hidrosalpinx 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Hai piticule, fii optimista, nu trebuie sa te lasi cuprinsa de tristete desi stiu ca e greu. Si eu simt adeseori ce simti tu, ca poate ar fi mai bine sa renunt ca Dumnezeu poate a hotarat ca eu sa nu am copii. Dar undeva in adincul sufletului meu stiu ca intr-o buna zi o sa am un copil si asta imi da putere sa merg mai departe desi e greu, foarte greu.Au trecut mai bine de 10 ani de cind incerc sa fac un copil si vreo 8 de cind am inceput sa fac fel si fel de investigatii. Da, antonel e cazul fericit, ei i s-a intimplat minunea si a ramas insarcinata.Si eu am asteptat sa se intimple vreo 4 ani dupa laparoscopie dar nu s-a intimplat desi speram in fiecare luna.Acum nu mai sper in minuni, dupa un fiv nereusit in martie anul acest,in iunie m-am operat si mi-am scos trompele, poate asa am sanse mai mari.Asa ca piticule, capul sus si mergem mai departe, nu ne lasam noi as cu una cu doua
Antonel, felicitari si sa ai grija de tine si de bebe
fetelor, va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

hi fetili

azi am primit o scrisorica de la clinica din Dusseldorf si doctorul scrie citat'' stimata doamna si domnule x

faptul ca v-ati documentat in aceasta stare medicala(hydrosalpyinx) este foarte bine, la fel cum este foarte bine stiut ca indiferent de marimea acestuia previne o sarcinia si provoaca avorturi spontane sau pierderea acesteia in stare avansata.'' dupa care ma invita sa-mi fac o programare la el .

Mergi la inceput

Hera mult noroc

Mergi la inceput

multumesc mara,
l-am sunat mai devreme ca sa stiu sigur ca nu i-am interpretat scrisoarea gresit si mi-a spus ''live'' aceiasi, i-am spus ca peste app 2 spt o sa am un ET de 2 cryo's (asta in cazul in care supravetuiesc dezghezarii) si daca acesta nu o sa fie incununat de succes o sa facem o programare la el.
daca apar si raspunsuri din Belgia va anunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiaandor spune:

Buna Antonel,
este extraordinar!ma bucur din tot sufletul pentru tine.Aproape ca imi vine sa plang de de bucurie ca exista acolo cineva sus care se gandeste la la tine.
Iti doresc sa ai parte de o sarcina cat mai usoara si de un bebe cat mai reusit.
Sa ne tii la curent in viitor cum mai esti.
Felicitari inca o data si mult, mult noroc si in viitor.
Te pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Multumesc pentru incurajari, Mara. Trebuie insa sa fim realiste.N-avem incotro. E-o cruce grea de dus diagnosticul asta.Poate o fi vreo revolutie in medicina pana nu imbatranim si noi prea tare ca sa ne poata ajuta. Ce sa mai zic...
Hera, ma bucur ca esti mai bine si ca medicul celalalt ti-a raspuns.
Fetelor, va pup si sa auzim numai de reusite...cu sau fara trompe. Important sa ne ajute si noua Dumnezeu.
PITICUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Buna fetelor!

Ce mai faceti? Sper ca pana la sf anului sa ne gravidim toate!!!!!

Hera tinem pumnii ca puiutii sa reziste dezghetarii si sa ramana cu tine toata viata. Tu esti prima; cine urmeaza?

Va pup

Mergi la inceput

Blanchesi eu ar trebui sa reincep in luna aceasta.Saptamina viitoare o sa imi refac hormonalele apoi ma duc sa stau cu burta la soare la mare sa fiu relaxata iar daca totul este in regula la sfirsitul lunii o sa incep tratamentul. Sper sa fie fiv-ul norocos ca tare de multa vreme astept sa vad un test cu doua liniute. Tu? care sunt planurile tale ? Hai ca trebuie sa ne gravidim si sa ne mutam la odisee, sa vorbim despre greturi si pofte
Herasa vii cu vesti bune, Piticule te pup, esti bine cu moralul?

Mergi la inceput

Buna fetele,
Liniste multa pe aici,sunteti toate in concediu? Hera, noutati nu ne spui, pe cind ET? Blanchetu in ce stadiu esti ai inceput tratamentul sau inca nu?
Eu o sa am rezultatul analizelor azi dupa masa, sa vedem daca totul este ok, sa speram ca da pentru ca atunci la sfirsitul lunii o sa incep inhibarea.
Piticule,claudia va pup

Mergi la inceput

Noutati nu prea am, ieri mi-au venit uratii am sunat la clinica si m-au programat in ziua 11 ptr echo deci duminica pe 14 tbe si pe urma sper sa reziste la dezghetare , inca mai astept raspuns de la clinicile din Belgia , in rest plictis mare aici ploua cu galeata (ca de obicei) si ma loveste cate o stare de depresie de nici nu-mi vine sa ma ridic din pat dimineata.

Mergi la inceput