Mamici norocoase de sept-oct 2008(89)
Raspunsuri - Pagina 11
EvaF spune:
Buna dimineata!
Fetelor, fetelor, am devenit shoppaholica!!! As cumpara tot, tot pentru bebe Luca! M-am abtinut eu dar si cand mi-am dat drumul...am inrosit cardul!
Ieri am fost cu soatza la Ikea si am ales patul si comoda pentru Luca (ambele sunt albe imaculate
) , doua lenjerii de pat superbe cu verde, si covorul (este alb cu o linie serpuitoare verde, foarte contemporan!)Am zis deja, camera lui Luca va fi verde cu alb. Am cumparata cadita cu antiderapant, nu e cu forme anatomice, nu m-a convins asa ceva, este albastra transparent cu antiderapant in interior si pe fundul exterior. Am cumparat din Carrefour niste stabilizatori pentru cada unde se fixeaza si cadita, sa vedem cum arata. Tot din Carrefour am cumparat albumul bebelusului de la Editura Crisan. Este ok pretul, 40 RON. Contine spatii pt poze, bratarica de spital, amprente manutze si picioruse, grafic de crestere, arbore genealogic, primul Craciun, prima aniversare, primele evenimente din primul an de viata. E bun si pentru voi si ca idee de cadou! Eu il vazusem pe net, dar am ales sa il iau din hipermarket, pretul era fff bun!
Pentru patut, v-am zis am luat lenjerie si aparatori laterale, dar inca ma gandesc la perna si paturica. Uitati ce am gasit eu ca perna, pentru ca am o dambla: vreau perna si paturica antisufocare. Uite aici www.reclama.ro/accesorii-pentru-somn-copii/perna-antisufocare-10" target="_blank">perna antisufocare. Daca nu se deschide linkul iata aici: http://w w w. t r e i u r s u l e t i .ro/accesorii-pentru-somn-copii/perna-antisufocare-10. (stiti voi, stergeti spatiile
) Ce parere aveti? Eu o voi comanda maine, dar de paturica cu gaurele, din bumbac 100% ce stiti? Unde ati vazut? Ca eu gasesc groase si din materiale sintetice (grrrr!!!)
Am vazut in Carrefour si salteluta de cocos la un pret bun, parca pana in 150 ron, ma gandesc sa o luam, desi e imprimata (eu preferam alb simplu) dar ma gandesc ca oricum pun saltea de protectie impermeabila si lenjerie, deci...
Si am vazut pe net multe alte elemente de deco, de-abia astept sa dau comanda, e vb de cuier, stickers, carusel, niste decoratiuni de perete cu buzunare unde poti pune diverse lucruri pe care trebuie sa le ai la indemana...De-abia astept sa terminam camera lui Luca!
Toata noaptea am visat ca ma invarteam in camera lui Luca, cum aranjam, cum puneam si floricele, mi-au venit si idei de decoratiuni in somn! Deja am intrat in febra, este vb de instinctul acela de "nesting"?
Vad ca voi sunteti ocupate cu marea si va invidiez in continuare!
Concediu placut, Alina!!! Sa ne pui si poze!
Sper sa vad si eu marea curand, cata vreme ma mai pot misca (e greu cu burtoiul asta, dragelor!!! ma misc ca un pinguin :))) si ma dor oasele!)
Bine ai venit, Georgiana!
Anca, I pooop u!
Andy_g, cum a fost la botez?
Poooop absolut toate fetele!
29+
LUCA 
AMR PANA LA
LUCA 11 SAPTAMANI !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
alexa si mami spune:
gata cazati, gata plimbati, obositi, suntem la orizontala pregatiti de nani. Anca, Feli, Laura, Moni, Eva tzuc dulce. multumesc pt urari.
alexa si
mami
denisa.g spune:
Buna fetele si de la mine!!
Bine ati venit noile gravidute!! Sracina usoara si numai de bine!
Eva, felictari pt cumparaturi. Bebe Luca sa le foloseasca sanatos. 
Noi nu am cumparat absolut nimic. Ar trebui sa incepem sa luam una alta..
Pupam toate gravidutele si o duminica frumoasa tuturor. 
andy.p spune:
Noah acuma m-am ridicat din pat am stat pe o parte ,si mi-e mai bine.
Monica esti o scumpa,multumesc
la fel iti doresc si tie cu minunea pe care o astepti.
Anca multumesc asa am facut,acuma mi-e mai bine
babytza 'neata!
Eva da' ce de cumparaturi!!Sper sa ne pui si pozici sa vedem.Sa la folositi sanatosi
Saptamana viitoare intram si noi in focurile cumparaturilor.
Alina ai net,sau de unde ne scrii??
29+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
anca81 spune:
Andy.p, ma bucur ca a mai trecut durerea 
Eva, intr-adevar "instinctul de cuib" se simte din plin! Eu inca n-am cumparat nimic dar am o gramada de site-uri selectate la Favorites unde doar trebuie sa dau click
Saltele din cocos gasesti si pe www.babycomfort.ro dar nici astea nu sunt albe, vin oricum imbracate in cearceaf. Eu genul acesta de www.mothercare.com/gp/product/B000JIDUPK/sr=1-2/qid=1215340294/ref=sr_1_2/203-2197262-8725555?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44397031&mcb=core" target="_blank">paturica caut, insa n-am gasit nicaieri modele asemanatoare.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
EvaF spune:
quote:
Originally posted by anca81
Andy.p, ma bucur ca a mai trecut durerea
Eu genul acesta de www.mothercare.com/gp/product/B000JIDUPK/sr=1-2/qid=1215340294/ref=sr_1_2/203-2197262-8725555?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44397031&mcb=core" target="_blank">paturica caut, insa n-am gasit nicaieri modele asemanatoare.
Da, exact asa vreau si eu, din bumbac si cu gaurele, sa lase puiul sa respire. Parca mai zicea cineva ca sunt numai pe mothercare. Oare asa sa fie? A vazut cineva asa paturici fetelor? Pls!

Voi lua si una doua paturici mai grosute, dar astea pentru infasat cand va fi racoare, pentru cand il scot din maternitate, etc.
Si eu am la Favorite o groaza de site-uri
M-am uitat ieri la hainute, pana si un halatel de baie care era minuscul, mi se parea super bun pentru un nou nascut (nu avea numar, era S), ei bine, pe eticheta scria pt 24 luni. Am ramas
Edit: pana la urma am luat patut 60/120, nu 70/140, pentru ca nu cred ca voi folosi patul asa mult cum ziceam eu, pana va fi maricel, sa ii scot lateralele acelea,etc. Hm, toata lumea mi-a zis ca dupa un an voi dori sa ii schimb camera, sa nu mai arate ca o camera de nou nascut, sa fac camera de baietel, plus ca patutul se va deteriora repejor cand ii dau dintisorii, o sa muste din patutz!
De aceea am cautat patut alb dar melaminat ( e din lemn de fag, parca, o sa ma uit, asa am retinut eu), nu vopsit, ca sa nu fie periculos pentru pui daca se gandeste sa guste din patutz. Plus ca la Ikea puteti cumpara niste aparatori pentru partile laterale de lemn ale patului, se pun pe bara de lemn de deasupra! Nu stiu cum sa va explic, dar veti vedea in Ikea ca toate au asa ceva deja pus. Sunt din plastic dur transparent.
Tot ieri ne-am razgandit si nu am mai luat mocheta in toata camera ci un covoras, care poate fi usor scos si curatat, aspirat, etc. Mocheta ne gandim ca provoaca alergii, sotul meu a avut asa ceva nou nascut si i-au scos parintii mocheta si au lasat parchet si un covoras!
Ma gandesc sa va zic si voua din ce mai invat si eu, din "experienta" mea!
29+
LUCA 
AMR PANA LA
LUCA 11 SAPTAMANI !!!!!!POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
sanziana27 spune:
Da fetelor cu cat se apropie termenul incepem sa aranjam cuibul. Maine soseste si la mine patutul, salteluta si sterilizatorul pt David.
Eva sa stapaneasca sanatos bebe Luca camera!
Alina concediu placut sa aveti si multa odihna.
Anca pe mine m-au internat luni dimineata, la amiaza mi-a facut o doza din injectia pt maturarea plamanilor (parca surfactrant, dar sincera nu mai retin cum se numea) si mi-au mai repetat la 12 noaptea inca o doza.Si m-a operat marti la 8 dimineata!Copilul a avut 33 sapt si 4 zile dezvoltare.
26+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008
andy.p spune:
Fetelor voi pernitza ati luat din aceea antisufocare de la chicco???
LE: Si pana la urma sterlizator de care luam?
29+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
_irina_ spune:
Wow, Eva ce de cumparaturi ai facut.
Eu mai astept inca sa incepem si sa terminan amenajarea camerei si dupa aia cumparam.
Pana atunci ma mai inspir si eu de la voi, cu una-alta.
Andy eu am vazut si sterilizator din ala de se pune in microunde. Si e mult mai ieftin decat cel electric. Multi au zis ca nu prea au folosit sterilizatorul, eu am si mari probleme cu spatiu, atat in camera lui bb cat si in bucatarie, asa ca nu m-as incarca cu multe lucruri inutile. Chit ca in mod sigur o sa iau si lucruri inutile.
27+
- Andreea

felicitari pt bb maricel!