Mamici norocoase de Ianuarie-Februarie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 8
tuchi123 spune:
ANDRE EA, am luat gynipral la sarcina precedenta...insa am reactionat f. rau la el, tin minte ca mi-a interzis medicul sa-l mai iau, am intrat in fibrilatii si tremor muscular, asa ca...exclus
Multumescpt. grija insa mi-a mai trecut, ba chiar binisor caci am luat 2 no-spa si scobutil, este mult mai bine si maine de im. ma duc la spital sa-mi faca o eco. sa vad cum mai este colul, etc.
12+Doamne ajuta
andre_ea spune:
Tuchi, ma bucur ca esti bine. Chiar ma speriasem cand spuneai ca dupa atatea medicamente n-au trecut. Asteptam vesti bune maine la eco.
Slaba miscarea pe aici. Ma duc sa ma bag si eu la nani.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
danotino spune:
tuchi eu maine chiar eram programata la eco :)
ma intrebam daca e normal sa te doara ...sangerari nu am.
danotino
9+
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by tuchi123
...am sa scriu ce ma supara chiar daca nu este nimeni pe aici dar poate a trecut cineva prin asta si ma mai linisteste...am vorbit cu medicul si am luat no-spa si scobutil dar tot nu mi-a trecut durerea de burta care ma luat violent si din pat dupa care a migrat in spate...ce-o fi oare sper sa nu fie ceva rau ca eu sunt "Stan patitu'"
Va pup
12+Doamne ajuta
astea sunt contractii,asa am avut si eu si am facut no-spa+scobutil injecatbil,daca continua mergi la dr sa iti puna o perfuzie.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
Claudi@ spune:
Salut
Uite ca apar si eu cu noutati, dupa aproape 2 sapt de lipsa
Am fost vineri la medic si am vazut inimioara bebelului, deci oficial sunt insarcinata in 6 sapt, in a 10-cea sapt se va vedea mai bine.
Urmatorul control il am pe 1 aug.
Au inceput si la mine greturile, mananc toata ziua, ca sa nu vars si doamne ce pofte am. La primul parca nu am avut asa pofte.
Am si eu dureri de burtica, dar cica e normal ,pt ca se dilata uterul sa faca loc lu bebe si mi-a recomandat magneziu, sau apa cu magneziu.
Eu nu va pot urmari asa des, in primul rand ca mai am un terorist si al doilea mi-e asa de greatza ca vreu sa stau numai intinsa.
Sarcini usoare la toate fetele si bebei sanatosi
6+, si Tony
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Porumbita-felicitari pentru 10 saptamani!ai reusit sa recuperezi cu cititul?
13+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png
multumesc, am reusit...
doar ca e cam aiurea sa raspunzi la niste subiecte peste care s-a trecut deja...
ariya spune:
avem voie sa luam no spa de 80,maxim 3 /zi,numai la nevoie...eu am luat cand ma intepau ovarele de-mi venea sa le smulg!...slava Domnului acum sunt bine,iau uratul ala de utrogestan si acidul folic care ma scoate din minti!in fiecare zi 5 pastilute de 1mg ca nu gasesc nicaieri din ala de 5 mg...mi-e asa de sila de el...numar zilele pana pe 15/07 cand ma duc sa-l vad iar pe bebe...stiti ce-i place lui bebica al meu?nuga!!!!!!!!mananc ca o sparta acum si n-am mai prea mancat de o suta de ani...ce chestie!
10,7,7+
Elasan spune:
Nu am intrat nici eu de cateva zile....dar v-am citit!!!
Sanatate multa fetelor care au dureri/scurgeri!!!Aveti grija de voi, Doamne-Doamne o sa ne ajute pe toate.
Elasan
"We cannot change how other persons act, we cannot control what they say - we can only change how we respond."
Iris2002 spune:
quote:
Originally posted by ela2233
o sa am aproximativ 12 sapt daca ma duc in prima sapt de august si daca ma duc in a doua sapt de august o sa am aproximativ 13 sapt
dar totusi de la sapt 7 pana la sapt 12 sau 13 nu e distanta prea mare mai ales ca primele sapt sunt cele mai importante nu? sau gresesc?
oricum mama m-a zapaci ca ce atata ma duc la dr ca ea nici la mine nici la frati-miu nu a fost prea des si ne-a nascut pe amandoi cu dr care era de garda la polizu cand a trebuit sa nasca. asa de tare ma enerveaza
8+
http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ela&year=2009&month=2&day=14&babycount=1"
Ella, nu iti face probleme, eu mi-am facut analizele la 11 saptamini si 4 zile, la indicatia ginecologului, a zis ca e mai bine mai spre sfarsitul primului trimestru... cred ca parerile sunt impartite dar nu e prea tarziu, de ce ar fi? Nu te stresa ca stressul merge la pui mic.
mvb spune:
Buna fetelor,
Vin si eu sa ma plang. De vineri am intrerupt duphastonul si parca de sambata a inceput sa ma doara burta.....ieri am avut o discutie despre cum ne vom petrece vacanta si pt ca in concediu vom sta mai mult pe acasa, BB s-a suparat din nou si iar ia dat lui mami dureri de burta......vad ca si azi am inceput ziua cu un no-spa! Nu stiu daca am facut bine ca am oprit duphastonul. Toate gravidutele si fostele mi-au zis sa termin cu atata duphaston ca imi distrug complet ficatul. Eu iau Duphaston inca dinainte de a ramane însarcinata. Cred sa fie vreo 5 luni de cand iau non-stop.
Vinerea trecuta a fost de groaza. Pe mine a inceput sa ma doara spatele de vreo 2 saptamani, insa vineri , durerea s-a lasat in picior si sold, ca nu puteam calca.Of, ce ne facem?
13+
mvb3