Dr. Meclea Gheorghe

Dr. Meclea Gheorghe | Autor: mgabi

Link direct la acest mesaj

Buna.

Ati facut acografie la dr. Meclea?
Ma puteti ajuta cu un nr. de telefon al dr. Meclea de la clinica Sanador?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Eu am facut eco cu el, la prima sarcina, acum patru ani. E un tip mai in varsta, nu pot sa spun ca m-a impresionat (bine, eu am facut multe ecografii in sarcina si stiam destul de bine ce astept de la un ecografist). Insa imi pare rau ca nu am nr lui, nu l-am avut niciodata, ai incercat sa-l ceri la Sanador, sa le spui ca esti in evidenta lui si iti trebuie?
succes

Mergi la inceput

Eu am facut eco cu el, la prima sarcina, acum patru ani. E un tip mai in varsta, nu pot sa spun ca m-a impresionat (bine, eu am facut multe ecografii in sarcina si stiam destul de bine ce astept de la un ecografist). Insa imi pare rau ca nu am nr lui, nu l-am avut niciodata, ai incercat sa-l ceri la Sanador, sa le spui ca esti in evidenta lui si iti trebuie?
succes

Mergi la inceput

succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am facut un 4D la prima sarcina, dar nu prea am fost multumita. Pacientele intrau pe banda rulanta, nici nu apuca prima sa se imbrace ca intra urmatoarea. Ecografie facuta la mare viteza, fara nici o explicatie. Si la sfarsit mi-a zis si ca i se pare nu stiu ce in neregula si ar fi bine sa repet eco peste alte 2-3 saptamani.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Uite si aici pareri, pag 16-17
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105856&whichpage=17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Un doctor foarte ... nesuferit.
Nu stiu cat de bun profesional este, dar la capitolul comunicare e zero...
Am facut o ecografie acum vreo 4 ani... era prima mea ecografie... abia atseptam sa vad ce si cum... incepe sa vorbeasca incet si am intrebat, politicos zic eu: "poftim?" ... de unde sa stiu eu ca el ii dicta asistentei... m-a intrebat pe un ton deranjat daca sunt doctor? de ce il iau la intrebari??? Intrebare ca intrebarea... nu era nelalocul ei... dar a spus-o pe un ton...
Abia am asteptat sa termine odata, sa-mi dea hartia si sa fug la dr. cu ea...

In plus, e doctor generalist... depinde ce fel de eco iti trebuie... daca e de urmarire a sarcinii eu te-as sfatui sa mergi la un dr. obsterician-ginecolog cu specializare in ecografie...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput