Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Tzuna ce bine ca Mariuca e deja mai bine. Multumim pentru vesti si insanatosire grabnica.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Tzuna ma bucur ca e mai bine pitica. Va tinem pumnii sa reusiti sa plecati, sa fie totul in regula cu Maria. Sanatate multa incontinuare si drum bun

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Tzuna, ma bucur ca Dumnezeu ne-a auzit vocile si sunt sigura ca va veti putea bucura de concediul binemeritat! Doamne ajuta!
Va uram calatorie placuta si asteptam la intoarcere (sau pe parcurs daca aveti net acolo) poze multe cu Maria zambarici.

Pupilici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuulti ani: Diana_jors si Gaby78!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La muuuuuuuulti ani: Diana_jors si Gaby78!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

LA MULTI ANI DIANA_JORS!!!

LA MULTI ANI GABY78!!!

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare fetelor

Cred a ne-ati uitat....am aparut si noi putin in peisaj ca am gasit un pic de net la cineva.....

In primul rand va multumesc din suflet pentru urari - deci nu ne-ati uitata chiar de tot, am ajuns la varsta maturitatii ha ha cu toate ca nu prea simt......

Despre noi cate putin ca am atattea sa va spun ca nici nu stiu cum sa incep...in primul rand Raisa este f bine, ii prieste de minune.....deschide si ea gura la cateva lingurite dar e ok m-am obisnuit....avem 9.500 la 1 an si trei luni de care eu sunt cum nu se poate mai multumita

Am fost in concediu la mare si a fost super Raisa numai in apa ar fi stat.....la nisip si copiii....i-a placut cu toate ca noi am avut mari emotii de reactia ei

nu vorbim prea multe dar spunem esentialul iar eu o inteleg....ma dispera cu imm imm imm dar o sa treaca si asta sunt convinsa

Sunt putin stresata ca este un copil timid care se acomodeaza mai greu cu persoanele straine....daca se apropie cineva pe care nu il cunoaste si o intreaba de vorba sau vrea sa o ia in brate se pune pe urlat......ii trebuie ceva timp sa cunoasca omul sa vada daca e de incredere sau nu

Olita fara izbanda momentan.....a facut de doua ori langa ea direct pe mobila...ca ea vrea doar cocotata sa stea pe ea......cand vrea...o mai las sa mai creasca

Suza inca la purtator....nu mi-am facut curaj sa scapam de ea....

Danseaza, e vesela , nu are stare toata ziua, manaca putin dar bea multa apa...prin compensare terbuie sa umple buurta cu ceva....ne iubeste si o iubim mult.....va salut , va simt lipsa dar de la toamna ma intorc la serv si atunci o sa intru zilnic acuym nu am net la mama....deci pupici si aveti grija de voi si de puii vostri

Am cateva poze daca vreti sa ne vedeti

http://good-times.webshots.com/photo/2372083180102137521JNcTLg

Raisa luna a doisprezecea

Raisa 1 an

Diana
mama de albinuta mofturoasa RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

salutam si noi!
la multi ani sarbatoritelor ... cu intarziere ... dar va pupam!
noi am fost sambata in vizita si la ceilalti bunici (pe care matei ii vede la 3-4-5 luni) si s-a purtat exemplar.
in rest ... e bine. veselie mare. il mai apuca si cate o criza de isterie de urla de zici ca sparge geamurile ... dar ii trece.
avem si poze noi. azi ne-am balacit in piscinuta.

tzuna ma bucur ca sunteti bine. sa aveti linste si sa va distrati .

am vazut si poze multe!! abia astept sa mergem si noi la mare ... peste 1 luna.

pupici!

aici sunt pozele ... caldeeee

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 4 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

LA MULTI ANI DIANA_JORS!!!

LA MULTI ANI GABY78!!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor lunii cu inatarziere si in avans

Raisa luna a doisprezecea

Raisa 1 an

Diana
mama de albinuta mofturoasa RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

DIANA SI GABI! multa sanatate si sa traiti 1000 de ani!

Mergi la inceput