Mamici si gravidute de Italia (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

katiapam ca intrebai de noi,suntem bine toti 3,acuma seara am fost la o inghetata si apoi la niste terenuri de tenis.Sotul meu a primit o minge in cap de la cei care jucau
Bine ca nu a primit Delia ca erau f aproape unul de altul.
Piccinica Giulia ce mai face?din ce in ce mai multe cred...descopera lumea.Cum sta cu mersul?

Berarpiri ma bucur ca v-ati acomodat bine in noua casuta.
Pupici fumoasei Ambra

dana si delia (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

Mergi la inceput

Raluca sa dea Dumnezeu sa fie bine Anais,sa nu mai sufere saracuta

slimatei cum e Stefy cea mica dupa cazatura?

Mergi la inceput

Scuzati fetelor,pe mine nu ma intereseaza daca imi simte cineva lipsa sau nu.Desi ma bucur cand intreaba cineva de mine
Eu scriu si citesc pe DC cand am timp.
Cateodata nu am starea necesara sa raspund la fiecare in parte,dar cand am timp si am ceva de spus ,scriu si eu.
Imi pare rau de fetele care pleaca de aici,dar este decizia lor,daca nu se mai simt bine pleaca si gata.
Asa am plecat si eu dupa un forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am citit doar prima pag...Crisfelicitari si spor la invatat...3 ani nu sant multi,dar macar dupa iti gasesti un post repede cred in meseria asta.

Fug la mare dis-de dimineata....un week end placut fetelor.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Drum bun Roxali si distractie placuta!
Si noi mergem duminica la lac sa ne mai bronzam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Off, nu puteam sa dorm fara sa nu recuperez...acuma chiar ca nu mai dorm

Da intr-adevar santem o mana de fete,dar ptr a ne uni ne trebuie ceva timp...cele care au fost mai active au reusit in mare parte a sustine fetele cu probleme si a crea o legatura...off ma simt cu musca pe caciula ca poate nu reusesc sa fiu mai activa,dar incerc din rasputeri sa raspund la vreun strigat de ajutor...poate in felul asta celelate fete cred ca le ignor

...

Raluka am o prietena care are o fetita deoseama cu juniorul care voma dupa fiecare masa,vreau sa-ti spun ca a dus o la cei mai renumiti doctori si binenteles ia facut o gramada de analize...toti i-au raspuns la fel ca daca fetita creste nui bai...saraca cate lucrusoare ii trebuiau ,ca nu reuseau sa se usuce...drept sa-ti spun si cu al meu baiat am avut probleme,adica voma la la 2 zile jet,dar am reusit sa ma calmez vazand o pe prietena mea cu fata ei.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

adinaleguti bine ai venit in , sa-ti traiasca baietii, se pare ca si tu ai avut un cadou foarte frumos de Craciun anul acesta ca si mine, tu l-ai primit pe Cosmin iar eu pe Tobia.

Daca ne dai datele tale si ale copilasilor tai, te trecem pe listutza.

Venirea pe lume a Tobia !!!

"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"

Simo fericita de Tobia birthday
Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video

Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

Raluk31 ce bine cu tine ca ma faci apelul, dar sa stii ca ai dreptate cand zici ca pe "unele" pers. nu le intelegi, si eu am "disparut" de la "mamicutze de noiemrie-decembrie" dar macar am anuntat ca eu nu fac fata sa citesc cat scriu ele pe acolo (cateodata scriu si cate 2 cap./zi), le-am zis ca nu m-am suparat,dar mai bine ma retrag decat sa incurc (oricum eu "plecasem" inmomentul in care se iscasera ceva discutii intre fete si nu am rut sa ma mai bag si eu....).

iar in legatura cu prieteniile "virtuale" facutepe net... chiar virtuale nu sunt, depinde doar de tine si importanta pe care o dai prieteniilor acumulate pe net; eu de ex. am un prieten (cel mai bun prieten) pe care l-am cunoscut pe net acum 10 ani (stiu ca pare ciudat dar chair exista prietenie solida intre un barbat si o femeie, iar secretul este sa nu ai niciodata o "relatie" daca vrei sa tina aceasta prietenie), iar logodinca lui lucreaza la noi in firma (a devenit omul de baza in firma) si a devenit si ea prietena mea ceea mai buna.

Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video

Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina85ss

Salut fetelor intru sa va tin la curent cu o decizie foarte importanta, daca voi trece cu bine examenul de ingresso incep corso di laurea in infermieristica, am examene pe 10 sett si trebuie sa invat toata vara. Maine imi cumpar cartiile si quiz iar de luni nu mai scap.. Infermieristica dureaza 3 anni mi se par tare lungi
Pupici

CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =9 luni+
poze povestea nasterii

Ti auguro con tutto'l cuore un grosso...in bocca al luppo!!!

fetelor va dati seama ca acum vom avea pe cine " stresa " cu ?????? vom avea printre noi o pers. calificata ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinaleguti spune:

Buna dimineata fetelor,
Ai dreptate simona , am uitat sa spun datele mele si ale baietilor mei:
Adina 11.06.1979
Teodor 11.11.2002
Cosmin 22.11.2007
Acum sunt ocupata cu Cosmin pt ca incearca sa gatoneze (scuzati italianismul), Teo inca doarme, sunt cateva zile de cand Cosmin e asa de agitat noaptea , trebuie sa-i dau sa suga de vreo 4-5 ori pe noapte si acum cu patru dintisori e un pic dureros pt mine.
Azi trebuie sa incep sa-mi fac valiza, maine mergem acasa.
Va pup, mai vorbim mai tarziu.

Mergi la inceput