Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

haha fratele lui Ylari era sub patut

apropos,mi-am amintit,cand era Sofia mica,o coboram noi din casa in landoul de la carut .carutul era in porbagaj. montam landoul pe carut,si cand sa imping la el UNDE E COPILUUUUUL? L-AI SCAPAt PE SCARI ???? tati se albeste...tinuse landoul de acoperitoarea aia de deasupra,asa cu o mana,in zbor...
ne apropiem de caruv mai bine,fata era data in jos,cum ar veni la picioare,inghesuita acolo,si cum era landoul acoperit de partea aia de husa nu se mai vedea.
el tinuse landoul aplecat fara sa se gandeasca ,si copilul alunecase la picioare,ghemotoc acolo,dar ce dormeaaa !!!

eu,cand plang copiii,ii iau in brate si le repet "e mami aici cu tine,e mami aici cu tine " .

MISS-boiereste sta Davidutu acolo

ANCAURN-felicitari pt cum se dezvolta Dragos !
Cezara e o domnisorica frumoasa ,si ce grija are ea de fratiorul ei !Dragos,chiar ca are gura ca o ciresica,vorba lui Miss.

INAIS-La multe lunisoare !!!!!!!!

IULIA-ce sa simta mamele alea care isi arunca copiii la tomberoane??? nimic ! ca daca ar simti nu ar ajunge in halul ala ! sau poate simt ceva ...gen ..cand se duc la wc sa se elibereze...CRUNt .Cum pot exisva asemnea monstri !!!
sa stii ca o mana de om e lasat acolo sa moara de frig,de foame,in chinuri !!!!!!!
imi amintesc de o vorba,spusa fratelui meu "mai bine te faceam un kkt la gard " ...MISS...

MELLY23-bine ai revenit!
ce bine ca ai ajutor de la mami a ta !!

IULIA-am vazut poze cu despuiciul tau !! frumusica si grasunica!
hehe nu fii geloasa pe cine iti iubeste fetita !! asta e de bine,nu e de rau ! lasa-i sa o iubeasca,sa o dragalaseasca ,sa ii zica asa cum vor,mami,tati,e dovada de iubire nu de altceva si nimeni niciodata nu iti va lua locul ! esti mama ei si asta nimeni nu va putea schimba !! e mai rau daca nu ti-ar iubi-o,dar cum sa nu o iubesti ,o asa frumusete?
nu face nimic daca alte persoane mai zic "hai la mama ",e un fel de a iubi. sa nu fii posesiva ,pt ca iubirea celorlati ii face bine ,nu rau ! sa sari,in schimb,daca vezi ca nu e iubita,e bruscata,e certata de altii. in rest,sa dea dzeu sa fie asa iubita de toata lumea,toata viata,sa fii sigura ca asta e super pt ea si nu e nici o problema pt tine,draga mea,nu te speria !!
faza cu las-o sa planga sa creasca plamanul"-da,zi-i-o ! dar nu te enerva! eu la fazele astea rad !!!! si le zic si vreo ironie cu plamanul lor cu tot Incearca sa ii iei in ras cu babismele,nu sa te enervezi.nu iti vor raul,nu o fac intentionat impotriva ta,doar atat stiu ei despre cresterea copilului !stim cum e cu mamele...ne e greu sa le suportam opiniile lor de pe timpuri..si eu abia suport sa le tot aud..
e ok daca simti ,constientizezi ca esti posesiva,asta inseamna ca poti indrepta lucrurile. posesivitatea nu e buna pt bebe. nici grija excesiva. vei rezolva tu problema,usor usor
doar stai si vorbeste cu tine si vei reusi !
cel maibine pt copil e sa nu fie dependent de tine . daca reusesti asta,e super !!! ea oricum te va iubi si va fi in fundul tau toata ziua,nu te gandi ca o pierzi.
stii ce sentiment frumos e cand reusesti sa te bucuri ca ea alearga la tati sau la bunica si ii pupa si moare si dupa ei??? cand vei reusi asta ai sa vezi ce minunat te simti,cum iti vine sa o mananci de fericire !
eu mai mult ma bucur si radiez cand vad cum sare la tati si ma lasa pe mine,pt ca eu stiu ca ma iubeste,dar vreau sa ne iubeasca la fel.

ANCAURN-asa e cu asemanarile si parerile din jur !!!

ALYSH-sper sa vina mai mulv laptic pt bebic !!

SOCRAtE-ai aici Povestea nasterii lui DAVID de MISS PARKER .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Am pus si noi cateva poze noi, incepand de aici:

Poze noi

Noapte buna si pupicei, mamici, fetite si baietei!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

am ajuns si noi aici..pe Dolores am sunat-o dupa nastere dar nu a raspuns, nu stiu daca a prmit mesajul meu
deci
bebe Iustin, nascut pe 2 iulie 2008, 4.300kg, 54cm, cezariana de urgenta...poveste asemanatoare cu cea a lui MissP...
revenim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MISS-ce frumos interpretezi tu pozele lui David !!

DOLORES-recuperare rapida si va asteptam sanatosi acasa !!

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetelor

In primul rand, as vrea sa confirm ce s-a spus mai devreme: suntem odiseea cu cei mi frumosi bebei !!!

Iulia - ma bucur ca totul este bine cu bebitza ta dulce, of of inteleg prin ce spaima ai trecut si cum te simti. Uite o de la Robert al meu pentru mufitza ta Smecher baiatu' meu :p Sa stii ca te inteleg si in privinta sentimentelor de gelozie fatza de persoanele din anturaj, le-am trait si eu f intens, fatza de mama mea. Am mai spus: cel mai tare ma deranja faptul ca ii zicea lu' bebe "iubitul MEU", "dragostea MEA", "baiatul MEU" - aoleooooo ... imi venea sa i-l smilg din brate si sa o bat I-am zis la un moment dat ca sa isi puna pofta in cui, ca e baiatul MEU, nu al ei, ea a avut 2 copii si e timpul sa ma lase in pace ah .... Mda, rautacioasa dar zau ca nu ma puteam controla :) E normal sentimentul, mai ales la inceput, pentru ca suntem cu hormonii dati peste cap, super obosite, stresate, de ce sa nu recunoastem... ne acomodam cu bebele, ne simtim un pic frustrate sa vedem ca de exemplu bebele plange la noi in brate si se linisteste la .... bunica grrrrrr... Mooaaama... ce ma enervam Insa o sa treaca perioada asta mai sensibila si o sa inveti sa o accepti pe mama ta cu vorbele ei, si vad ca au spus si fetele, o sa iti dai seama ca este mai bine sa primeasca iubire cat mai multa de la cei din jur, de la familia ei, care este compusa nu doar din tine si tati, ci si din bunici, unchi matusi etc :) Stai linistita, va sti ea cine este mami al ei :)

De-abia dupa vreo 2 luni o sa inceapa bebe sa fie mai ... friendly cu mamica lui, eu asa am simtit. M-am relaxat, am invata sa accept ajutorul mamei, am intrat in jocul asta al iubirii si acum bebele meu nu ma scapa din ochi, de cate ori ma aude face gura pana la urechi chiar daca nu ma vede. De exemplu, sta in brate la Bogdan, bosumflat si daca ma vede si ma aude, inchepe sa chiuiasca si sa zambeasca stirb... ba chiar rade :) Incepe sa dea din manutze si sa le intinda - imi umpe inima de fericire. La fel face si cu Bogdan, cand acesta se apropie de el.

Fetelor, sa va spun ceva! Ieri am fost plecati mai multa vreme si am stat "nemulsa" vreo hmmmm 8 ore - ei bine, am scos 400 de ml de lapte in juma de ora cand am venit acasa ! Per total am facut 1 kil de lapte ieri Iar mie sanii nu mi se golesc niciodata, chiar daca nu mai sunt tari etc... as putea trage din ei non stop ! In fine, bebele meu e un fericit, chiar l-a vazut o tanti si mi-a zis vaaai ce grasutz este, ii dati si lapte praf nu? ei bine ... nu Cand il vad asa de bine si de falcunos mai uit si eu de supararea ca nu o vrut deloc sanul meu :)

Buuun, hai ca ma duc la nani, azi bebele meu a fost tare cuminte ziua si a dormit cat timp a fost la cumparaturi (adica vreo 6 ore, timp in care nu a cerut deloc de papa ! oricum nu aveam cum sa ii dau caci nu aveam pompa dupa mine hihi). Insa mi-a adormit greu seara iar acum e agitat, s-a sculat la 3 noaptea, ceea ce lui nu i se intampla :) Va , duminica frumoasa va urez.

