Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

CrystY de DIDI> Marfa de poezie! .

Somn usor!

Ave BABY!

Didi 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Irda, uitasem de hernie...stiu ca pana la cateva luni se urmareste (exact cum ziceai de musculatura abdominala). Se poate retrage singura. Nu e vina ta ca a "aparut", peretele era deja slabit acolo. Caut sa ma mai informez, am o cunostinta cu bebe cu hernie ombilicala, s-a vindecat pe la 6 luni, altcineva a ajuns la operatie, era o problema cu intestinul prins acolo.

Tinem pumnii sa se vindece printesa!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Si pt ca am trecut prin bucatarie, m-am gandit sa vad daca sunt vesti de la Misha...dar inca nu, se pare! Asteptam si tinem pumnii in continuare!

Ruxi esti incredibila, zau! Multumesc din suflet pt poezioara, mi-ai facut o mega surpriza!

Capri daca vrei, imi poti trimite sms sau ma poti suna. As fi chiar onorata s-o anunt pe Ilinca! Si pe oricare bebe de la super odiseea noastra!

Am vazut bebe Anthony scuuuump si cu motz! Sa va traiasca, Birinuchis!

Cand are cineva timp, imi trimiteti si mie contul pepenasilor? Saru'mana.

Multumim de aprecieri. Da, Galu seamana cu tati si are ochii albastri inchis. Si rade de-ti umple sufletul. Si ma bucur s-o vad fara nici un furtun, cateter, branula & stuff. Au mai ramas doar cicatricile, dar se duc ele.

Tati de Aida sa va traiasca minunea si sa fiti sanatosi si fericiti in noua formula!

Ma'c sa ma mai intind daca tot am terminat cu schimbat/alaptat pt inca vreo 2 ore.

Pup fetele!

SUN mamica minunii luptatoare THEA PATRICIA (16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Biri, ce dulce e bebe Anthony. Ma uit la el si incerc sa imi inchipui cum asa un ghemotoc de omulet poate incape in burtica.

Da, se pare ca inca nu avem vesti de la Tecky. Pushhh!!!

Ingry 35+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!

Fetele abia m-am trezit. Am intrat repede sa va spun ca am primit mesaj de la Mihaela (Tecky)

"Azi-noapte , la ora 3.20 s-a nascut Ana Raluca, cantareste 3,560 kg si are 53cm. Fetita este sanatoasa , iar mamica nu a simtit nici cea mai mica durere!"

Mihaela, felicitari mamico!!! Recuperare rapida si mult laptic pentru bebelina!! Ana Raluca , bune venit pe lume , puiutule!! Sa fii sanatoasa, cuminte si papacioasa si, sa aduci numai bucurii parintilor!!!

Ruxi, hai ca ai ceva de muncit azi la poezioare!

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 45 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...si pentru fetele programate azi la cezariana, Ioana si Daniela ( morcoveatza) ; sa aveti parte de nasteri usoare si bebei sanatosi !!!!

Ma duc si eu sa mananc , sa imi fac cafelutza ci ceiucul din frunze de zmeur...

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 45 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Misha felicitari mamico! Sa fiti sanatoase si papacioase si cumintele si pline de noroc! Bun venit Ralucuta! Sunt convinsa ca esti o frumoasa!

Ana ti-am vazut si tie minunea de Maria! Cat e de frumoasa! Sa va traiasca si sa aiba tot norocul din lume!

Ce frumoasa a fost noaptea asta...prima noapte acasa, dupa atata timp...

SUN mamica minunii luptatoare THEA PATRICIA (16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata fetele iubitele!

Mihaela, felicitari mamico pentru nasterea minunii Ana Raluca, sa va DD o viata frumoasa si plina de bucurii!!!

Cristi de Didi io te-am parat . Am mesagiut aseara un pic cu Didi si i-am zis doar ca asteptam sa ne scrii. Pupa fetele apasat din partea noastra

Caprioara io in cea mai mare parte a timpului sunt pe faza, scuze pt acum 2 zile dar eram la mama la tara si acolo n-am nici semnal nici computer, de-acum insa nu mai plec. Doar azi sunt iar la munca

Eu ma gandeam sa anunt pe Cristina, pe Sun sau pe Diana daca nu va deranjeaza

Ioana si Daniela (USA) bafta azi la cezariene, doamne, vin pepenashii pe banda rulanta

Monica 38+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Mihaela....FELICITARI..... ce repede ai scapat.... sa fiti sanatoase amnadoua si sa reveniti cat mai curand alaturi de noi. Mult noroc si sanatate pentru printesa Raluca.
Sun ... este superba micuta Thea ... un ingeras ... sa fie sanatoasa si sa aibe mult noroc.

oana silvia si pruncuta Daria... 39 sapt

Mergi la inceput

Pe mine nu numai ca nu ma deranjeaza Boti, dar abia astept sa anunt bebei mici si moliciosi si frumosi! Sunt niste minuni si niste puternici!

Fii-mea doarme pravalita in patul nostru, zici ca a parasutat-o cineva. Si io ma invart pe langa ea...mi se face dor si 10 min daca sunt departe...

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput