Mamici norocoase de sept-oct 2008(89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

moni stai linistita poate se misca bb si te vei simti mai bine
georgiana ne dai datele tale si scrie cat mai repede 10-11 mesaje sa nu mai fii moderata si sa te vedem in timp real.Bine ai venit si o sarcina minunata in continuare.
alina multumesc,am facut petrecerea la un club ptr.copii din oras.A fost super.Voi pe cand va aniversati?

29+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sa speram ce ne lasa blushu' sa aniversam 4 anisori, pe 23 oct. dup'aia poate sa vina linistit

alexa simami

Mergi la inceput

4 anisori,ce dragutzParca acuma aniversam si noi...si acum mai avem un an si mergem la scoala.

29+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

alina multumesc,am facut petrecerea la un club ptr.copii din oras.A fost super.Voi pe cand va aniversati?

29+bbelina

[/quote]

Ce baiat mare si frumos are cuscra , sa-ti traiasca

28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Multam cuscrasa vezi ce frumoasa va fi nora-ta

29+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am o intrebare intrebatoare, ce este carnetul gravidei? Voi aveti?

28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Eu nu am ,dar stiu ca sunt medici de familie care dau.Un fel de carnet in care se tine evidenta evolutiei sarcinii.

29+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

CD27, eu am primit carnetul gravidei de la medicul de familie. E un fel de carticica in care ar trebui sa treaca medicul evolutia sarcinii. In al meu scrie doar numele, l-am uitat pe fundul unui sertar. Nu-ti foloseste la nimic.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tuturor!
Noi am fost si am mai cumparat cate ceva- bebe monitor, scaun-balansoar, scutece de bbc, forfecuta si mai multe de astea mici.Am cumparat si pt viitoarea nepotica 2 saci de dormit si niste papucei roz dulci de tot si ii dam ei salteluta de gimnastica.
Apoi am fost o fuga la mare, am pe drum, robabil de la augmentin; mi-am revenit f repede, am infulecat un peste delicios si am venit acasa.
Am primit o cutie cadou de la Prenatal f draguta cu multe lucruri 1 bax pampers, 1 det de scos pete, 2 body, serv umede, lapte praf, suzeta si inca cateva chestii.!!
Lista mea e bifata aproape in totalitate, bine ca se si vede o gaura in buget!!!Dar ce sa faci...vine cel mai iubit copil din lume!!

31+LUCAS
AMR 9 saptamani!!! 9saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Am citit tot! Sunt up to date!
Anis, welcome back!Nu mai fi suparata din cauza varicelor ca s erezolva dupa!
Anca, Eva si felicitari pt schimbarea semnaturii si..La mai mare!!Deocamdata rezist tentatiei sa desfac cadoul-surpriza pt ca sunt super ocupata!Il voi desface inainte de nastere!!!
Freshanana, foloseste ventilatorul. Sleep well tonight!!
Georgiana78, bun venit!Scrie repede mesajele si zi-ne de tine si bb!
Monica si eu am simtit aceeasi durere sub burta de cateva ori, trece dupa ce fac shushu; eu o pun pe baza infectiei urinare!!sa treaca!

31+LUCAS
AMR 9 saptamani!!! 9saptamani!!!!

Mergi la inceput