Mamici norocoase de sept-oct 2008(89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

tzitziri, pe mine ma apuca groaza tot timpul, nu numai dupa cursuri dar cred ca e normal. Am tot visat si eu, ma trezesc dimineata stresata etc. Dar eu zic ca vom trece toate cu brio peste acel moment.

clau, mie modulul 2 cu nasterea si lauzia imediata nu mi-a placut deloc. Doctorul care-l tine e cam plictisitor, repeta de multe ori acelasi lucru. La pauza chiar am plecat pt ca ma dureau si oasele si nu mai puteam sta pe scaun dar ma luase si somnul Vorbeste omul foarte linear asa, de parca ar spune o poveste, da nici macar, parca repeta o lectie. brrr. Sa-mi spui parerea ta.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI

AMR 68 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Anca dulce. Dar... de ce intrebai pe sanziana de injectiile acelea pt maturarea plamanilor??? Sper ca n-ai de gand sa nasti mai devreme. Carla e bine si ai sa vezi ca a crescut, da???? Eu sunt convinsa ca a fost doar o greseala de ecograf.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

Offff, Moni, m-am gandit cum sa nu. E greu sa ma detasez desi sper din tot sufletul ca va fi totul bine. Poate totusi n-ar strica sa fac injectiile acelea, sa stiu ca micuta Carla e pregatita pentru orice.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

CD27, tu parca intrebai de comenzi de pe Mothercare. Stiu ca Boo a facut comenzi acolo, au livrat in Romania si era foarte multumita atat de calitatea produselor cat si de preturi, eventual ia legatura cu ea.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata!

Cafea pentru toata lumea!

Sunt 2 burtici care azi aniverseaza niste ani alaturi de partenerii lor, freshanna si babytza, nu? Daca gresesc ma iertati. Vreau sa va urez La multi ani fericiti impreuna in continuare, copii cati vreti voi, frumosi si sanatosi!
Monica_dicut si tie la multi ani pentru maine :)

piolica

Ancai si lui iepurila, si oricarei fete care azi merge la eco va tin pumnii si astept numai vesti bune. Eu sunt tot in urma, asa ca am aruncat doar un ochi pe ultima paginutza la cap. asta sa vad cum mai stati si pe cine sa felicit azi.

La mine a fost un weekend superb, am stat cu burica la umbra sub un visin si am cafelit toata ziua, si am mancat peste fript cu saramura si ciuperci fripte la gratar, ce mai, nu ma bateti daca va fac pofta, eu regret cel mai mult ca s-a terminat ziua de ieri.

Dar a fost si o parte rea, calatoria de intoarcere. Am fost undeva inrte Slobozia si Braila si nesansa nastra a fost sa hotaram sa ne intoarcem cu autobuzul din Slobozia in loc sa mergem pe varianta mai luga numita tren, pentru ca inca nu ne-am luat masina :(( si nici unul dintre prietenii nostri nu s-a nimenrit in vacanta pe-acolo.

Well, m-am suit intr-un autobuz plin ochi, care mai lua calatori in picioare, si a mai aparut inca o mamica in luan a noua care a mers in Urziceni, deci juma de drum n-am prins nici scaunul ghidului, ci am stat pe jos intre scaune. Si ca si cum asta nu era de-ajuns s-a asezat un m... gras iertati-ma dar m-a exasperat, care al dracului sub nici o forma n-a vrut sa-si miste c... mare de-acolo de langa mine si m-a inghesuit si m-a sufocat de mi-am blestemat zilele. Nu avema de ales, era ultimul autobuz la care am ajuns, si tren de-acolo era peste 3 ore si trebuia sa asteptam o ora si un sfert in Ciulnita. Niciodata n-am avut un asemenea ghinion cand am mers la soacra-mea.

Nu mai zic ca in Bucuresti, din Unirii spre Rahova nimeni nu mi-a facut los sa stau jos. Si totusi nu m-am resimtit asa de rau dupa toate astea. Nu am vru sa iau taxi ca ne-am plimbat putin si era o atmosfera placuta. Dar nu potsa stau in picioare in inghesuiala, si cred ca nici voi nu puteti.

Uite ca iar am facut un mesaj kilometric. Ma iertati si va .

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Moni pune-i pe toti la treaba si tu stai pe forum si te intinde si fa ce vrei.Andreiutz e un scump,bb-lina mea misca mai mult in partea dreapta,acolo se face si guguloi,in partea stanga cam slabutza miscarea.Dar oricum stam si noi si ne uitam la valurile din burtica .

29+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna dimineata,

Ce mai faceti? Mai stie cineva ceva de Maryb... ca nu a mai aparut?
Voiam sa va rog daca puteti sa-mi puneti si mie pe listuta un carucior roz ptr bebelina mea mica!

In rest... in week asta am fost la Bran la putin aer curat... si abia asteptam sapt viitoare de concediu.

Va pe toate.

24+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Mey fetelor azi e ziua lu'Piolica asa ca:

sa fii sanatoasa si sa va bucurati de bb !!!

29+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by andy.p

claumultumesc,voi incerca ...ca e groaznic.Da'tu de ce nu dormi?

29+bbelina

Nici nu stiu de la ce nu dorm, pur si simplu ma ia somnu pe la 11 seara si dupa vreo ora si jum. ma trezesc sa merg la baie. Apoi se rupe firul cu dormitul, ma pun in pat dar nu mai reusesc decat sa atipesc pentru o jum de ora apoi ma trezesc din ora in ora pana pe la 4-5 dupa care adorm iar pana la 8-9. E nasol dar am inceput sa ma obisnuiesc.

29+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 71 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Anca, te inteleg. E mai bine sa te gandesti dar sa nu fie nevoie.

POZNICI CU NOI
30+ Cuculetz Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Am uitat sa va spun ca sunt topita

Andreiutzu, in ultimile zile se joaca cu noi. DA ghionturi, noi dam inapoi si dupa el din nou si tot asa. Ne-a terminat pe amandoi. Si tati e lesinat, zice ca vrea sa-l apuce de deget . Misca toata ziua, parca ar fi asa un pestisor pe sub piele, si se pune guguloi ba intr-o parte, ba in cealalta...

POZNICI CU NOI
30+ Cuculetz Andrei

Cat de frumos
M-ai topit de tot, e asa dragalas.

29+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 71 ZILE

Mergi la inceput