Incepem GRADINITA de la 3 sau de la 4 ani?
Raspunsuri - Pagina 3
Giana spune:
Am citit toate raspunsurile si sunt sigura ca aveti dreptate in ambele variante. Eu voiam sa-l dau la gradi de anul asta pt ca nu are cu cine se juca.
Este fratiorul lui care nu e bun de joaca inca(mai mult strica jocurile), sunt doi verisori mai mari care cedeaza mereu in favoarea lui ca-i mai mic si mai este un alt varisor mai mic decat el cu 6 luni cu care e jale cand se intalnesc.Nu se inteleg cu jucariile,se cearta,plange...e teroare.Daca vede un lucru al lui in mana varului face urat ca vrea el acel lucru si daca ia copilul acela altceva...se repeta.Stam politai intre ei cand se intalnesc asa ca am cam inceput sa evitam intalnirile.
Asta ar fi principalul motiv pentru care vreau sa-l dau de acuma...
In rest cu programul noi stam bine,mananca si doarme la ore fixe,mai si pictam,desenam...colectivul lipseste!
E adevarat ca ma tem de imbolnaviri pe de alta parte pt ca fratiorul este prea mic pt a fi expus.
O alta chestie...de la un timp nu sta nicaieri fara mine,nici la mama unde era invatat si nu plangea.Mai mergeam pe la cluburi de joaca si-l lasam acolo cat faceam cumparaturile...acum nu vrea sa auda sa ramana acolo daca nu stau si eu.
Pe de-o parate simt ca nu e pregatit...pe de alta parte ma sperie comportamentul lui cu copii si jucariile.Nu stiu cum sa mai fac cu el eu de una singura!
paula2003 spune:
Cu fetita am inceput la 2 ani dar cu baiatul la 1 an si 6 luni. Eu sunt de priincipiu decat cu o bona mai bine in colectivitate. Sunt multumita si este bine asa cum am facut.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1
mariamunteanu spune:
Baietii mei au mers la gradinita de la 2 ani si e bine. Iarna s-au mai imbolnavit, dar a trecut. Cand ajung acasa se joaca cu o placere nemaipomenita cu jucariile lor de care s-ar plictisi daca ar sta mereu acasa.
Maria
blackpanterro spune:
Aidan nu merge la gradi.Nu am nici o problema cu el, e sociabil, are prieteni, nu vad un motiv sa il trimit la gradi.Daca voi nu aveti cu cine interactiona poate e mai bine la gradi.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
nikolaki spune:
Draga Giana copilul reactioneaza normal ca nu vrea sa stea fara tine, eu cred ca este gelos pe cel mic,fapt care dealfel este normal.Baietelul meu a mers la gradi la aproape 3 ani si isi dorea sa mearga de la 2 ani si 5 luni si ii merge foarte bine.Eu zic sa ceri si sfatul medicului pediatru caci crede ma una e sa ai unul racit si alta sa ai doi si nu poti stii cum reactioneaza in colectivitate poate sa fie bine sau rau.Eu sunt pro gradi dar ffinca exista un copil mai mic la mijloc poate sa mearga si la 4 ani.totusi cere si sfatul medicului.Va doresc sanatate ca-i mai buna decat toate