Shoppaholicele Redouto-masochiste (102)
Raspunsuri - Pagina 13
Jasmine spune:
Nimic,soro'!Doar niste coduri care dau cadou sac noir,sac bronze...si cam atat.
In alta ordine de idei am sunat la Carrefour si am aflat ca in perioada asta nu au campanie de buy back pt masini de spalat.A fost si probabil o sa mai fie dar nu se stie cand.Pai sa fie sanatosi,mie imi trebuie acum,asa ca luni ma infiintez sa o cumpar.
danadc spune:
Si eu pandesc postasul....Himmm...colete din 25? Eu de ce nu am aviz?
Mai am rabdare...dar coletul meu din 25 e plin ochi...
Nu am primit nici un raspuns legat de cele doi tigai TEFAL...nici una dintre voi nu le-a luat in iarna? Stiu ca a postat cineva atunci linkul si le-a luat...
Spor la reduteala...
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
In alta ordine de idei am sunat la Carrefour si am aflat ca in perioada asta nu au campanie de buy back pt masini de spalat.A fost si probabil o sa mai fie dar nu se stie cand.Pai sa fie sanatosi,mie imi trebuie acum,asa ca luni ma infiintez sa o cumpar.
Vezi si la altii: Media Galaxy, Domo. Nu strica sa intrebi, ca dupa aia tre' s-astepti campania REBU de strangere a harburilor ca acu' n-o mai poti scoate pur si simplu in strada, la ghena, ca te amendeaza.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
quote:
Originally posted by danadc
plin ochi...
Nu am primit nici un raspuns legat de cele doi tigai TEFAL...nici una dintre voi nu le-a luat in iarna? Stiu ca a postat cineva atunci linkul si le-a luat...
Spor la reduteala...
Ba ti-a raspuns cineva. Uita-te in urma.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by danadc
Spor la reduteala...
nu mai stiu exact ce ai intrebat.Eu am luat tigaile alea si sunt foarte bune.Daca alta era intrebarea,scrie inca o data ce anume te intereseaza.
despre coduri :
de fapt 20273 merge dar cica e disponibil peste 12 saptamani cadoul ;
si 27820 care e « boite a bijoux » disponibila peste 3 saptamani
madau spune:
Jasmine vezi ca buy-back avea si Real si Cora...ia baga cate un telefon si vezi.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ChrisDun spune:
Salutare !
Raportez si eu comanda din 25.06 (n-am avut aviz dar m-am dus sa intreb la Posta ). Majoritatea lucrurilor pe care mi le-am luat par sa imi fie cu un numar mai mari , dar nu inteleg de ce... Culmea, www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7340281&SizeCode=00042&Quantity=1&PersText=&ItemId=35&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">costumul de baie Tallissime, marimea 42 (adica un 44 romanesc, nu ?), imi vine foarte bine, in schimb, www.laredoute.fr/vente-pyjama-coton-bio-la-redoute-creation.aspx?productid=324132165&documentid=299108&categoryid=0&single=false&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=2" target="_blank">pjamaua LR Creation, tot marimea 42/44, imi e mare, iar in www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4493575&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=25&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">pijamaua Comme le Jour, marimea 42/44 inot, efectiv . La fel si www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9532048&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=45&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">cardiganul asta, tot 42/44, are niste maneci luuungi .
In rest, am avut hainute ieftinute pentru fetita mea, de care sunt multumita, si lucruri pentru sotz, dar pe care inca nu le-a probat. Singura chestie care mi-a sarit imediat in oki e culoare acestui www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7662041&SizeCode=00080&Quantity=1&PersText=&ItemId=31&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">polo Edeis, care este mult mai tare si mai urata decat in poza
So, comanda asta a fost un mic fiasco ...
Din comanda de pe 22.06, in care aproape toate produsele au fost ale sor-mii, mi-a placut foarte mult www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9424040&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">bluza asta, Essentiels, din care imi vine chiar marimea 38 ! Pe cuvant daca mai inteleg ce marime sa imi comand
Din codurile postate de ANKA-iasi, la mine nu merg 34886, 34908, 34878, 58106, 71382, 61786, 16551.
44091 imi da cadou sac shopping marron, dar nu scade FDP.
20273 imi da cadou set bleu raye, dar nu e disponibil decat peste 12 saptamani, si nu da FDP = 0.
27820, boite a bijoux, disponibil peste 3 saptamani, dar nu reduce FDP.
Le-am incercat pe un cos cu produse reduse si un produs cu pret intreg.
Ieri am validat o comanda cu codul care scadea 4 eur din FDP daca luai manusile albe, cu referintele de catalog...
aissa spune:
Jasmine vad ca Altex are campanie pana in 9 iulie http://www.altex.ro/files/Regulament_electrocasnic_vechi.pdf dar trebuie sa duci tu masina la un depozit si iti da voucher cu 15% reducere la Electrolux, Zanussi si AEG.
Mai caut...ca ma intereseaza si pe mine.
PS: oare luni avem avalansa de colete din 25???
cric spune:
Hello!!!
Ieri am ridicat coletul din 25.06...per total multumita.
Pt sot(sa-i inchid gura) http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-sans-manches-david-beckham-par-adidas.aspx?productid=324115385&documentid=321408&categoryid=38164412&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
dragut, dar i-am luat un numar mai mare decat trebuia
Pt fii-mea: http://www.laredoute.fr/vente-tunique-okaou.aspx?productid=324116317&documentid=321408&categoryid=40100585&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 -si pe roz si pe albastru, frumoase si subtiri, au si baticul din poza
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-bebe-fille.aspx?categoryid=40100585&pagenumber=2
-al doilea rand, a doua poza - combinaison - superba,i-am luat 81 desi ea are 74 si ii vine bine
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4999908&SizeCode=00074&Quantity=1&PersText=&ItemId=130&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
-ok,in poza pareau mai batosi dar nu sunt
Si am mai avut cateva hainute de aubaines, dar nu mai sunt pe site
Pt mine:
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-mellow-yellow.aspx?productid=324118662&documentid=321408&categoryid=32411507&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
pe alb, se potriveste masura, dar sunt cam tari la spate,sper sa se mai lase
si am mai avut niste sandale multicolore cu maro, la 10euro, foarte moi, merg pt un picior mai ingust
Multumita de comanda acum mai pregatesc una
aissa spune:
Cric si eu am balerinii aia albi in coletul din 25, abia ii astept (ii urmaresc de vara trecuta si mai jos de 30 euro nu scadeau). Sper ca luni sa primesc si eu aviz pt comanda din 25...