Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 4

dma2007 spune:
dma2007 spune:
 Doamne sun plang ca un copil
impresionant, cum am mai spus Dumnezeu e mare
ma bucur din suflet ca totul e bine acum
felicitari celor care au ajutat fetita!jos palaria
Doamne iti multumim!
 32s+!
32s+!  a inceput numaratoarea inversa
a inceput numaratoarea inversa
 surpriza
 surpriza  
  MARIA ANDREEA
 MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

M&M spune:
M&M spune:
 Am vazut poze muuulte cu bebei frumosi...
Sibylle, ce scumpa e Anna !!! Si ce paroasa e!!! Chiar, Vladimir nu e gelos???
!!! Si ce paroasa e!!! Chiar, Vladimir nu e gelos???
Nati, Matei creste pe zi ce trece!!! Si ce linistit sta el la tati in brate...
 Matei creste pe zi ce trece!!! Si ce linistit sta el la tati in brate...
Am vazut poze si cu bebelina Irinucai, Amalia Gabriela!!! O scumpica si jumatate. Ce par inchis are!!!
Ce par inchis are!!!
Turturel, tu tot pe plantatie esti??? Eu, una , nu as suporta musafiri in perioada asta...
Mariana, sa inteleg ca ne pregatim de 

????
????
Mada, tinem pumnii si facem in continuare galerie

[majoerta]

Cristina 33+ ,cu
 33+ ,cu  Mihai Daniel
Mihai Daniel
 AMR 45 ZILE
AMR 45 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

ina C spune:
ina C spune:
quote:
Originally posted by ina C
SUN, bine ati revenit sanatoase si frumoase!
Sa dea Dumnezeu sa aveti o viata linistita si lipsita de griji!
Felicitari tuturor mamicutzelor!Oare mi se pare mie sau pepenashii sunt cei mai frumosi bebelusi pe care i-am vazut vreodata?
Fetelor, voi mai luati pe final suplimente, Fe,Ca si Mg?
Eu iau 10 zile Ca+Mg si apoi Fe cu Centrum.Oare nu e prea mult?Dr mea insista sa le iau.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C34+
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
 34+
 34+ 

irinuca_81 spune:
irinuca_81 spune:
 Sun nu pot sa exprim in cuvinte cum m-a facut sa ma simt povestea ta. Pot numai sa iti spun ca la un moment dat nu am mai vazut sa citesc din cauza lacrimilor.
Ma bucur foarte tare ca Thea este bine si ca rugaciunile voastre si ale noastre au avut rezultate. 
Ea este o luptatoare la fel ca si mamica ei. 
Te pup mult si ma bucur ca sunteti bine si ca ati venit acasa.
Irina  fericita de Amalia
fericita de Amalia

ina C spune:
ina C spune:
 vaaaaiii, noroc ca am recitit mesajul...m-am emotionat atit de tare dupa ce am citit postarea ta Sun, incit am scris taman invers:
 ina C  34+
 34+

dma2007 spune:
dma2007 spune:
 sursula ce faci?ai vb cu medicul?
 32s+!
32s+!  a inceput numaratoarea inversa
a inceput numaratoarea inversa
 surpriza
 surpriza  
  MARIA ANDREEA
 MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

ina C spune:
ina C spune:
 vaaaaiii, noroc ca am recitit mesajul...m-am emotionat atit de tare dupa ce am citit postarea ta Sun, incit am scris taman invers, mii de scuze:
 ina C  34+
 34+

M&M spune:
M&M spune:
 Ina, eu iau doar Maltofer, desi,hemoglobina mi-a iesit ok !! In rest, doctora mea , nu mi-a mai recomandat nimic...
Aaaa..si ieri am fost la medicul de familie si nu mi-a zis nimic de vaccinul antitetanos!!!
Bujo, mortala poezia!!! Abia astept sa intre Ruxi si sa ii vad reactia...
Abia astept sa intre Ruxi si sa ii vad reactia...

Cristina 33+ ,cu
 33+ ,cu  Mihai Daniel
Mihai Daniel
 AMR 45 ZILE
AMR 45 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

catilin2008 spune:
catilin2008 spune:
 sun, am citit povestea ta..m-am cutremurat, am lacrimi in ochi..nimeni nu merita sa treaca prin asa ceva....ma bucur ca este bine acum printesa...ce imi venea mai devreme sa plang..acum chiar am nod in gat...nu te cunosc, dar din poze si din ce ne scrii imi dau seama ca esti o luptatoare, cu tine seamana fetita..daca ar fi mai multi oameni ca tine pe pamant poate ar fi lucrurile mai bune...te pup si te imbratisez si te stimez pentru OMUL care esti! 33 + cu
 33 + cu  

Bebicu Andrei

ina C spune:
ina C spune:
 vaaaaiii, noroc ca am recitit mesajul...m-am emotionat atit de tare dupa ce am citit postarea ta Sun, incit am scris taman invers, mii de scuze:
 ina C  34+
 34+