Chemarea la apel a GEMANUTZELOR!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Fetelooor, ce ma bucur ca ati mai scris! Haideti ca dau o cafea!
Bine ca sunteti ok.
Tzuni, ce coincidenta...sambata tocmai vorbeam la tel. cu verii mei din Buc. si erau tot la Cheia..
Horoscopul pe august suna suuuper!!!
O zi cat mai frumoasa va doresc!
Haideti la Piatra, ca e munte!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'neata!
Vin la tine, Lora?
Ca imediat ajung...

Pana-mi raspunzi, plec la munca. E luni si vreau sa ma duc mai devreme...
O saptamana faina pentru voi!

--------------------------------------------------------------------------------
Curtea de Arges si Cozia
Castelul Bran
Castelul Peles
Cetatea si Muzeul de la Histria. Monumentul si muzeul de la Adamclisi
La munte
La mare

Mergi la inceput

5 august 2008

In cursul diminetii, va indispune o problema minora de sanatate. Nu sunteti prea sociabil si preferati sa fiti singur.

Va sfatuim sa nu refuzati dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viata.

Spre seara, o ruda apropiata reuseste sa va redea buna dispozitie.

Mergi la inceput

5 August 2008
Fii cu mare bagare de seama, caci exista o persoana care iti urmareste fiecare miscare. In plan profesional exista toate conditiile pentru a avea o realizare, Chiar daca nu este vorba de o reusita spectaculoasa, se va vedea macar ca nu ai muncit degeaba in ultimul timp. Oricum, relatia cu colegii se va imbunatati, ceea ce te va face mai optimist si mai increzator.

Mergi la inceput

05 august 2008

Daca va ganditi sa incepeti un nou proiect, ar trebui sa mai amanati un timp. Nu este o perioada ideala pentru un nou inceput. Mai bine va concentrati sa finalizati tot ce mai aveti din urma.

Mergi la inceput

PRETINDE!

Esti ceva mai materialist in iubire, astepti dovezi concrete de dragoste, nu ajung doar vorbele frumoase. Desi nu esti genul de om care iubeste pentru un scop palpabil, de data aceasta nu mai treci totul doar prin prisma inimii, ci urmaresti si ceva anume: stabilitate, siguranta, un viitor mai bine conturat, un anume interes... Devii din ce in ce mai sigur pe sentimentele partenerului tau, care stie sa-ti arate ce simte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Vorbiti cu multa lume si puneti la cale schimbari pentru a va rezolva problemele. Sustinerea de care aveti parte va poate conduce catre realizari importante in privinta servi-ciului. Este o perioada favo-rabila deciziilor radicale pe care nu le-ati luat pana acum.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Interesant horoscop... Multumim!
Doina, se vede ca nu prea ai somn noaptea...
Eu v-am asteptat la Piatra, dar vad ca n-ati venit...va mai racoreati nitel!
O seara placuta va doresc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, azi e posibil sa gasesti unul pe masura cerintelor tale.Temperamentul tau te poate distrage de la realitate si iti vei neglija sanatatea. Fa sport, si ai grija la alimentatia ta. Trebuie sa fie echilibrata.

Am ceva probleme cu somnul...ma trezesc pe la 3-4...stresul....

Doina Bita

Mergi la inceput

Vin vesti bune despre serviciu. Sunt sanse sa va refaceti finantele intr-un timp mai scurt, cu ajutorul cuiva de departe.

Doina Bita

Mergi la inceput