Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Cine are solutii pentru situatia noastra: Maria merge numai in picioare in carut.
Daca ii pun centurile se zbate si plange, asa ca ori o iau in brate, ori o las cum vrea ea. Cand merge in picioare se uita toata lumea la noi pe strada si nu numai ca zambesc, rad in hohote. Parca mergem cu circul dupa noi! Ce sa mai incerc? Am tolba cu jucarii dupa mine si ii pasez la intervale scurte una noua. Dar nu ne tine asa de mult... A, si cateodata de plictiseste de surfing (ba cu fata, ba cu spatele la directia de mers- se tine de lateralele carutului sau de partea de sus) si ba sta pe burtica si se uita pe fereastra din spate, ba sta in fundulet cu spatele la directia de mers. NU doarme la plimbare. Asta se intampla de vreo 2 saptamani... Efectiv suntem atractia tuturor. :((

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

pai ce e rau in asta???ii place sa fie in centrul atentiei!am glumit micuta acrobata ...inca nu am ajuns la aceasta faza...

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:

Cine are solutii pentru situatia noastra: Maria merge numai in picioare in carut.
Daca ii pun centurile se zbate si plange, asa ca ori o iau in brate, ori o las cum vrea ea. Cand merge in picioare se uita toata lumea la noi pe strada si nu numai ca zambesc, rad in hohote. Parca mergem cu circul dupa noi! Ce sa mai incerc? Am tolba cu jucarii dupa mine si ii pasez la intervale scurte una noua. Dar nu ne tine asa de mult... A, si cateodata de plictiseste de surfing (ba cu fata, ba cu spatele la directia de mers- se tine de lateralele carutului sau de partea de sus) si ba sta pe burtica si se uita pe fereastra din spate, ba sta in fundulet cu spatele la directia de mers. NU doarme la plimbare. Asta se intampla de vreo 2 saptamani... Efectiv suntem atractia tuturor. :((

Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Alina imi pare rau sa te dezamagesc ....dar nu numai ca nu am solutii ...dar cred ca si eu as rade la asa faza

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Miha forte perspicace... dar premiul s-a raportat ..si cu "eram precisaaaa" mi-ai facut si pofta de milka

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Aha..... si raportez pana in sapt 17 doar 2 kg luate ...cu raul erau vreo 4 pana acum

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Da, asa suntem noi, avem stofa de vedeta.
Ank, ce repede a trecut timpul! Pai stai super la capitolul kg si in poze arati foarte bine!

Primul orice
_

Mergi la inceput

Alina chiar te rog sa o filmezi ...sa vedem fata in actiune...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, si iasmi face la fel, se tine de bara din fata a caruciorului si sta in picioare. eu o las in pace, chiar ma bucur ca e asa activa!!!
ank, stai bine cu kg.....numa' sa nu iei exemplul meu...pana in sapt 21 aveam doar 1.5-2 kg luate apoi.......au urmat alte 23 kg!!!!

somnic pufos!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

bb, pai nu ti-e frica sa mergi asa cu ea? Mie mi-e sa nu vina cineva in fuga sau cu vreo bicicleta cum am mai auzit la noi si sa cada carutul.
Ank, incerc. Asta inseamna ca trebuie sa ne nimerim amandoi la plimbare cu carutul, poate in weekend. Unul sa o plimbe, altul sa o filmeze. :) Ca sa rezolvam tot prin casa noi ne predam stafeta, unul o plimba, altul face treburile.

Primul orice
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:

Primul orice
_

Noi mergem asa de vreo luna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

alina - chiar ca e distractiva Maria din ce povestesti ... nu stiu insa sa-ti spun solutii sa o faci sa mearga cuminte in carut. Deocamdata noi nu ne confruntam cu asa ceva.

roxx - ai la semnatura mea link-ul pt. voturi. Si indicatiile, sa stergi spatiile ... multumesc anticipat !!!

Asteptam din nou voturi la http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3231 (stergeti spatiile dupa www. si ro)
Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput