Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kindaras spune:

uau , ce -ute sunteti toate !
Vianne , sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea , e frumusica foc, am admirat si eu pozele .. si vanzare buna cu posetutele ! eu am la favorite pagina din forum unde ai pus instructiunile pt postetute , am in plan una ... pentru candva cand o sa am timp..
Alina, foarte faine rochitele , si topul si cand am citit ca ai destramat si inodat la franjuri .. ai mai cusut tu si margelele alea pe sal .. eu nu as avea rabdarea asta . spor cu mutatul ( stiu cum e .., dar o sa treaca si asta )
Buburuza... toata lumea asteapta poze cu rochita de mireasa !
Vanessamoon, frumoase lucrusoare ai facut , te pricepi, bravo tie ! spor la noua rochita !
Lorina , iese fain cusatura , succes cu pantalonii !
fetelor, am gasit material cu dungi , am sa incep pantaloni , vad eu care ca imi fug ochii la vreo trei perechi. surpriza pt sora mea nu a iesit , era o rochita cu custauri elastice, parca nu sta bine .. am sa pun poze sa ma sfatuiti vedem ce se poate face ..
Elena, sa vedem fusta dupa ce ii pui captuseala !eu ma uitasem la overlokuri si ma gandeam sa nu imi mai iau ca ... si apoi vad ce fain coase si ce multe poate face si ce ai mai scris tu .. nici nu mai stiu ce sa fac , mai ales ca m-am incumetat la 2 metri de jerse si .. , sa vad deocamdata ce iese la masina.
mama mia, am scris un roman aici , ma bucur ca suntem multe si harnicute toate !
imi era dor de voi , pupici si spor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessamoon spune:

Guguluf, ce simpla si de efect e rochia din catifea. Sa ai un mutat cat mai rapid si usor. Trebuie sa studiez daca ai dreptate cu numerele impare din Burda, nu m-am gandit la asta pana acum. Inca nu am luat numarul 9, poate raman fara

Midasnu, multumesc de primire. Sunt curioasa sa vad fustita gata… cu tot cu captuseala.
Ce vis frumos o camera de croitorie!!! Dar daca nu cumva stati la casa nu cred ca puteti sa folositi o camera intreaga. Nici eu asa ca va prezint coltul meu de balcon, destinat croitoriei.
http://www.flickr.com/photos/silviamavrichi/2759347190/
Am gasit pe unul dintre site-urile mele preferate, www.sewing.org o sectiune unde fetele pun poze cu camerele lor de lucru http://www.sewing.org/html/my_sewing_room.html Poate ar fi interesant sa ne laudam si noi cu spatiile noastre de lucru, ce ziceti?
Pe acest site mai gasiti o gramada de sfaturi utile, echipamente necesare, materiale, furnituri http://www.sewing.org/html/guidelines.html in format pdf, si tot felul de proiecte dragute, gratis cu explicatii si tipare la sectiunea Free Projects. (in engleza)

Vianne si eu in ignoranta mea credeam la fel ca tine, si ma framantam ca nu stiu eu cum se face. Dar am rascolit internetul (si forumul asta) si m-am luminat.
Ieri am reusit sa termin de citit toate capitolele. Am constatat ca Iulia a facut o rochita ca si a mea cea alba si am mai vazut niste bermude de care am facut si eu.... am sa le pozez sa le vedeti. Din pacate am reusit sa le stramtez prea tare si nu imi sunt bune asa ca le-am gasit alta stapana.

Kinderas ma bucur ca-ti plac lucrusoarele mele. Dupa ce ai sa lucrezi prima hainuta la overlock n-ai sa mai concepi viata fara el. Finisajele arata muuuult mai bine decat la masina. Mai gandestete.

Ieri am terminat ajustarile la rochia la comanda dar nu sunt multumita. Cred ca la o maneca s-a intins materialul, pentru ca nu sta cum trebuie desi am mai stramtat-o. Trebuia insa s-o probez pe clienta sa vad exact pt ca este mai micuta decat bustul meu din plastic.

Am prins niste discutii referitoare la busturi. Eu am dat 15 lei pe al meu, nicidecum nu stiu ce suma fabuloasa. Era ceva mai scump daca avea si solduri, si mai scump cu suport. Sunt si cele la care se modifica marimea... peste 1000 lei. http://www.emidale.ro/img/stendere/manechin_stendere3.jpg Eu am modelul P-88 si e super suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Azi am facut ceva modificari si mai am de facut cateva. M-am gandit sa va arat cum am stramtat un top care cadea de pe mine, de larg ce era. Acum vine cambrat pe corp, chiar sexy as intrazni sa spun
Incretire
Detaliu

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindaras spune:

toata stima, Alina. foarte fain.
eu am aruncat surpriza la gunoi, am facut 'rochia' prea stramta si in loc sa stea lejera , ca pentru vara , statea ca un burlan
am abandonat proiectul.
ar trebui sa-mi fie rusine ca e simplu.. dar mai mult mi-e ciuda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daveco spune:

mi-a picat in sfarsit fisa cum sa pun poze.
http://community.webshots.com/user/boema68
am citit aici despre burdastyle.am sa cercetez.(nu ca n-as sti de revista)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daveco spune:

azi am facut din burda din dec. 007 o rochie super,super.
este modelul 109 adaptat.incercati-l cu incredere.daca va intereseaza o sa pun poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Alina,multzam inca o data ca ai intrebat de revistaNu stiam ca numerele impare sunt mai faine... Super informatie!
Foarte fain topul!!! Cum l-ai incretit?
Am uitat sa iti spun, spor la mutat! Stiu ce inseamna! Dar dupa ce va aranjati sa vezi ce fain va fi...

Kindaras, multzam fain de tot!
Cat despre facut poseta...trebuie doar sa incepi, sigur te-ai descurca...

Vanessa, fain site-ul dat de tine. Si eu visez sa am o camera numai pt croitorie dar deocamdata nici vorba de asa ceva...

Daveco, banuiesc ca tu ai facut rochia. Foarte faina!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Vanessa frumos coltisor de croitorie ai tu acolo! la mine balconul este spre sud-vest si e in jur de 40 - 50 de grade vara in el si iarna as ingheta....

Alina deja experta in ata elastica!

Kinda, imi pare rau de rochita aruncata, chiar nu se mai putea scoate nimic din ea? macar pt o fetita mai micuta o fustita ceva...

Daveco, foarte frumoasa rochita ta, tot din burda? si normal ca ne intereseaza orice creatie, vrem poze!

Vianne, pupici lui Stefana!

eu mai am de pus betelia, gaicute, tiv si cam gata, sper ca azi sa o termin pentru ca maine e sarbatoare.

Elena fericita mamica de Petru 17.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

prima poza cu petru, facuta publica, la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Citat:
citat din mesajul lui midasnu

prima poza cu petru, facuta publica, la semnatura.

Dragul de el, ce scuuuump e Sa va traiasca si sa fie sanatos! Pupici!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput