Sotul ma pedepseste!
Raspunsuri - Pagina 7
ligia13 spune:
Si acum hai ne mai laudam ce de bani avem.....
Fomalhauti sa-ti traisca copilasii..si sa aveti liniste si pace in casa...
Pana la urma "normalul" e cum il facem...totul e sa nu apara frustrarile!
Eu si Raducu (22.04.2005)
J G spune:
quote:
citat din mesajul lui Ratzushkaquote:
citat din mesajul lui Fomalhauti
As vrea eu.....
Suntem 8 acum, doar ca pana la 2 ani copilul nu plateste la avion decat o suma minima.
Draga mea ,
Dupa parerea mea nu faci deloc bine.Am auzit la multa lume faza cu banii tai banii mei.Insa mi se pare o idee supeer idioata.Si...tu trebuie sa te imprumuti de la el ca sa le iei copiilor ceva de imbracat sau sa ii duci in parc.Adica nu sunt si copii lui?Nu stiu ce sa spun ar trebui sa vorbesti cu el . Cat am fost in Romania sotul meu (care pe vremea accea era doar logodnic)si nu aveam copii adica practic nu avea nici o oblogatie m-a intretinut si mi-a oferit tot ce mi-am dorit nu conta cat costa . De ziua mea (anul acesta)imi cumparase un laptop pentru ca imi doream tare mult si nici prin cap nu imi mai trecea ca imi mai ia ceva si a venit cu un inel cu diamant . Dupa o sapt am vazut chitanta in buzunarul de la blugi(500euro) si mi-a venit sa plang.
Deci n-am inteles ce era 500 euro? laptopul sau diamantul? In ambele cazuri e cam ieftin... zic, adica, nu trebuia chiar sa plangi!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
ina_nz spune:
quote:
As vrea eu.....
Suntem 8 acum, doar ca pana la 2 ani copilul nu plateste la avion decat o suma minima.
Draga mea ,
Dupa parerea mea nu faci deloc bine.Am auzit la multa lume faza cu banii tai banii mei.Insa mi se pare o idee supeer idioata.Si...tu trebuie sa te imprumuti de la el ca sa le iei copiilor ceva de imbracat sau sa ii duci in parc.Adica nu sunt si copii lui?Nu stiu ce sa spun ar trebui sa vorbesti cu el . Cat am fost in Romania sotul meu (care pe vremea accea era doar logodnic)si nu aveam copii adica practic nu avea nici o oblogatie m-a intretinut si mi-a oferit tot ce mi-am dorit nu conta cat costa . De ziua mea (anul acesta)imi cumparase un laptop pentru ca imi doream tare mult si nici prin cap nu imi mai trecea ca imi mai ia ceva si a venit cu un inel cu diamant . Dupa o sapt am vazut chitanta in buzunarul de la blugi(500euro) si mi-a venit sa plang.
Pai si io as fi plans....pai numa 500 de euro??? o pietricica!!! un graunte de nisip mai bine spus.....hmmm
Ina
anca_27 spune:
Voi meritati bataitza... fata isi expunea punctul de vedere si standardul de viata. Fiecare traim altfel.
Fomalhauti, toata stima pt cei 6 copii . Eu n-as suporta faza cu-mprumutul, la noi toti banii ii tine sotul sau sunt pe un cont comun la care avem amandoi carduri si daca isi cumpara ceva imi cere parerea si eu daca am nevoie de ceva ii spun.
Fiecare bordei, cu alt obicei!
17+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
rhoneea spune:
quote:
citat din mesajul lui ina_nzquote:
As vrea eu.....
Draga mea ,
Pai si io as fi plans....pai numa 500 de euro??? o pietricica!!! un graunte de nisip mai bine spus.....hmmm
Ina
Da asa e!500 de euro probabil are stantate pietricele minuscule.
Sotul meu e bijutier,tot ce are diamante nu pune in vitrina magazinului.A ba nu mint are un inel(dar nu de logodna) care are stantate niste diamante minuscule (in nr de 5) si costa 1200$.
O data a vandut un inel de logodna cu diamant de 750.000 de mii de $.
As ca 500 de euro e floare la ureche.Esti sigura ca e diamant?Mai ales ca spui ca-i de logodna,nu de alta dar sa nu-l fi pacalit careva pe sotul tau.
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
Marina spune:
si uite cum de la amenda de masina am ajuns la diamante...trezirea fete dragi
in alta ordine de idei fomalhauti, felicitari pt bbeii frumosi care nu mai sunt bbei e drept, daca esti fericita cu modul de impartire al banilor in casa foarte bine, cat despre amenda sincer ai gresit-o de la politie. De ce sa iei asupra ta vina din curtoazie si automat si amenda? Tb sa se descurce politaiul daca era vina ambelor doamne nu sa ii dati voi solutia pe tava
Adela99 spune:
io nu stiu, da' de multe ori cand citesc pe forum mi se pare ca oamenii si-au pierdut notiunea banului.
Fomalhauti spune:
Pai, sa o luam pe rand....
In primul rand, va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
In legatura cu banii, am scris mai devreme chiar la subiectul asta, notiunile de "bani multi", "bani putini" sunt foarte relative. Nu cred ca Ratzushca a vrut sa se laude cu standardul ei de viata. Mai degraba s-a laudat cu sotul ei si eu zic ca nu e rau sa mai fie si cate un sot laudat pe aici.
Am vazut ca multa lume dezaproba modul nostru de-a "gestiona" banii... Nu pot sa spun ca eu sunt super-incantata, dar este o solutie pe care am gasit-o si o acceptam amandoi. Cred ca e bine ca am gasit o asemenea solutie pana la urma - asa cum spuneam a venit dupa mai multe luni de conflicte si alte solutii pe care unul dintre noi nu le accepta. Si eu chiar sunt cheltuitoare, sunt sigura ca putine persoane care au acces nelimitat la contul sotului sunt ca mine. Pot sa va dau un exemplu: intr-o zi sotul meu a plecat sa cumpere paine. Si s-a intors cu paine. Si eu i-am spus fetitei (care imi seamana): "Cum poate cineva sa plece sa cumpere paine si sa se intoarca doar cu paine?! Mie nu mi s-a intamplat niciodata!" Eu daca plec dupa un obiect, vin cu trei cel putin. In general ne consultam la cumparaturi, dar uneori nu suntem de aceeasi parere si atunci el decide - pentru banii comuni. Daca eu totusi imi doresc neaparat respectivul obiect (sau excursia...) spun "din banii mei" si gata.
Marina, nu am luat vina accidentului asupra mea. Pur si simplu am spus adevarul, ca nu stiu daca sunt vinovata sau nu. Asa a spus si cealalta. De fapt, eram amandoua vinovate, amandoua am facut ceva ilegal, dar nu aveam ce face. Amandoua am ramas pe loc la culoarea verde a semaforului fiindca intersectia era blocata. Apoi intersectia s-a deblocat si s-a blocat din nou. Am banuit amandoua ca asa se va intampla si la "verdele" urmator si am incercat sa ocolim coloana de masini oprite pe directia cealalta. Nu cred ca se intelege mare lucru, nici nu are importanta. Eram vinovate amandoua. Si, intr-adevar, nu avea rost sa ne amendeze pe amandoua. Nu aveam nimic de castigat daca o amenda si pe ea. Pe de alta parte politistul nu putea sa spuna ca s-a produs un accident si nu e nimeni vinovat. A examinat masinile si a decis ca eu sunt vinovata....
dana_iulia spune:
Euas fi mai teatrala. Cand intra el in concediu, ma dau bolnava cu capul, sau cu ce o fi, si fie vb cu un dr si ma internez ptr vreo 2 saptamani, fie plec in conced. L-as lasa sa vada cum e sa cresti 6 copii, cu poftele si nevoile lor..., cum v-or arata casa si copii in aste 2 saptamani, Dumnezeu cu mila; si poate atunci simte pe propria piele cum e cu buget limitat...
M-as da tare afectata de accident, si chiar as simula o depresie, hai ca suntem bune la asta, si nici nu trebuie sa ne chinuim prea tare numai la gandul ca putea fi chiar "serios", si nu as mai calca camasi, face mancare, dulciuri si friptane duminica..... as sta in pat si as dormi... Ia sa vedem sotiorul iubitor cum ar reactiona....
Zic toate astea ptr ca sunt convinsa ca sfatul fetelor, cu vb serios cu el privind impartitul bugetului, e epuizat demult.
Sa ne tii la curent... pls. Te pup si bafta! Ptr mine esti o eroina... eu sunt la pamant numai de la 2 baieti plus TATA, tu cu saseeeeeeeee valeu ma ia durerea de toateeee...PUPPPpppppppppp
adi_dalma spune:
[quote]citat din mesajul lui Fomalhauti
Pai, sa o luam pe rand....
In legatura cu banii, am scris mai devreme chiar la subiectul asta, notiunile de "bani multi", "bani putini" sunt foarte relative. Nu cred ca Ratzushca a vrut sa se laude cu standardul ei de viata. Mai degraba s-a laudat cu sotul ei si eu zic ca nu e rau sa mai fie si cate un sot laudat pe aici.
Am vazut ca multa lume dezaproba modul nostru de-a "gestiona" banii... Nu pot sa spun ca eu sunt super-incantata, dar este o solutie pe care am gasit-o si o acceptam amandoi. Cred ca e bine ca am gasit o asemenea solutie pana la urma - asa cum spuneam a venit dupa mai multe luni de conflicte si alte solutii pe care unul dintre noi nu le accepta. Si eu chiar sunt cheltuitoare, sunt sigura ca putine persoane care au acces nelimitat la contul sotului sunt ca mine.
Fomalhauti ma (auto) citez: VOI SUNTETI SUPER OK IMPREUNA.
Ce faceti faceti bine... nu prea cred ca e cazul nici sa te superi pe sotziorul tau pt atata lucru nici sa bi in seama prea mult judecatile de genu: mammma ce as face eu in locul tau. Mai ramane cineva sa ti zica ca sotul tau nu e un sotz bun (adica e de lasat) si papara i gata.
Mergi inainte si ...toata admiratia mea...eu nu sunt in stare sa am al 2 lea copil...etc etc etc.