Ah, BOTEZ PLACUT Simonei !!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele!1

In primul rand, Stefany, felicitari!!!, sa fie sanatos puiul tau, sa va bucure toata viata! Imi pare tare rau ca a trebuit sa treci si tu prin rele...
Doloress, din cate stiu eu nu a primit smsul tau din pacate.
Dar bine ca acum esti ok si ne-ai scris tu! Asteptam poze si povestea nasterii!

Inais acum am vzt si eu ca a fost ziua Iasminutei. O pupam pe Iasminuta si-i uram numai zile frumooooasseee si sa-si bucure mamica!

Alina_anto, eh, pana la urma am fugit in Auchan si mi-am luat o rochita de la Motivi, draguta. DIn matase 100 %, si f simpla. O sa vedeti pozici. M-am vopsit blond si mi-am facut singura manichiura si pedichiura. French! Victorie!

Aelita, of biata Sofia, dormea tun cazuta ghemuit la picioarele landoului... Eeei, acum razi tu razi, dar ce spaima oi fi tras atunci!!

Alysh Multumesc de felicitari!
Sa stii ca si Mircea doarme putintel ziua, si are mult chef de vorba si de joaca. Eu cant si gunguresc cu el ca sa-l obosesc. rade intr-una cand ma aude. E un simpatic de nu mai pot!
Cred ca trec printr-o etapa in care li s-a deshis mai mult perceptia si au chef de socializare si descoperire. Eu am scos o zdranganitoare la vedere - cu care il fac atent si 2 mutzunachi colorati - un cangur rosu l-am agatat in perdea, langa patul lui, isi fac oki dulci toata ziua.
Ah, si in plus, a inceput si Mircea sa doarma noaptea. s-a sculat o sg data, la 2, i-a ajuns un san - sau nu voia decat sa molfaie- si acum doarme iar. am incercat de dimineata sa-i dau celalalt san, s-a certat cu sfarcul. Asa ca l-am lasat in pace.

Cleo, ai si plecat la mare fara ramas bun???

Simonix te invidiez cu lapticul! cum se face totusi ca la tine creste productia, desi numai pompa folosesti, iar bb nu suge? Ca Auzisem pe aici ca pompa ar intretine o productie constanta, nu in crestere... ORicum, norocul lui bb Robertzel!

ah, ce ma ingrijoreaza, ca Mircea a udat mai putini pampersi ieri. Aseara aproape deloc. Dimineata era scutecelul usor si uscat. Vi s-a intamplat??

Va pup fetelor. Mai am de mers la coafor azi. o sa posteze sis poze dupa botez. Crestinam Mateiasul!! Pupa mama pe el!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by stefany_p

am ajuns si noi aici..pe Dolores am sunat-o dupa nastere dar nu a raspuns, nu stiu daca a prmit mesajul meu
deci
bebe Iustin, nascut pe 2 iulie 2008, 4.300kg, 54cm, cezariana de urgenta...poveste asemanatoare cu cea a lui MissP...
revenim....

felicitari!! uite si ultimu bebe- dar sa nu uitam cei din urma sunt cei dintai!!!E cel mai mare !!! recorderman!!
sa traiesti Iustin, sa fii sanatos si fara colici, si mancacios, sa fiti sanatosi, si fericiti dragi parinti si sa va bucurati de clipele minunate!
Sa ne pove cum va descurcati, si daca ai intrebari, noi aici suntem, grupul de sustinere!!

sa pun de .

Reallaura, da poze cu rochitsa!!! baga mare repede!
Noi ieri am fo in Tineretului 3 ore, tati a alergat, am avut un bibe pt fata si a mancat 60ml(ole!!!). Apoi am mancat si noi pe terasa, am fo la Agapitos sa luat tort lui tati care e mai batran, am intrat alaturi la La femme, si mi-am luat sio o bluza marime XL ca tot erau reduceri (fustele imi vin toate dinainte de sarcina, dar bluzele...ioc, de la M-> XL). Deci prima sesiune de shopping a fetei mele .

Si azi alearga tati in IOR. asha a zis...mergem acolo cu tontsii! Si apoi mancam la tratorica, un tiramisu, ce slabeste sa punem inapoi

botez frumos si placut si neobositor (daca se poa) lui Matei, pui de Simonacip!! Reallaura, iei si pe Mircea? O sa fie nebunie cu atatia copii, asteptam pozne!! Distractie placuta, gemenelor!! (stiti voi, tati inca ma intreaba daca voi, ca sunteti gemene, sigur sunteti si surori?? )

Si potoroasa mea doarme putin ziua. si se uita la noi, da din aripioare, rade cand ii vorbesc io, mai plange pt un parts, dar e din ce in ce mai 'interactiva'. SI mami e toata topita!! Ca sa nu zic, adfara doarme tun. Cum intram in bloc: ochii mari! Si io care speram ca mai doarme macar 1 ora...
Ieri, dupa parc am pus-o in pat intre mine si tati. Tati somn ed voie! fiica-sa s-a rasucit, a dat cu picioarele in el, a mancat, a chitsait, tatti sooomn.... dar macar e acasa, cu noi

Si cel mai important lucru: vineri seara ne-am intalnit INTAMPLATOR cu Noemi si Edvin! Si normal ca am facut poze.
Actualizez acu pozele pe site. SI cum o sa vedeti in poze, avem carusel Iasmina, de la ea l-am primit cadou!!!!, avem si marsupiu!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

stefany_p

Felicitari din suflet, o refacere cat mai rapida si ambitioneaza-te sa alaptezi!!

Sa ne traiasca bebe Iustin care incheie odiseea noastra, sa fie sanatos, mancacios si norocos!!

Abia astept povestea nasterii si pozici!!

cleo, apropo de recorderman la 4300gr, la 3 zile dupa mine a nascut in acelasi spital o tipa pe care o cunoscusem la cursul de pregatire. O vad eu joi, se plimba pe acolo si discuta cu o mamica, spunand ca ea nu vrea peridurala etc. I-am spus sa-si lase optiunile deschise si sa decida in travaliu (stiam eu ce stiam). Tipa este si foarte grasa, avea niste picioare cat doua ale mele… Vineri aflu ca a nascut, a rabdat saracuta niste dureri cumplite pana pe la dilatatie 6 pana sa-si puna peridurala, de pe la 8 n-a mai mers nici la ea mai departe si a nascut in final prin cezariana. Ei, acu’ vine bomba. La ultimele ecografii i se spusese ca bebe are cam 3800gr +/- 10% (asa mi se spusese si mie, dar la mine se potrivise). Fetelor, cand l-au scos pe bebe si l-au cantarit, au vazut ca avea … 5140gr. Cred ca o facea prastie cu poponet cu tot pe biata femeie daca se incapatanau sa-l scoata normal, mai ales ca avea un cap imens: circumferinta era de 37,5cm, insa avea niste falci de buldog, ziceai ca-i injectase cineva niste pernute cu aer in obraji, capsorul parea mai mult lat decat lung, nu exagerez! M-am cutremurat gandindu-ma ce s-ar fi intamplat la o nastere naturala. Asa ca uneori e tot raul cu cezariana spre bine…

Vazut poze cu Cleo si Noemi + bebeii. Superbe!!! Mai fetelor, ce va mai invidiez ca va puteti vedea live…

Noi am dormit binisor, desi bebe David si-a tinut azi noapte la 3 micul concert pe care pana acum il tinea la 9 seara… Asta e, n-a durat decat vreo 5-6 minute, apoi l-am schimbat, l-am alaptat si a adormit (eu adormisem deja cand el inca avea ochii deschisi, i-am cascat in fata ochilor ca sa-l molipsesc, dar el inca gangurea cand m-a doborat pe mine somnul). Mie acum imi este tot mai bine, incep sa-mi refac rezervele de odihna… Doamne-ajuta!

simonacip, sa aveti un botez de neuitat pentru Mateiasul scump si drag! Abia asteptam pozici!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetelor!!!

