Chemarea la apel a GEMANUTZELOR!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fugiti de cineva?

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Bine v am regasit am ajuns si noi acasa si la servici in aceasta saptamana. A fost fain concediu per ansamblu.

doinabita- de vreo 3 zile ma trezesc si eu intre 4-5 dimi si culmea ca nu mi somn si asa am timp de mai multe. De ex. azi dimi in jur de 6 m-am apucat sa fac curat pe balcon iar pe 7.40 am fost apta sa plec la servici. Nu stiu cei cu trezirile astea nocturne dar deocamdata e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Aidaaaaa, ce mai faci?
Doina, ce-mi plac horoscoapele astea cu vesti buneee!!!
Mercedes, bine ai revenit!
Restul fetelor...pe unde sunteti oare???
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Lora iaca bine ... si noi reintoarse pe meleaguri banatene dupa o luna lunga de plictiseala pe malul marii Avem albume noi AICI si AICI ... suntem pe linia de plutire dar din pacate in deriva si cam atat. Voi ce mai faceti si pe unde ati hoinarit?

mercedes nu stiu cum se face dar la mine e inversa chestia. La 3 abia ma indrept spre culcare asta insemnand ca trec intai pe la si afara la , cam pe la 4 adorm si ma trezesc intre 7:17 si 8:30 asta in zilele bune ... . Interesant este ca nici eu nu sunt obosita sau nervoasa sau nu mai stiu cum , dar nu stiu cat o sa tina chestia asta ...

doina super fain horoscopul ... la mai multe

Aida

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Aida, super pozele! Pupam printesa dulce si "floarea" din jardiniera!!!! Noi n-am mai umblat decat prin zona de cand ne-am intors din concediu...poate in septembrie sa mai prindem cateva zile pe undeva, nu stiu... Numai bine va dorim!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Merci , merci , pupam ... si noi cred ca mai dam o fuga pe la lacul Rosu cred sa vad unde vrea mama sa mearga ... cateva zile si apoi ei vin pe la noi
Voi cam unde vreti sa fugiti?

Aida

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Aida, fain...ajungeti aproape de noi...nu veniti si in Piatra? Noi am vrea sa fugim si-n nordul Moldovei si-n Maramures si pe Valea Prahovei...din pacate nu o sa putem decat intr-un singur loc, o sa vedem atunci ce alegem. Eu tind spre Maramures, ca n-am fost niciodata... Ne propusesem noi altceva, insa ne-am certat putin cu Ministerul de Finante si nu mai mergem...voiam in Serbia...suna periculos, dar frumos..

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'neata!
abia m-am trezit de vreo jumate de ora...
n-am dormit azi-noapte deloc.
Asa ca dimineata la 6 spalam rufe. Am facut apoi ordine pe aici, am spalat si vasele. Si pe la 8.30 am adormit.
Week-end placut va doresc!

ps - Lora, ma iei si pe mine cand pleci? Please....
ps - Aida, cum se simte pisica? Fizic, nu psihic.
ps - Mercedes - bine ai revenit!
ps - Black ai plecat de tot din tara???? Nu ar fi cazul sa te mai si intorci, ce zici?
ps - Tzuni, voi ce mai faceti?
ps - Liliac, pe unde te-ai ratacit?
ps - Doina, nu s-au refacut deloc finantele mele :( Si ce bine mai suna horoscopul tau...

--------------------------------------------------------------------------------
Curtea de Arges si Cozia
Castelul Bran
Castelul Peles
Cetatea si Muzeul de la Histria. Monumentul si muzeul de la Adamclisi
La munte
La mare

Mergi la inceput

9 august 2008

Talentul creativ este la cote ridicate si va poate ajuta sa rezolvati problemele profesionale intr-un mod original.

Relatiile sentimentale sunt in general bune, dar aveti tendinta de a-i face reprosuri nejustificate persoanei iubite.

Mergi la inceput

9 August 2008
Ai toate motivele sa privesti cu incredere in viitor, caci sansa pare a-ti surade. Daca ti se propune o activitate de colaborare, nu te grabi sa dai un raspuns. O persoana cu functie se va oferi sa te sprijine. Programul pentru timpul liber va inregistra unele modificari, dar acestea te vor favoriza. Nu te implica in discutii in contradictoriu cu rudele apropiate.

Mergi la inceput