hidrosalpinx 2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Fetelor, analizele mele par sa fie bune, adica sunt toate in limite normale . Vom vedea cind vom ajunge la doctor cu ele.Oricum mi s-a luat o piatra de pe inima.Asa ca pot pleca linistita in concediu ca sa vin inapoi cu forte proaspete si cu bateriile incarcate. Herape cind ma intorc sa te gasesc si pe voi fetelor la fel.Plec miecuri si lipsesc doar o saptamina dar daja ma gindesc ca o sa imi lipsiti. ma obisnuisem sa dau zilnic iama pe aici de citeva ori .Va pup, Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

astazi am primit raspuns si de la clinica din Belgia (Spitalul Universitar Gent), raspunsul este acelsi''trompa cu hydrosalpynx tbe scoasa''.
Macar acum stiu ca nu sunt eu ''debila'' si ca doctorii aici nu au dreptate!
zi buna si tie mara vacanta superba ati urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

hera: si ce planuri ai? scoti trompa inainte sau incerci asa? pupici si multa bafta

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Cristal ce mai faci, cind esti programata pt fiv? Am inteles ca faci in austria.Mult noroc, sa fie ultimul si sa ne vedem la odisee
Hera grea decizie, banuiesc ce e in sufletul tau acum.Dar indiferent ce hotarasti trebuie sa crezi ca va fi bine.Multumesc pt urari, plec miercuri dupa masa in concediu, pina atunci mai sunt pe aici

Mergi la inceput

Mai am ceva timp de gandire, daca totul este ok spt viitoare o sa am un ET de cryo si pe urma mai vedem .
Acum spun ca vreau sa le scoata dar cine stie ce se mai schimba intre timp, un lucru este sigur nu mai vreau nici un tratament in Olanda , o sa fie ori belgia ori germania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Buna fetelor!
Mara concediu placut! Odihneste-te bine ca de acum incolo vei fi f ocupata!
Hera, da, toti medicii recomanda asta...Tu vei incerca acum fara a scoate trompa? offf....iti tinem pumnii stransi!!!!
Crsital

Eu am inceput cu Antibebe luna asta timp de 21 de zile cred, in Z 18 am eco. Sper sa fie totul bine pe acolo si fara chisturi.

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Da o sa am un ET cu trompele si hydrosalpinx ptr acesti cryo au fost obtinuti in uma primului FIV si tbe sa fie trasferati la aceiasi clinica, dat fiind ca aici in Olanda nu vor sa-mi scoata trompele este 1) sa distruga embrionii cryo si sa ma duc in alta tara un vor sa-mi scoata trompele si pe urma 2) sa o iau de la capat cu alt fiv fara trompe sau sa-mi incerc norocul cu cryo (este gratuit ptr acesti embryo's au fot obtinuti din primul fiv).

Mergi la inceput

Multumesc blanche sper sa ma odihnesc cit pentru un an de zile ca dupa ce ma intorc ma pun pe facut copii si voi fi ocupata o vreme.Ma duc sa ma tolanesc in costa brava asa ca sper sa vin gata de atac.Si eu ar trebui sa am eco in 20 luna asta si, daca voi merge ca si data trecuta pe protocolul lung sa incep inhibarea din 22sept.Asa ca ne incurajam reciproc.
Hera,cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Mara pai chiar ca ne sprijinim reciproc. Eu pe 19 am eco de Z18 de AC apoi cred ca din 22 inhibarea. Ce am nimerit.o!!!
Sa te tolanesti mult in Costa Brava, ai ce vedea (am locuit si noi un an jum in Barcelona si am luat la rand toate plajele de prin zona)

Hera te inteleg, poate totusi s.a mai retras lichidul ala si nu ii va deranja pe embrionasii care vor ramane in burtica 9 luni.

Va pup pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Multumesc blanche, asa voi face.Si...abia astept sa incep tratamentul,sper din tot sufletul sa fie totul ok ca sa pot incepe luna asta.Am citit pe alt topic de criza de pregnyl din farmaciile din Romania si ma gindeam daca nu as putea sa mi le iau din barcelona, daca tot ma duc, ca sa imbin utilul cu placutul si sa nu am stres ca nu gasesc aici cind am nevoie de el.Am vazut ca tu esti din spania, poate ma poti lamuri, exista si acolo pregnyl, am nevoie de reteta ca sa il iau? eu mai am o reteta din primavara de cind am luat de aici si ma gindeam ca o pot folosi si acolo

Mergi la inceput