Mamici norocoase de sept-oct 2008(89)
Raspunsuri - Pagina 8
alexa si mami spune:
anca, laura
senx de urari. abia astept sa stau cu burta la soare, eee glumesc, evident ca o sa stau sub umbrela.
ana, avem bilete in saturn. sunt in urma cu cititul, ce ati aniversat aseara?
alexa si
mami
freshanana spune:
aseara am aniv 10 ani de cd eu si sotul meu suntem impreuna
alina dar voi toate va luati bilete la saturn, 2 mai. niciuna la mamaia ? ca puneam de o intalneala dar eu nu am masina si nu pot sa ajung sa va vad ![]()
va urez un concediu placut cu vreme frumoasa si apa curata 
31+ 
AMR 61 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
alexa si mami spune:
ana, atunci zic si eu cu intirziere
si tot bine din lume pt voi toti si pt minunea ce o sa vina
. multumesc de urari, aia cu apa curata e chiar indicata ![]()
alexa si
mami
monica_dicut spune:
Hello gagics , multi
si de la mine.
Alinutza, concediu placut, sa te hodinesti bine bine 

Anca, esti sora mea de suferinta. IEri mi-am comandat perna de gravide, luni vine, sper sa dorm si eu mai bine de luni incolo. Azi declar o super mare durere in partea dreapta de nu pot sa stau decat in pat. Parca ma trage cineva de organele din partea respeciva. Ma simt groaznic.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 70 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
CD27 spune:
Alina, concediu placut 
Anca deja luna 8
mai e asa putin 
E asa cald 
, o sa ma apuc sa consult niste listute cu ce am de cumparat, sa nu vina Mikul sa ma gaseasca nepregatita ![]()
28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
alexa si mami spune:
monica, CD multi
de la mine.
moni, acu' vazui, ai trecut si tu la numaratoarea cu 3?! bravos! la mai multe!!!
CD, ti-am vazut pozele din concediu, f frumoase! burtica nu e asa exagerata cum spui tu.
alexa si
mami
anca81 spune:
Moni, stai cuminte in patut. Mai ai contractii?
sa fie mai bine.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
alexa si mami spune:
laura, l-am vazut pe andy cel voinic. sa va traiasca!
unde ati avut petrecerea cu nr 6?
alexa si
mami
monica_dicut spune:
Anca, se pare ca va trebui sa traiesc cu ele. Problema ca sunt unele care ma dor, o durere sub burta asa cam ca la CM. Ii dau cu nospa si scobutil si cat mai putin efort cica ![]()
Alinutza
merci. Deja nu mai am rabdare.
GEorgiana78 bine ai venit, trebuie sa ne dai datele tale UM, DN si DPN. Plus ca trebuie sa scrii repede vreo 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real, altfel iti apar tarziu mesajele 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 70 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI