Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Cristina tocmai voiam sa va spun si eu ca am pus poze pe Picasa cu buburitza mea brunetica dar vad ca ai fost mai rapida

Am vazut si eu pozele cu pepenasii scumpi, toti sunt niste frumusei si frumusele

Tecky si Didi felicitari pentru bebeluse!

Bujo ai facut o poezioara super tare! . Merita din plin "poiata" noastra o poezioara!

Irina fericita de Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Sun, incredibil de impresionanta povestea ta. Ma bucur nespus ca ati trecut cu bine de momentul ala... Doamne, nici nu vreau sa ma gandesc ce aveai in suflet...
Diarux, da, tot David ma cheama...si Dana...mai lipseste un "i" si eram una si aceeasi persoana (aproape). Cu instrumentele "don'shorului"...se pare ca si mama e mandra foc...nu numai el si tati...
Diana iti multumesc si aici pentru informatiile despre ceai. Maine beau. Cah...mie nu imi place ceaiu'...dar, ce mai conteaza...
Cristina, multumesc pentru datele despre mailul comun. Daca cineva doreste, am pus si numarul meu acolo...
Mada...ce sa iti mai spun?! HAI-DE MA-DA, HAI-DE MA-DA...Merge?
Va pup pe toate.

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

vaaaaiii, noroc ca am recitit mesajul...m-am emotionat atit de tare dupa ce am citit postarea ta Sun, incit am scris taman invers, mii de scuze:

Sa dea Dumnezeu sa aveti o viata linistita si lipsita de griji!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 34+

Mergi la inceput

Sun, incredibil de impresionanta povestea ta. Ma bucur nespus ca ati trecut cu bine de momentul ala... Doamne, nici nu vreau sa ma gandesc ce aveai in suflet...
Diarux, da, tot David ma cheama...si Dana...mai lipseste un "i" si eram una si aceeasi persoana (aproape). Cu instrumentele "don'shorului"...se pare ca si mama e mandra foc...nu numai el si tati...
Diana iti multumesc si aici pentru informatiile despre ceai. Maine beau. Cah...mie nu imi place ceaiu'...dar, ce mai conteaza...
Cristina, multumesc pentru datele despre mailul comun. Daca cineva doreste, am pus si numarul meu acolo...
Mada...ce sa iti mai spun?! HAI-DE MA-DA, HAI-DE MA-DA...Merge?
Va pup pe toate.

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pai la cat se strofoaca ea cu poezicile ma gandeam ca merita si ea una.
Sunule bun venit acasa, asa ma bucur ca sunteti bine, desi m-am infiorat cand am citit prin ce-ati trecut. Bine ca totul e bine acum
Felicitari proaspetelor mamici si pt cele la care bb e pe vine. Nu va zic ca aseara ma pusesem si io pe cronometrat dupa cateva contractii mai dese, da s-au oprit.

bujo 38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..m-am intors....ma apuc de citit..pana nu terminati si capitolul asta...si revin

Cami 38s+, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by irinuca_81

Cristina tocmai voiam sa va spun si eu ca am pus poze pe Picasa cu buburitza mea brunetica dar vad ca ai fost mai rapida

Am vazut si eu pozele cu pepenasii scumpi, toti sunt niste frumusei si frumusele

Tecky si Didi felicitari pentru bebeluse!

Bujo ai facut o poezioara super tare! . Merita din plin "poiata" noastra o poezioara!

Irina fericita de Amalia

hehehe, am fost mai prompta.... Mereu ma uit daca a mai pus vreo fata poze pe picasa. Imi place atat de mult sa vad poze cu bebei, face sa mai scada doru' meu pentru puiutul din burtica mea...
Amalia Gabriela e o scumpa!!! Imi place asa mult ca are parul inchis la culoare, ii da un aer mai aparte

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 45 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

imi pare rau ca am postat acelasi mesaj de mai multe ori, dar imi tot dadea eroare si credeam ca nu il ia.

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 34+

Mergi la inceput

ma scuzati, nu stiu cum am reusit sa postez de doua ori mesajul meu... Iertaaareeeee

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

quote:
Originally posted by andrey2008

Doamne ajuta sa fie un capitol numai cu vesti bune.
reusesc sa mai intru si eu eu dupa o foarte lunga absenta(poate mati si uitat deja)dar am fost plecata la tara si acolo nu e net,asta e.
Am fost foarte uimita cand am vazut cati pepenasi au venit pe lume.Sa fie sanatosi,mancaciosi si cumintei iar mamicilor le doresc multa sanatate sa se bucure de ei si refacere rapida.
Felicitari si mamaicilor care au ajuns acasa.
As avea si eu o intrebare: cine poate sa-mi dea informatii despre vreo clinica care recolteaza celule stem.Stiu ca s-a mai discutat si chiar am cautat in urma dar nu mai gasesc capitolul respectiv.va rog.
Va pe toate si le urez multa bafta celor care urmeaza sa nasca

Ioana29+

Ioana31+

Mergi la inceput