Iulia, te inteleg cu gelozia. Eu insa nu o am fata de mama ci... ati ghicit: fata de soacra. Bla, bla, bla, nu mai e cazul sa intru iar in amanunte ca stiti cu toate povestea. Am inceput insa sa o las mai usor, totusi stam cu totii in casa aici, am ajunge la balamuc daca as continua, ca ma pricep de minune sa scot omul din pepeni. Nu o sa ma apuc sa iti dau sfaturi ca nu stiu cat de bune ar fi, dar cel mai de bun simt sfat l-ai primit deja, bucura-te ca e iubita!
Laura, mi se mai intampla si mie sa aiba scutecul usurel (dar un pipi tot avea acolo, chiar 2 de pipi) si am inceput sa mai insist cu ceaiul, ca bebeluna nu prea bea ceiut, maxim cate 20 ml de 3 ori pe zi. Am inceput insa sa ii dau mai mult, mai ales ca eu dau numai formula si asa trebuie.
Cleo, foarte foarte frumoase pozele, m-ai dat pe spate cu marsupiul, eu stii ca am si zace intr-un sertar ca prima oara cand am incercat sa o pun in el (cam acum 3 saptamani) statea cam suspect, intr-o parte. Mai incerc azi.
Stefany, felicitari iubita, chiar ne tot intrebam pe aici ce mai faci, dar am fost rabdatoare si te-am asteptat. Felicitari pentru bebe voinic!!! Uof, uof, si la tine tot cu chinuiala... lasa ca a trecut si acum te bucuri de bebe, sa iti aduca numai bucurii si fericire!!!
Aelita, wow, ce sperietura ati mai tras si voi cu landoul buclucas si bebe ascunzator!
Apropo de dormit, si a mea ieri (care de obicei e o lenesa adormita, in nenumarate randuri am trezit-o eu sa ii dau de mancare) ieri ziceati ca a luat vitamine nene, niste benoacle la ea, si in parc a dormit numai o ora, apoi acasa cand am ajuns la fel, e in perioada in care studiaza fata mea tot ce e in jur. Au venit si nasii ei de botez (a mai primit 2 rochitze bebeluna) si am stat de vorba, bla, bla, bebelunei ii picau okii in gura, ii inchidea, apoi imediat, in 2-3 secude ii deschidea si ma privea in oki ca si cum ma intreba "am pierdut ceva interesant?"
Ancaurn, felicitari, ai reusit sa stabilesti data botezului! Mama si ce preturi aveti voi pe acolo!!! Cred ca venim si noi ca eu... la fel de puturoasa. Azi vorbeste mama cu preotul, in functie de asta caut si eu ceva. Daca gasesc, bine, daca nu... imi crestinesc fata si cu asta basta! Mama denaturata, nu??????? O prietena a zis ca macar o shaorma sa dam si noi
Miss, pozele sunt superbe, ce sa mai... Tati e mare fotograf vad, iar mami talentata la scris... I-am dat prietenei mele din parc ce ai postat tu ieri referitor la plans, m-a sunat cand a ajuns acasa si mi-a multumit, a zis ca ar fi trait asa facandu-si reprosuri ca nu stie sa il linisteasca pe bebe mult timp de acum incolo. I-am zis ca nu mie trebuie sa imi multumeasca. Pupici de la ea.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Ylari, creste inima in mine cand stiu ca am mai putut ajuta pe cineva. S-o pupi pe prietena ta inapoi si ma bucur pentru ea!

Am mai completat la textul respectiv si acum am pus linkul pe prima pagina, ca sa-l gaseasca toata lumea.

Mortala faza cu tinutul ochilor deschisi la bebeluna, asa face si David, tot obsedat sa nu-i scape nimic. Doamne, si nu are nici 2 saptamani, iti dai seama?

Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput