Sotul ma pedepseste!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Multumesc de raspuns F, si mi se pare foarte corect cum faci, pur si simplu eram curioasa.
Oricum, ce curaj pe tine sa faci 6 copii! Desi cand o sa fie mari vei avea casa plina cu nepoti, sotii, soti, va fi minunat. Te invidiez|!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

quote:
Originally posted by Fomalhauti

Vai, tot raspunzand la probleme de principiu am uitat esentialul:

PLATESTE AMENDA (am incercat sa scriu mai mare, mai colorat, dar nu cred ca mi-a iesit.)

eu as fi tare curioasa ce l-a determinat la inceput sa spuna ca nu o plateste ( o zi obositoare, frustrari acumulate etc....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mie nu mi-a ramas in minte decit cifra aia de copii: sa-seeee? Sa va traiasca, sa creasca mari si sanatosi. Eu am trei si stau tot acasa se cind s-a nascut primul... si mi se pare ca am o suta! Nu stiu, zau, cum ar fi cu sase, dar banuiesc ca doua ori mai frumos decit cu doi, nu!?!

In afara subiectului in sine, dar legat de ceea ce s-a discutat pe aici... Mi-a placut cum ai scris despre statul acasa cu copiii, si eu simt la fel, stau din placere si pentru ca asa consider eu ca e bine pentru familia mea. Si nu o vad ca pe un sacrificiu, deci a naste copii si a te retrage de pe piata de munca atitia ani este, dar e un sacrificiu pe care ni l-am asumat amindoi si sper eu asa sa si ramina. Eu te inteleg foarte bine cind spui ca nu-ti doresti cariera, daca eu la trei inca ma gindesc la un servici, la 6 as renunta, pentru ca stiu ce inseamna sa cresti (fara nici un ajutor, noi sintem singuri aici) trei. Dar la fel ca si tine, vreau mai multi bani, pentru ca acum, cit sint mici, au nevoie de mine aproape de ei, dar mai tirziu vor avea nevoie si de alte lucruri, tot de la mine. Iar unele dintre acestea nu le pot oferi daca nu am bani, si un singur salariu nu ajunge, si nu le pot oferi de pe margine, adica trebuie sa fiu activa, trebuie sa fiu integrata in societate, ca sa-i pot invara si pe ei cum sa o faca (asta e cazul nostru, ca nu sintem in tara0. Deci pentru mine un servici va deveni o necesitate in doi ani asa, dar nu din dorinta de independenta financiara sau de a face cariera, ci pentru a fi mama de care au ei nevoie.

Imi place si la servici, imi place si acasa cu copiii, mai mult cu copiii, recunosc. Si nu vad ceva rau nici in a-ti lasa copilul cu o bona daca iti permiti, nici sa stai tu cu ei, atita timp cit si mama si copilul sint in regula. Nu stiu de ce apar mereu discutii pe aceasta tema, si intr-un sens si in altul. La mine, eu vad lucrurile asa: cit timp am fost singura, am lucrat, de la 18 la 32. Apoi am vrut copii, dar am vrut si sa-i cresc eu, sa simt maternitatea din plin, sa ma dedic lor, asa cum m-am dedicat si serviciului inainte. Singura solutie a fost sa stau acasa si am stat. I-am facut si crescut, adica ii mai cresc inca... de la 32 la 41 sau poate chiar 42. Tot ce am facut in timpul asta a fost sa mai lucrez cite ceva de acasa si sa mai fac niste cursuri. De la 42, cind si cel mic va face doi ani si va putea merge la gradinita, mi-ar placea sa gasesc inca vreo citiva ani, pina ajung toti macar pe la 10-12 ani, ceva la timp scurt, pina la 3, sa fiu cu copiii dupa-amiaza. Si tot imi mai ramin vreo 15 ani, sanatoasa sa fiu, sa lucrez timp plin...

Si legat de subiect, eu eram aproape sigura ca va plati amenda pina la urma, mie imi place cum functionati si cred ca desi pare ciudata chestia cu banii, va intelegeti destul de bine, dovada ca ati reusit sa faceti atitea cu un singur salariu. Cred ca pina la urma si sotul meu va face la fel cu mine, ca nu se mai poate, am un stil de a gasi locuri de scurs banii de ma minunez si eu de mine! Deocamdata nu zice nimic...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

quote:
Originally posted by Fomalhauti

[quote]Originally posted by lau10

Total off-topic
Oricum, acum nu prea mai putem merge toti nicaieri ca nu incapem toti in masina (si 7 bilete de avion, in curand 8.....).

Mai astepti un bebelus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

As vrea eu.....

Suntem 8 acum, doar ca pana la 2 ani copilul nu plateste la avion decat o suma minima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Ah, de abia acum am citit subiectul si nu stiu cat mai sunt de 'la obiect' cu sfatul meu, dar cand citeam primele mesaje m-am gandit: superb, imprumuta-te draga mea. Imprumuta-te de la sotul tau cu cat mai multa gratie: 6 auro pt baloane, 2 pt inghetata, 5 pt unghii, 100 pt masina etc. imprumuta pana nu ai ai pe ce sa cheltui! Pe bune, daca tot asta e sistemul, ia cat poti! Daca la un moment dat te intreaba si cand restitui, spune-i ca te ocupi de indata ce ai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu am masina de aproape 5 ani. Nu am tamponata niciodata. Intr-o zi i-am spus sotului ca sa-mi dea masina lui ca este mai fitoasa, .....si nici la 10 metri din fata blocului am botit o aripa. A fost cam ciudat accidentul dar am venit acasa cu un morcov...ca sa nu mai spun ce mi-a fcaut.... Acum nu ma mai urc in masina lui decat pasager.
Cat de curand va fi masina mea...ca el isi cumpara alta.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Formalhauti, toata stima si tot respectul pentru familia ta....si mai ales pentru decizia de a avea 6 copii....eu inlocul tau as fi cam asa ,cu sotzuul cam asa si asa ....cu soacra-mea asa si asa ....si cand m-ar sufoca toti as face asta ...si asta . Deci, pentru tine si un brat de flori ...cu toate ca tie ti-ar prinde bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Aaaaaaaaa,Fomalhauti, scuze, te-am botezat!!! Tre' sa ies la interval la anu' de Paste cu un miel....dar nu cred ca va ajunge si nici nu stiu daca va place mielul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ratzushka spune:

quote:
citat din mesajul lui Fomalhauti

As vrea eu.....

Suntem 8 acum, doar ca pana la 2 ani copilul nu plateste la avion decat o suma minima.

Draga mea ,
Dupa parerea mea nu faci deloc bine.Am auzit la multa lume faza cu banii tai banii mei.Insa mi se pare o idee supeer idioata.Si...tu trebuie sa te imprumuti de la el ca sa le iei copiilor ceva de imbracat sau sa ii duci in parc.Adica nu sunt si copii lui?Nu stiu ce sa spun ar trebui sa vorbesti cu el . Cat am fost in Romania sotul meu (care pe vremea accea era doar logodnic)si nu aveam copii adica practic nu avea nici o oblogatie m-a intretinut si mi-a oferit tot ce mi-am dorit nu conta cat costa . De ziua mea (anul acesta)imi cumparase un laptop pentru ca imi doream tare mult si nici prin cap nu imi mai trecea ca imi mai ia ceva si a venit cu un inel cu diamant . Dupa o sapt am vazut chitanta in buzunarul de la blugi(500euro) si mi-a venit sa plang.

Mergi la inceput