Shoppaholicele Redouto-masochiste (102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

quote:
Originally posted by aissa

Cric si eu am balerinii aia albi in coletul din 25, abia ii astept (ii urmaresc de vara trecuta si mai jos de 30 euro nu scadeau). Sper ca luni sa primesc si eu aviz pt comanda din 25...
Cris

Si eu am luat balerinii astia in iarna, cu 30E, si ii tot port de pe la inceputul lui mai, si sunt f. multumita de ei. Comozi, draguti, chiar nu mi-a parut rau ca i-am luat, chiar si cu 30.
Luni ma duc la posta sa intreb de coletul din 26.6, poate o fi venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

quote:
Originally posted by diotima

quote:
Originally posted by aissa

Cric si eu am balerinii aia albi in coletul din 25, abia ii astept (ii urmaresc de vara trecuta si mai jos de 30 euro nu scadeau). Sper ca luni sa primesc si eu aviz pt comanda din 25...
Cris

Si eu am luat balerinii astia in iarna, cu 30E, si ii tot port de pe la inceputul lui mai, si sunt f. multumita de ei. Comozi, draguti, chiar nu mi-a parut rau ca i-am luat, chiar si cu 30.
Luni ma duc la posta sa intreb de coletul din 26.6, poate o fi venit.

spune-mi si mie te rog, cum i-ai luat la masuri? nr romanesc=nr de pe site?

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

i-am luat 39, atat cat iau de obicei in ro, si vin perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

fetelor
va rog ma invatati si pe mine cum ajung la cautare avansata?
tre sa caut pentru cineva un anumit tip de haine ,intre anumite marimi
va rog

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

scrii ceva (chiar si abc) in casuta de sub "recherche un mot cle...", dai enter si-ti apare o pagina care are sus optiunea "je modifie mon recherche avancee". Dai clic si-ti apare pagina de cautare avansata

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Claujro, de unde stii ca cerceii Maty nu se livreaza in Romania? Maty nu livreaza deloc in Ro sau doar cerceii aia?
Later edit: in formularul de inregistrare pe site e si RO, chiar mi-am facut cont la ei. In plus, www.maty.com/index.aspx?page=livraison" target="_blank">aici scrie ca livreaza oriunde, dar ca pt livrare in strainatate tre contactati.
Tu ai intrebat si ti-au zis ca nu livreaza? Ma intereseaza f mult chestia asta, pt ca Mara si-a pierdut un cercel si vreau sa-i iau altii, iar in Mall Plaza si Unirea am gasit numai cercei comuni, fara nimic interesant.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by claujro

V-ati luat asta? http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324052009&documentid=555908&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1

Eu am luat-o cu 5-6 euro. V-o recomand. E ca o geaca de blugi...

Mi-am comandat-o si eu...astept sa vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Va pup dragi redutiste! De fapt cu asta trebuia sa incep...Acum m-am intors de la Prdeal si nu-mi vine sa cred ce calduri sint aici.. de dimineata acolo erau 10grade...chiar mi-a fost rece...

Nu am reusit deloc sa intru pe forum de acolo, desi aveam net..chiar m-am mirat si La Cabana schioruilor unde am fost cazati, si la Fulg de nea ma puteam conecta Am avut in sa programul destul de incarcat si nu am reusit decat sa va citesc in graba..

va d ca deja incep sa vina comenzi din 25.06....asta e de bine...se misca mult mai repede decat in iarna!

Claudia mersi de sfaturi, mi-am luat si ceva mai gros la mine, altfel muream de frig...mai laes ca vineri seara a plouat de a rupt si a fost frutuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor ,
m-am indragostit pe viata,drept pentru care nu pot rezista.problema e ca nu stiu ce marime sa iau/? la noi port cand 38 cand 39 nu mai stiu nici eu.pe astea:http://www.laredoute.fr/vente-bottes-asymetriques-cuir.aspx?productid=324147683&documentid=201208&categoryid=22907132&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
le iau si de mor nu le las.Ce marime sa iau?38 sau 39?nici la noila Leonardo nu stiu exact pana nu probez.Launele merge 38 la unele nu-mi incap decat 39.

Miki ,tu ce zici?Stiu ca ai luat incaltaminte de toate neamurile de pe LR.
Va rog,un sfat ca VREAU CIZMEEEEEEEEEEEEEEE!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Fetelor ,
m-am indragostit pe viata,drept pentru care nu pot rezista.problema e ca nu stiu ce marime sa iau/? la noi port cand 38 cand 39 nu mai stiu nici eu.pe astea:http://www.laredoute.fr/vente-bottes-asymetriques-cuir.aspx?productid=324147683&documentid=201208&categoryid=22907132&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
le iau si de mor nu le las.Ce marime sa iau?38 sau 39?nici la noila Leonardo nu stiu exact pana nu probez.Launele merge 38 la unele nu-mi incap decat 39.

Miki ,tu ce zici?Stiu ca ai luat incaltaminte de toate neamurile de pe LR.
Va rog,un sfat ca VREAU CIZMEEEEEEEEEEEEEEE!

Monikka

Deci:
1. eu zic sa iei 39 pt. ca nu au decat captuseala de carpa, iar aspectul e de cizme de toata ziua la care peste dres pui si o soseta mai grosuta.
2. au lungimea calapodului de 36, iar largimea in partea de sus e 34 pt. marimea 37 (la 39 probabil e cu un cm. in plus). M-am masurat si la betzishoarele mele (da, am picioare f.subtiri-cand eram pustoaica eram luata la misto cu poezioara: 2 betze-nfipte-n k.., aparat de mers pe drum) imi trebuie 35 cm. Tu daca ai picioare mai plinute, s-ar putea sa nu te incapa. Studiaza problema sa nu dai atatia bani de pomana. Oricum, eu zic ca-s cam scumpe 160 x 38.000=6.080.000 lei. La banii astia iti cumperi dintr-un magazin scump, pe probate.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput