Mamici norocoase de Ianuarie-Februarie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimosa spune:

Multumesc, Ariya, asa voi face.
Acum o intrebare: pot fetele din Bucuresti sa-mi spuna si mie cateva magazine mai la indemana (ca asezare) de unde pot cumpara haine pentru gravidute? Tineti cont ca sunt mica de inaltime si grasuta. In Alexandria parca nici n-ar naste lumea.
Nu vreau sa caut ca disperata pe caldurile astea. Mai ales ca nu-mi place deloc Bucurestiul. Desi am stat in timpul facultatii cinci ani, acum imi provoaca stari de nervozitate si mancarimi de piele.
Unde ati disparut toate? Ca nu cred ca ati plecat toate in concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

mimosa,n-ar trebui sa mergi la medic? Daca scurgerile continua?

Vedeti ca maine si poimaine se anunta calduri infernale!

10+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

...am sa scriu ce ma supara chiar daca nu este nimeni pe aici dar poate a trecut cineva prin asta si ma mai linisteste...am vorbit cu medicul si am luat no-spa si scobutil dar tot nu mi-a trecut durerea de burta care ma luat violent si din pat dupa care a migrat in spate...ce-o fi oare sper sa nu fie ceva rau ca eu sunt "Stan patitu'"
Va pup
12+Doamne ajuta

Mergi la inceput

MIMOSA, cate saptamani ai? scurgerile nu sunt de bun augur mai ales daca persista si depinde si de cantitate...eu una am depistat in urma scurgerilor care m-au tinut cca 3-4 saptamani, hematom cu decolare de placenta si chiar daca s-a rezolvat in timp, eu tot cuminte stau, adica la pat si no-spa, scobutil, utrogrstan...mergi la medic sa-ti faca o eco e f. imp.
12+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

tuchi, aseara am avut si eu niste dureri ingrozitoare,
nici in pat nu puteam sa stau. nu am nicio pata, am luat no-spa, supozitoare uscosin si tot degeaba. azi m-am trezit mai bine, dar parca tot ma doare.
acum o saptamana la eco si mie mi-a descoperit decolare de placenta (troboflast) ...avusesem o pata maronie.
sper sa nu se fi dezlipit mai tare. maine ma duc la eco sa vad ce imi zice. durerile astea nu sunt de bine :((
ma gandeam ca poate se intind ligamentele si de-aia ma doare? la 9 saptamani a avut cineva dureri din astea?
tuchi stai cumintica si in pat daca poti.
va pup

danotino
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

mimosa, trebuie sa te duci la medic maine, nu la serviciu :(
arya, iei no-spa de 80 mg? avem voie? ma gandeam sa iau si eu, ca vad ca aste nu prea au efect, sunt cam apa de ploaie...

danotino
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimosa spune:

tuchi,danotino am intrat in saptamana a 8-a dupa ce zice dr, dar dupa cate stiu eu intr-a 10-a (e o incurcatura....de nici eu nu mai stiu), iar la ecografie am fost joi. Si n-a fost nimic in neregula. Dar daca continua, am sa merg maine dimineata la ea in spital.

In ceea ce priveste durerile, nu stiu ce sa-ti raspund, am si eu dar ca niste cutite in ovare si nu sunt de lunga durata.

Mergi la inceput

DANOTINO, MIMOSA,fetelor nu stati asa...la spital maine caci este mai greu sa repari decat sa previ.
Va pup si aveti grija de voi si de bb.
12+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, in primul rand, va multumesc tuturor pentru urari si dedicatii. Eu mi-am sarbatorit ziua de nastere prin munca, adica am facut curatenie generala ieri, ca era cazul. N-am iesit nicaieri, ca am fost prea obosita cand am terminat, in plus, era si cald si parca ma faceam toata o balta.

cristi_2003
si Angellique, felicitari pentru baietei. Ce mic era pliul nucal la tine, cristi, la 13+, adica varsta sarcinii pe care o aveam si eu cand mi-a masurat mie 2,9... :(( Cred ca o sa devina o obsesie la mine, pliul asta nucal...

Am reusit sa-mi cumpar (de fapt, iubi mi-a luat) 3 rochite, ca nu prea mai aveam ce sa imbrac. Una e in stil oriental (made in India), incap doua gravide in ea... :D Cu ocazia asta, am descoperit ca sunt un mic butoias... :((

Si de durerile de burta nici eu n-am scapat, ieri ce-a fost OK, si vad ca si astazi, deocamdata...

Va povesteam mai demult de o prietena de-a mea, care trebuie sa nasca in august. Am vorbit ieri cu ea, a zis ca va naste la Cluj-Napoca, la spitalul "Stanca", pentru ca ar iesi mai ieftin decat in alte parti. E de stat spitalul. O sa va tin la curent cu preturi si conditii, daca va intereseaza. Fata asta n-a facut nici DT, nici TT, nici DRY TEST, nici echografii complicate, pentru ca nu a fost nevoie. Ca supliment, a luat doar calciu si Elevit, pana cand si-a dat ficatul peste cap, pentru ca Elevitul nu trebuie luat in combinatie cu altceva, asa ca a renuntat la calciu. In trimestrul III a luat niste fier, pentru ca i s-a descoperit o usoara anemie, in rest, OK, analize bune, Papanicolau bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by tuchi123

...am sa scriu ce ma supara chiar daca nu este nimeni pe aici dar poate a trecut cineva prin asta si ma mai linisteste...am vorbit cu medicul si am luat no-spa si scobutil dar tot nu mi-a trecut durerea de burta care ma luat violent si din pat dupa care a migrat in spate...ce-o fi oare sper sa nu fie ceva rau ca eu sunt "Stan patitu'"
Va pup
12+Doamne ajuta

Dureri care se simt si la spate? Sunt contractii. Mai suna dr. o data sa-ti spuna ce altceva mai tare sa iei si cum. Am auzit ceva de Gynipral, dar nu am luat niciodata si nu stiu cum si cand se ia. Neaparat suna dr. si stai in pat linistita.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput