Mamici si gravidute de Italia (33)
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
mirela habar n-am daca a asta a vrut sa sune..dar mie una nu mi s-a parut o persoana din asta andreea (din contra de mult mi s-a parut ca de multe ori avea nevoie de ajutorul nostru..si per prima nu am reusit sa-i trimit nici macar o vorba de bine..de asta tind sa-i i-au apararea..paote ca a gresit doar in exprimare nu si in ceea ce simte.. pt ca ea insasi e o persoana care in primul rand nevoie de noi
acuma na' cer scuzele de rigoare daca m-am amestecat aiurea'n vb...
ma duc la stefy ..ca nu mai poate s-a trezit speriata poate mai revin pe parcurs
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
MIKUTA4 spune:
Stefania hai sa fim serioase nu vreau sa ma contrazic cu tine,dar fiecare dintre noi avem nevoie de un pic de ajutor dar nu mereu de cite ori intri pe forum incepi sa te plingi(nu ma refrer la tine in general)trebuie sa mai acorzi atentie si celor din jurul tau dar in fine asa cum a zis prietena Andreea fiecare gindeste in felul ei.Gata astea fiind spuse nu mai intru deloc mi tolgo di mezzo,continuare placuta la scris si sa dea Domnul Stefania sa reusesti in ceea ce vrei sa faci adik sa faci ca fetele sa fie unite ,dar dupa cum se vede mmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!cu unele sincer ai sa reusesti dar unele.
VA DORESC TOT BINELE DIN LUME FETELOR!!!!!
MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .
Raluk31 spune:
Mai fetelor,n-am avut de gand sa isc un "scandal"
Mirela,sunt absolut convinsa ca nimeni nu face nimic intentionat..mici rautati sau mai stiu eu ce. Andreea e complet nevinovata la faza asta.. a fost doar un mod de exprimare,fara dedesubturi! Katia ti s-a adresat in mod special, tocmai ca sa nu te simti agresata (dur cuvantul,dar intelegi tu ce vreau sa zic).Eu zic ca tu esti un Pestic prea sensibil si atata tot..
Petro e nu numai directa ci si bataioasa,desi parerea mea e aceeasi - nu e cazul sa ne agitam suplimentar.. Sa vina Oana,imaginea judelui,si sa intareasca cele spuse : e doar un forum,fratilor! Un forum unde vorbim despre copii in principal..si de ce nu ne-am lauda copiii? De ce nu ne-am spune oful daca asa simtim? Tocmai ca asa se creeaza o legatura mai puternica cu celelalte participante la discutie...Si despre ce altceva am putea vorbi daca nu despre bucurii sau necazuri?
Stefania, ca sa astepti de la altii, tre sa dai si tu..asta-i legea universului
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
katiapam spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Mai fetelor,n-am avut de gand sa isc un "scandal"
Mirela,sunt absolut convinsa ca nimeni nu face nimic intentionat..mici rautati sau mai stiu eu ce. Andreea e complet nevinovata la faza asta.. a fost doar un mod de exprimare,fara dedesubturi! Katia ti s-a adresat in mod special, tocmai ca sa nu te simti agresata (dur cuvantul,dar intelegi tu ce vreau sa zic).Eu zic ca tu esti un Pestic prea sensibil si atata tot..
Petro e nu numai directa ci si bataioasa,desi parerea mea e aceeasi - nu e cazul sa ne agitam suplimentar.. Sa vina Oana,imaginea judelui,si sa intareasca cele spuse : e doar un forum,fratilor! Un forum unde vorbim despre copii in principal..si de ce nu ne-am lauda copiii? De ce nu ne-am spune oful daca asa simtim? Tocmai ca asa se creeaza o legatura mai puternica cu celelalte participante la discutie...Si despre ce altceva am putea vorbi daca nu despre bucurii sau necazuri?
Stefania, ca sa astepti de la altii, tre sa dai si tu..asta-i legea universului
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Raluca-concordo tutto
eu am zis frumos ca fiecare a trecut prin faza asta dar nu s-a luat nimeni la cearta,asta nu e un mod de-a unii grupul
ticker
deGiulia (20/06/07)
Raluk31 spune:
Katia, si eu sunt convinsa ca fetele pot dormi noaptea si daca laptele meu seaca,si daca Anais face crize toata ziua sau mai stiu eu ce
Apropo, marti avem o noua vizita gastro, trebuie gasita o alta solutie..
Raluca
de Anais Iasmina
katiapam spune:
Raluca-bafta la vizita
nu prea ma pricep ca nu am avut probleme si nu vreau sa te sfatuiesc gresit
nu te gindi ca ai iscat discutia tu ca era de ceva vreme in curs doar ca o mai tineau in friu
parerea mea e ca acest forum e pt toti fiecare zice daca are sau nu are ceva eu imi laud copilul sau ma pling ca asa imi vine si sint sigura ca nu sint singura in plus de ce ne-am adunat sa vb de copiii si de sarcina de probleme si bucurii? sau de ce?
eu cred ca pe perioada sarcinii cind lumea e libera si are timp berechet atunci a gasit confort in forum si subiectul asta cindva,cu activitate multa sau mai putin,acum se gasesc altele....
aici ne spunem o parte din viata noastra hai sa fim serioase
doar nu o sa ma apuc sa-mi scriu romanul vietii sau voi pe un forum public cu toate bunele si relele din viata mea,e adevarat ca mai poti ramine dezamagit de unele lucruri dar totusi nu se pot imparti chiar toate aici,in prietenia in afara de forum e altceva si nici atunci nu e bine tot ca experiente am avut cu totii intre priteni si fiecare a avut parte si de dezamagiri din partea prietenilor f apropiati
nu stiu cum ginditi voi eu cam asa gindesc
raluca-cu laptele tau cam asa e ai dreptate chiar daca e urit sa aprob asta cu scuzele de rigoare(ma refer la modul de gindire cum ai expus situatia)
ticker
deGiulia (20/06/07)
Raluk31 spune:
Katia,multumesc
Despre toate astea sunt sigura ca vom mai vorbi.
O sa inchei ziua cu alta plimbarica,asa ca va doresc de pe acum sfarsit de saptamana placut!
Raluca
de Anais Iasmina
adinaleguti spune:
Va multumesc pt urarile de bun venit.
eu sunt in italia de 7 ani, am locuit tot timpul aici la milano.
Baieti i-am nascut la Magiagalli si m-am simtit bine.Trebuie sa zic ca am fost si norocoasa pt ca totul a mers bine , si sarcina si nasterea.
Eu siteul asta il cunosc de acum 6 ani cand eram gravida cu Teo, dar din lene nu m-am inscris ca membru la forum.
Eu duminica voi pleca acasa la Slatina cu baietii si vom sta doua luni....stiu ca ma invidiati, dar ma voi gandi la toate care nu pot sa mearga asa mult acasa.
Acum sunt in maternitate facultativa si profit de timp.
Eu voi incerca sa gasesc un pc si acasa ca sa mai vorbesc cu voi daca tot ne-am cunoscut.
va multumesc din nou pt ca m-a facti sa ma simt asa binevenita.
adinaleguti spune:
Scuzati abia acum am citit si restul de pagini....
Imi pare rau ca am nimerit in mijocul unei discutii.
Cred ca cel mai bine e sa incercam sa spunem lucrurilor pe fata atunci cand se intampla nu dupa un timp..........
Eu tocmai am avut asa o experienta urata cu o tipa romanca pe care o credeam prietena si pe care o cunosteam de ani de zile. Am fost la mare eu cu baieti mei ea cu fetele ei si ne-am certat pt ca daca nu-i convenea ceva ea tacea si nu ma baga in seama , fara nici o explicatie. Cand i-am zis ca asa nu rezist si ca vreau sa plec de la mare mai devreme....deschidete cerule...a inceput sa-mi zica lucruri care nu i-au placut la mine de cand ne cunosteam. Deci ea in tot timpul asta a tinut in ea si nu ii placeam iar eu care superficial nu am vazut nimic , sau poate nu am vrut sa vad din cauza ca e greu sa faci prieteni printre straini, credeam ca ea e prietena mea...
asa o dezamagire , sper sa nu am parte de asta si aici
hai sa incercam sa fim prietene
Scuzati ,dar parca am adus ghinon eu .....
daraban spune:
ciao fetelor
Adina greu se gasesc prietenii adevarati,sa stii.
Eu nu mai cred in asa ceva.Ma multumesc cu niste prieteni de familie care au si ei copii si cam atat.
Nu prea fac confidente cu nimeni in mod deosebit.Mai bine e asa,pt ca nu stii niciodata cand se poate intoarce impotriva ta.
Sa-ti creasca mari baieteii si sa va bucurati de ei!
dana si delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA