Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Vianne, am luat Burda 7 acum sa-mi scri sa vedem cum ma intalnesc cu prietena ta.
Elena e foarte reusita coperta si Petru e un talentat la pozat, deja. Sa-ti traiasca puiul si sa va bucurati de el. Bafta la fusta.
Daveco, eu una vreau mai multe detalii despre rochie. Nu poti sa pui o poza si sa ne lasi asa, nelamurite. Am vazut mai multe haine in planul secund si o firma... Ai atelierul tau sau doar acolo lucrezi? In rest rochia e foarte reusita A si Burdastyle e un site cu tipare gratis(majoritatea), revista e doar Burda, sunt link-urile la prima pagina a capitolului.
Kinda, cum sa arunci vreun material la gunoi? Il modifici fie intr-o piesa vestimentara mai mica(rochie in top), fie pt un copil(cum zice si Elena) sau il faci o esarfa. In cel mai rau caz il tai bucatele si faci umplutura pt o perna(impreuna cu toate resturile de la surfilat sau croit)

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daveco spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guguluff

Daveco, eu una vreau mai multe detalii despre rochie. Nu poti sa pui o poza si sa ne lasi asa, nelamurite. Am vazut mai multe haine in planul secund si o firma... Ai atelierul tau sau doar acolo lucrezi? In rest rochia e foarte reusita A si Burdastyle e un site cu tipare gratis(majoritatea), revista e doar Burda, sunt link-urile la prima pagina a capitolului.

ce detalii te intereseaza?este o rochie de matase crem facuta in doua variante ,lunga si scurta.au fost facute pentru doua domnisoare de onoare.au mai avut bratari de orhidee albe si cam atat.
sunt mai multe produse in fundal.rochite de gala pentru copii de la 0-12 ani.ma bucur ca-ti place rochia.arata mai bine in realitate ca in poze.am un aparat slab de doar 4 megapixeli ,deci...cred ca atat poate.recunosc ca nici macar nu cred ca ma pricep.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui midasnu

Daveco, foarte frumoasa rochita ta, tot din burda? si normal ca ne intereseaza orice creatie, vrem poze!

rochia nu este din burda.eu am cateva tipare clasice pe care le invart functie de modelul ce-mi trece prin cap.
mai pun ceva poze.este acolo o rochie rosie care-i din burda .nr.7.i-am schimbat destinatia din rochie de plaja in rochie de gala.pensa pieptului am suplinit-o cu creti ,de la bust in jos am schimbat croiala cu un bie usor evazat terminat cu asimetrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guguluff

Vianne, am luat Burda 7 acum sa-mi scri sa vedem cum ma intalnesc cu prietena ta.

HAAAIII MA!!!! Nu pot sa cred ce adevarata esti
Te pup de 1000 de ori!!!
Anca, prietena mea a plecat azi spre Romania, o sa stea in Bucuresti doar o zi si apoi pleaca dar se intoarce pe 22 parca. O sa ii trimit un e-mail sa o intreb exact si iti spun.
Multzam fain de tot! Nici nu stii ce bucurie mi-ai facut...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindaras spune:

Elena , e un dulce Petru , cred ca esti foarte mandra de el , e vedeta deja.. felicitari !
rochia nereusita vorba vine am aruncat-o la gunoi, am o traista unde pun ce nu imi iese ... cu gandul ca intr-o zi sa repar dar ... nu am chef niciodata sa imi bag nasul pe acolo ca ma enervez.
si asa , ziceti-mi si mie cam cat material sa pun la o rochie dinaia incretita ?? eu pusesem circumferinta solduri + 5 cm .. si de aia nu a iesit.mi-a fost frica sa nu o fac prea larga. imi pare tare rau de ea ca pictasem ceva frumos fara sa vars vopseaua
Daveco, pai tu esti experta mai daca ai si afacerea ta ... imi plac trandafirii de pe rochite , am incercat o data sa fac unul si nu mi-a iesit. si sa stii ca un aparat cu numai 4 mega e suficient ca doar nu esti fotograf profesionist ( de 4 mega am si eu )
pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Kinda, iti raspund scurt ca nu stiu cand mai intra Elena. Ea mi-a zis asa: masori circumferinta bustului si adaugi cam 20cm pt creturi. In mare ar trebui facuta de 100-110cm, ar ajunge. Si am folosit si material batzos(panza topita roz) si elastic la rochia in culoarea vantului turbat. Mai am una in plan dintr-un jerse elastic pt o verisoara prin alianta si o rochita pt fetita ei. Ea e mai inalta, ma gandesc ca 110cm ar fi destul mai ales ca e elastic materialul. La lungime pui putin mai lung decat vrei ca se mai ridica, etc. Si daca nu e materialul elastic eu as face-o putin evazata spre solduri(la panza topita daca port blugi imi vine fix pe solduri desi am 90 si topul are 100), nu stiu de ce.
Si tot Elena m-a invatat sa fac randurile unul in continuarea celuilalt ca un sarpe care se duce si se intoarce. Nu are rost sa innozi elasticul dupa fiecare rand. Eu una, am pus cusatura pe laterala si acolo ramane o fasie de 1-2cm fara cret pe care poti sa o cosi la sfarsit daca e prea larga sau daca vrei sa arate unitar. Dar e ok si cu ea lasata asa, nu deranjeaza si nu se vede.
Cred ca v-ati convins ca imi place metoda asta muuult de tot. Idee de maneca din www.burdafashion.com/en/Magazines/Archives/130_Blouse_131_Skirt/1270777-1463237-1385104-1385109-1385192.html" target="_blank">Burda 07/2006 si cat ma oftic ca nu am nr alea
Daveco, felicitri din nou! Foarte frumoasa si matasea e un material superb. M-am indragostit de rochia purtata la nunta, pacat ca trebuie s-o dau.
Va pun si o poza de o calitate execrabila dar din pacate nu am decat dvd-ul si slide-show-uri. Pozele la calitate buna inca nu am apucat sa le iau. Nasa
La multi ani Marii si Marioare! Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessamoon spune:

Guguluf ai devenit experta in incretituri! Ma bucur ca ai reusit sa faci rost de Burda pt Vianne. Cred ca ai pile mari la chioscul de ziare!

Kinderas nu fi asa aspra cu tine ca se mai intampla. Asa am patit si eu cu bermudele din Burda.
http://www.burdafashion.com/en/Magazines/Archives/102_B_Bermudas/1270777-1463237-1508211-1508215-1508318.html
http://www.flickr.com/photos/silviamavrichi/2764070459/
Trebuia sa mai iau in talie, ca la mine e diferenta mare talie-sold, si pentru ca sunt largi pe picior m-am gandit ca e OK sa iau pana jos. Dar nu a fost asa, asa ca le-am dat bonus la rochie ca-mi parea rau sa nu le poarte nimeni.
In sfarsit am dat si rochia. E din voal cu captuseala din satin. Pana la urma s-a asezat la maneci si clienta a fost multumita. Voila:
http://www.flickr.com/photos/silviamavrichi/2764914680/in/photostream/

Azi e sarbatoare (La multi ani Mariilor si Marianelor!) dar sambata ma apuc de o rochie noua, tot de seara, tot comanda

Daveco binenteles ca ne intereseaza sa vedem ce ai facut. Nici nu ma pot hotara care dintre rochii imi place mai tare, toate au cate ceva deosebit. Dar lamureste-ne, ai magazin, ai atelier...?

Midasnu si balconul meu e la sud. Zilele astea chiar a fost sauna. Felicitari pentru “reusita” lui Petru si la cat mai multe!

Va urez un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindaras spune:

Multumesc Alina ! , numai rochie dinaia visez , fain pontul cu cusatura serpuita ! si ti-a stat super ca nasica !
Vanessamoon, bafta in continuare , clienta ta pare foarte multumita in poza, e o rochie reusita, mie imi place tare mult si culoarea, e faina.
m-am uitat si la bermudele tale si dupa ce am inchis poza aveam impresia ca ai cercel in buric dar m-am mai uitat o data si era o iluzie de la nasturii metalici
fetelor eu azi plec la mare in sfarsit ne-am trezit si noi pe partea care trebuie .. revin saptamana viitoare cu forte proaspete !
La multi ani Mariilor !
va pupic , weekend placut si spor la lucru tuturor !

Vianne , ma bucur ca ti-a gasit Alina revista !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

fetele, mersi de aprecieri, www.desprecopii.com/news.asp?ID=1426" target="_blank">aici va puteti juca cu poze/imaginatia voastra, mie mi-a placut ideea!

Alina, super explicat si ai fost o nasa frumoasa, sa-ti traiasca finii inca o data. Cat despre burdele din 2006 te ajut cu placere daca vrei sa lucrezi din ele.

Vanessa, frumoasa rochie ai facut, si la cat de pretentioase sunt materialele, super ti-a iesit! mult spor in continuare la comenzi! Pe mine m-a invatat cineva sa fac probele imbracata pe dos si sa prind ace unde trebuie sa mai intru cu masina (asta apropo de bermudele tale)

Kinda, vacanta placuta!

sa va arat si eu fusta mea (nu am avut timp de poze imbracata)

fata

spate

fusta e din www.burdafashion.com/en/Magazines/Archives/109_B_Skirt/1270777-1463237-1579053-1579055-1579105.html" target="_blank">burda 1/2008 fata, ca spatele l-am facut ca la fusta neagra de la botez desi am modificat si acolo cusatura pe spate, ca am facut-o cu crapatura sa pot merge.

La multi ani Mariilor!

Elena fericita mamica de Petru 17.03.2008

Mergi la inceput

vanessamoon,ai muncit ceva la rochie.mie mi se pare f.greu sa lucrez voal pe satin ,mai ales ca si modelul este complicat.satinul se comporta intr-un fel iar voalul in altul.poate de asta ti-a dat bataie de cap.eu cand lucrez ceva de genul asta aplic materialele unul peste altul cu putin plus la cel de deasupra si apoi continui ca si cum ar fi un singur material.poate-ti foloseste.

Mergi la inceput