata !!!!

In sfarsit, in randul lumii si noi!!!

jasmine - pai intentia mea nu era sa va pacalesc ... pur si ismplu am vrut o schimbare. Si Petro scrie, scrie ... e "aceeasi MArie, cu alta palarie". Na, ca scriu si in versuri.

adra - da, si Silvia a avut puntulete albe pe gingie (unul de fapt, de am crezut ca e dinte), dar a disparut ... am intrebat-o pe dr. si a zis ca sunt niste chisturi, normale, care dispar singure si nu e motiv de ingrijorare.

Si apropo de dinti ... se intrezareste al treilea dintisor la iepurasul Silviuta ... in partea de sus. De aia e asa scancita in perioada asta si mananca ca o vraiuta ... ezista o esplicatie, dom'le!!!!

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

M-am bucurat degeaba. Se pare ca tot moderata sunt, desi am 10 mesaje. Nu mai inteleg nimic ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Fetelor, buna dimineata.
Stiu ca sunt cam neserioasa, intru rar si revin si mai rar, dar azi promit sa nu inchid DC prea curand. Sunt in greva! De cate ori ma plang ca nu-mi ajunge timpul sotul mei imi spune ca nu stiu sa-mi organizez prioritatile, asa ca vineri, cand Alexandra dormea, cf prioriratilor, mi-am facut manichiura si pedichiura!
Iar azi stau de DC!
Intrebare incuietoare: bebei pot avea miscari de masticatie si daca nu au deloc dintisori? Ca mie asa mi se pare la Alex. Sa incerc sa-i dau ceva pasat?
Sunt cam suparici ca nu sta in fundulet prea mult, am fost cu ea la un ortoped pediatru si mi-a spus sa-i dau pace. Cand vrea ea. Vrea ce vrea si apoi se lasa pe spate. Mi-a spus sa nu-i iau rotobil ca-i modifica mersul si sa n-o ridic eu in picioare, cand se sprijina singura de grilajul patutului atunci este corect. Vad ca bebei vostrii sunt mai perspicace.

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Mergi la inceput

dana - nu te mai preocupa ca si Silvia e la fel ... adica tot la aceleasi "progrese" suntem si noi ... sta in fundulet putin, sprijinita, nu se ridica singur, vrea sa stea in picioare, sta bine daca e sustinuta ... dar cam atat. Si se rostogolesteeeeeeeeeeee ... in toate directiile .... Fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by dana vio

Fetelor, buna dimineata.
Intrebare incuietoare: bebei pot avea miscari de masticatie si daca nu au deloc dintisori? Ca mie asa mi se pare la Alex. Sa incerc sa-i dau ceva pasat?

Da, ei invata mestecatul inainte de apariti dintisorilor.

Neatza! Multam de cafea, Ank!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Neata!
Multumesc de cafea, Ank!
La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa fiti sanatosi!

Bubu meu doarme acum. A papat bine, se putea si mai bine, dar sunt multumita pt azi tinand cont ca 2 zile n-a vrut decat tzitzi.

O zi frumoasa va doresc!

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput