Mamici norocoase de sept-oct 2008(89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Irina cred ca din acela la microunde imi voi lua si eu.Am vazut la Avent cu aprox.150 Ron.Cu spatiul nici eu nu stau ff stralucit,dar imi aduc aminte cat fierbeam pe biberoane si pe tetine...asa ca macar asta sa nu mai fac.

29+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Voi chiar luati sterilizator? Eu, una, nu cred. Cert e ca sper sa nu prea folosesc biberoane ( ) dar voi lua doua biberoane de sticla, nu de plastic (grrrr!) si voi proceda la fel cum am vazut la prietene - le voi fierbe. E ceva in neregula cu metoda aceasta de sterilizare? Ma gandesc ca e important sa folosesti biberoane sterile, indiferent de metoda, desi prefer metodele simple si naturale cam in orice. Daca ma voi plictisi de fiert, atunci voi achizitiona un sterilizator, dar nu il voi cumpara asa din prima si apoi sa constat ca nu am ce face cu el...
Opinii?!

29+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 11 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Sterilizatorul ar trebui luat daca constati ca nu poti alapta...acuma eu la Andy am avut lapte vreo 2 saptamani si ala muls,chinuit.Cred ca de aceea ma gandesc ca poate nici acum nu voi avea,desi am avut o prietena care nu a avut cu primul copil si la al doilea a avut.Nu e nimic rau in fierberea biberoanelor,numa ca-ti ia mult timp ,eu mai uitam de apa,mai biberoanele in apa si tot asa...pe fond de oboseala.Fiecare stie cum e mai bine ptr el.Parerea mea.

29+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva e si nu e ok. Este posibil ca in primele zile sa nu prea ai lapte si sa dai si supliment iar pentru asta vei avea nevoie de biberoane. Sigur ca poti astepta sa vezi daca ai sau nu din belsug si apoi sa il pui pe sot sa dea o fuga si sa ia unu doua biberoane si un sterilizator. Eu as opta pentru sterilizator si nu pentru fierbere. Unul dintre dezavantajele fierberii ar fi ca tetinele (cauciuc sau silicon) se fac mult mai repede prastie la propriu. Dar pana la urma vazand si facand ca sa zic asa. O eventuala lipsa a laptelui in primele zile nu exclude posibilitatea de a alapta cu succes timp indelungat.

Miruna 29+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Laura, va urmaresc de pe tel mobil. Merge bine, dar imi e greu cu scrisul. Sanziana, multumesc

alexa simami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andy.p
Nu e nimic rau in fierberea biberoanelor,numa ca-ti ia mult timp ,eu mai uitam de apa,mai biberoanele in apa si tot asa...pe fond de oboseala.Fiecare stie cum e mai bine ptr el.Parerea mea.

29+bbelina

Ai perfecta dreptate! Doar ca eu, decamdata, nu stiu cum e mai bine! Nu am incercat nici una din cele doua metode.
Voi vedea peste doua luni, in functie de cat lapte am, etc; Daca nu voi avea lapte, voi incerca metoda cu fierberea pt sterilizare, pana vad eu ce si cum, daca e asa obositor, iti dai seama ca iau sterilizator! In acest moment, ca mamica in devenire, sterilizatoorul mi se pare o investitie inutila. Dar am o intrebare pt voi, Laura si Miruna, ce termometre imi recomandati? Vb de termometru pt baie, apoi de termometru pt camera si pt bebe. Ca vad o multime de marci, de forme. Toate sunt ok?

De exemplu, ce ziceti de www.bestreclama ilegala - avertizare/pc-41-31-termometru-digi-pediatric-expres.aspx" target="_blank">termometrul acesta digital de la chicco?

Dar de termometrul acesta de baie? www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1052" target="_blank">termometru baie
Cat e de fiabil termometrul de baie? Se strica repede? E posibil sa nu indice temperatura buna? Mi-e cam frica cu aspectul asta. Voi ce ati luat?

29+ LUCA

POZE

Mergi la inceput

termometru digital de la chicco :http://w w w.b e s t k i d s.ro/pc-41-31-termometru-digi-pediatric-expres.aspx" (stergeti spatiile, pls, nu stiu de ce nu se deschide linkul mai sus)

29+ LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

ce faceti?
alina cum e la mare? sa te distrezi si pt noi...

Eva ce de cumparaturi ai facut....
te invidiez....eu nu am cumparat nimic pana acum...cine stie cand o voi face la cat de singura sunt...

apropo, am si eu o intrebare...naste cineva cu dr Cristescu Ciprian de la Giulesti ?

23+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva eu am fost multumita de termometrul Chicco pana cand a trebuit sa ii schimb bateria si nu am gasit dimensiunea potrivita. Dar il recomand totusi pentru ca ma gandesc ca la mine a fost un ghinion ca nu am gasit baterie. Termometru de baie mi se pare inutil, pe mine m-a invatat asistenta care a venit sa ma ajute in prima saptamana cu baita sa potrivesc apa la mana. Nu am folosit termometru de baie niciodata desi am cel putin unul in casa.

Miruna 29+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Eva eu termometru de camera am avut unul obisnuit,e bun in camera copilului mai ales ca eu eram obsedata cu temperatura sa nu fie mare ,dar nici mica.
La baie asa cum zice Miruna n-am avut m-a invatat mama sa potrivesc apa cu mana.

29+bbelina

Mergi la inceput