hidrosalpinx 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Eu am cazut de pe banca de asteptare , Mara ati tin pumnii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Hera, imi pare rau!
Se pare ca pana la urma trompele astea trebuie "rezolvate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Hera , cat de rau imi pare....
Cand prinzi forte iar plz du.te la o clinica in Germania (ca e mai aproape) sau unde crezi tu si scoate trompele...imi pare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Hera, nu stiu ce sa iti spun ca sa te incurajez, stiu cum e in asemenea momente. Orice esec ma demoralizeaza total mai ales in zilele astea de asteptare. M/a necajit tare esecul tau de la primul fiv,am plins si acum cind am deschis calculatorul si am citit ca ti-au venit blestematii. Trebuie insa sa o iei de la capat, pina la urma vei reusi. Nu conteaza cite fiv va trebui sa facem, pina la urma trebuie sa se intimple minunea si in ceea ce ne priveste.te pup si... fi tare

Mergi la inceput

Blanche ai venit de la eco? cum e chistul, a disparut ? Incepi stimularea asa-i ?Nu mai e mult si vii cu vesti bune . hai ca pun agitatoarele la lucru sa dispara chistuletul

Mergi la inceput

Mara diseara la 7 am ECO . Revin maine cu informatii, si vreau sa vad un TEST II, inteles???? Uite agitatoare

Mergi la inceput

blanche inteles, sa traiti !!!

Mergi la inceput

Mara ai facut test¿? Sunt cu pumnii stransi tare!!!!

Acum m.au sunat de la clinica sa.mi confirme medicatia in functie de sangele pe care mi l.au scos ieri. Duminica pe 2 incep stimularea.
Incepe distractia!!!!

Mergi la inceput

blanche am facut test, rezultatul dupa masa Spor mult la intepat si o productie buna Te intepi singurica ?

Mergi la inceput

VAi ce emotii!!!! Imi pot imagina ce emotii!!!!!! Pipi test nu ai facut? EU nu cred ca as putea sa ma abtin, desi am visat ca evam un test negativ.. Tin pumnii stransi!! Sa vii cu o valoare mare!!!

Mergi la inceput