cedez bona fff buna!
buna.din septembrie fetita mea de 2 ani juamte va merge la gradinita.
actuala bona pe care o avem de 1 an jumate m-a rugat daca pot sa o ajut sa gaseasca in alta parte.
e o femeie tare buna care iubeste f mult copiii.are 54 ani si ar interesa-o un program de 6 ore cum avea si la noi dar la o adica ar accepta si ceva de 8 ore. vrea program redus deoarece o are in grija si pe mama ei batrana si bolnava si nu o poate lasa ff mult singura.
zona pe care ea o cauta ar fi dristor-matei ambrozie-bobocica-salajan-n. grigorescu-ozana si in apropierea celor spuse.
fetita mea a fost f bine cu ea,am incredere totala in ea,e o pers calda,sincera,saritoare.are multa rabdare si v-am zis:iubeste copiii.
aaa,si inca ceva,copilul sa fie peste 6-7 luni ca varsta,cu copii mai mici a zis ca i-ar fi totusi mai greu.
daca este cineva interesat,ma puteti contacta.
eu plec in concediu duminica si ma intorc pe 13,asa ca daca nu o sa va raspund imediat nu va panicati.vb cand ma intorc.
mersi.
pupici tuturor.
Raspunsuri
adi_dalma spune:
Adriana 2 lucruri:
- spune ne zona;
- daca este o bona asa de buna nu te grabi sa o concediezi cum incepe copilul gradinita (mai ales ca are abia 2 ani si jumatate)..Copilul va raci in primul an destul de des si va sta mai mult pe acasa.
Vb cu bona sa te ajute la treaba; pastreaza i pe cat se poate salariul actual si gata.
poate vei aduce fetita la pranz acasa sau cine stie.
Eu asa am procedat si ma felicit...
Gandeste te cat de greu iti va fi sa gasesti pe cineva sa o supravegheze cand e bolnaviora/convalescenta/vacanta.
Sasha.p spune:
Adriana - adi-alma are dreptate, dar daca totusi nu doresti sa o mai tii pe mine ma intereseaza. Eu am nevoie cca 4 ore pe zi dupa amiaza, sa il ia pe Sasha de la gradinita (care e f. aproape de casa). Zona : calea calarasi - hala traian. Daca este interesata, da-mi un PM.
Multumesc,
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".
cllaudia spune:
Si eu am nevoie urgent de o bona, cel putin pana in toamna. As fi foarte interesata de aceasta pe care o recomanzi, si, coincidenta, stau in Dristor. As avea nevoie maxim 4 ore pe zi, de luni pana vineri. Te rog mult, imi poti trimite PM sa-mi spui cam cat ar fi dispusa bona sa primesca, ma refer la bani. Nu am mai avut bona, si nu stiu cam ce salariu ar trebui sa aiba. Te rog mult, astept PM-ul tau.
http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png
andabiz spune:
buna. am nevoie si eu de bona, baietelul nostru are 7 luni, iar zona in care locuim este Gara de nord...daca doamna ar fi interesata, as vrea sa iau legatura cu ea...astept raspuns la intoarcerea ta din concediu...te rog mult si multumesc
adriana15 spune:
buna. v-am tr pm. eu nu pot pastra bona din motive financiare. in caz de imbolnavire o am la 5 min de mine pe soacra-mea singura,care va sta cu ea.deci ajutor in caz de... avem.
nu am avut ajutor complet si de aceea am avut bona,dar cu gradi va fi altfel.
va pup.
mina spune:
adriana,
te rog da-mi si mie pe PM informatiile.. Stau f aproape de Dristor.
Multumesc
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
ramiha spune:
Buna Adriana,
Daca mai este valabil te rog da-mi si mie PM cu datele ei. Fetita mea are 1 an si 4 luni si avem mare nevoie de bona. Pot sa o angajez pentru 4 ore/zi, 6 sau 8, dupa cum ii convine ei.
Multumesc mult!
Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007
burtika spune:
daca mai este libera bona ma inscriu si eu pe lista doritorilor. de fapt este vorba de sora mea, ea are nevoie, sta langa parc IOR si are 2 fete (5 si 10 ani). te rog, daca nu merge in alta parte deja, da-mi un PM. multumesc.
elush_k spune:
Si eu imi ofer serviciile de bona,am 23 de ani si o fetita de 4 ani.Deoarece fetita mea va merge la gradinita doresc sa ma angajez ca bona.Iubesc foarte mult copii si de aceea as dorii sa am in continuare grija de un copil.Locuiesc in zona Dristor mai exact langa Piata Ramnicu Sarat.Daca e cineva interesat va astept pe mail elush_k@yahoo.com.Va multumesc
Dragoiescu Mihaela
gabinastase spune:
Ma intereseaza si pe mine bona pe care o ai, daca mai este disponibila. Stau la statia de metrou Grigorescu.
Fetita mea are 7 ani. Ma intereseaza program intre 12 si 18.
Poti sa imi dai un PM sau email cu datele referitoare la bona la care vrei sa renunti?
Gabriela Nastase