Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

fetelor, sa va povestesc ceva: copilul meu la 2 luni fix (ca eu il duc mereu la control la sfarsit de luna, chiar cand implineste el lunite) cantarea 6,2 kg... la 7 luni cantarea 8,2 kg... deci el in 5 luni a luat numai 2 kg, adica in jur de 300-400 g pe luna... parca ar fi culmea atata constanta... binenteles ca am incercat sa aflu motivul ca na, desi arata bine, pediatra zice ca e putin, ca ar trebui sa ia cam 500 g pe luna... si ca sa ajung unde voiam: mi-a zis, atat ea cat si asistenta, fiecare in cu totul alta ocazie, ca nu se ingrasa prea mult pt ca suge mult... ca cu cat suge mai mult cu atat depune mai mult efort si slabeste... si ele isi imagineaza ca bebe suge de vreo 5-6 ori pe zi desi mi-au dat o schema de diversificare si scrie acolo ca la 7 luni trebuie sa suga de 2 ori pe zi, seara si dimineata... Daca ar sti ele ca Lucas suge de 10-12 ori pe zi... dar intrebarea mea e urmatoarea: daca ar fi asa ca bebelusii slabesc la supt nu e valabil asta si pt cei care sunt cu suzeta? Ca procesul e acelasi, nu? Sau sa traga din tzatza e mai greu?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cine a deschis clubul cu " bufuri"?
treceti la noi al-2 lea sub okii mei azi cu tot cu centru de activitate.. de'acu nici macar un minutel nu mai sta in pat la noi..

am pus plapuma jos..ca oricum e mai racoare si de alaptat o alapteaza mama acolo..iar restul ori in scoica cu centuri ori dupa gratii adica in patut la ea... asta e... bine ca n'are nik..nu observ nimic schimbat in comportamentul ei... doar ca nu prea i-a convenit locul cand a aterizat dar dupa ce am luat-o de acolo vb cu ta'su la tel..

ma miram cat e de agera..acum e acolo acum e aici..nu sta deloc se epuizeaza la maxim..si dupa cade lata de'odata dar daca aude ceva.. si ridica spranceana deschide okii si e gata sa o i-a de la inceput ..ii ajunge ca ragaz doar cateva min..poate cele in care suge.. si in rest sta singura cu jucariile ei se cearta cu ele le izbeste le "bate"..mai nou asta face cu manutele...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :) ...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

sa va spui un pic cum a descoperit ca-i folosesc acele manaute ale ei..

prima mai ales cand o alaptam avea prostul obicei sa ma "mangaie" credeam eu primele dati..si imi era asa de draga...
pana cand a inceput sa ma zgaraie peste tot..apoi acele degetuti de'ti fac cu ochiul sa le papi mi le gaba si-n gura si'n oki si in nas...asta da "mai-mai"
in fine a terminat cu una incepe cu altele..tras de tzatza ca e in descoperire fata... tras de par si il i-a asa ca pe elastic cu toate cele 70 cm ale mele..toate pletele mi le smotoceste mai proasta'i ma'sa..dar ma feresc cat pot, dar uneori tb sa-l mai las dezlegat mai ales noaptea ..mereu legat..imi provoaca dureri de cap

in fine mai nou bate in tot ce apuca... ca la toba...

ii place sa bata cel mai cel in lemn.. am fost la dr.. si a prin biroul ei drept ceva care-i apartine..si a inceput sa-i bata lu tanti dr..de credea tanti, la randul ei ca'i este datoare cu ceva.. zice dar asa cu cu un tupeu de parca ar fi spus" imi dai ce el am meu sau nu?" te intimideaza in casa ta asta..
oricum am vazut ca stie sa-si ceara drepturilesi care nu le are dealtfel

dar intre timp ea inceput sa bata cam in tot..
imi lipeste niste palme uneori..si are si forta necesara..ea rade si se distreaza..da' las' ca creste ea mare...pe ta'su il trage de urchi ..si pe dormite asa.. se trezeste asta speriat de nustie incotro s'o apuce.." -unde, incotro..-vin turci.. ???" viseaza.. bineinteles ca te buseste rasul..de te miri ce... cand vede creaturina aia mica de langa dansul cu forta mare, se inmoaie si incearca sa-i explice.." tati, nu se face asa..." cine crede ca intelege ce explica ?

asa si acum sa spun cam ce am mai patit aseara cu ea.. a papat la san ce a papat si la un moment dat s-a smuls nitel, dar n-a renuntat la el..l-a stran ea in manute..si la inceput ce a inceput sa faca..sa-l bata…. normal..asta e ultima manie a ei…
ta’su normal daca nu e el(in situatie..caci cand se intamla invers ma distrez eu de ce i se inampla) s-a scos el si de data asta dandu-mi replica ca –“poate vrea fata lapte batut”, n-ai vazut
e posibil..dar am zis ca daca nu inceteaza..in acele momente eram gata sa-i dau lapte de vaca ..praf adica aceea aruncata din avion
haideti ca ma retrag ca prea imi sta capu' numai la prostii ...

nu ma cautati ca sunt prin preajam..am reusit cat de cat sa-mi stapanesc dependenta si vad ca e mai bine..inru mai rar si mai putin dar voi fi pe aici

va pup

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Pai am poze cu carutul la semnatura ... click pe nasturica si pe ultimele pagini ... de la 9 incolo ...

Asteptam din nou voturi la http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3231 (stergeti spatiile dupa www. si ro)
Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

gata, l-am vazut... e frumos, sa-l poarte sanatoasa... seamana cu al nostru, dar fireste al vostru e model nou... numai ca nu inteleg ceva: pe al nostru scrie Prenatal, desi modelul e Pliko3...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Pai prenatal e reteaua de magazine care a vandut marca peg perego pliko p3 ... asta cred sa fie explicatia. Am mai vazut si pe-aici sigla magazinului resp. pe diferite marci de carucioare.

Asteptam din nou voturi la http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3231 (stergeti spatiile dupa www. si ro)
Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

sa va spui un pic cum a descoperit ca-i folosesc acele manaute ale ei..

prima mai ales cand o alaptam avea prostul obicei sa ma "mangaie" credeam eu primele dati..si imi era asa de draga...
pana cand a inceput sa ma zgaraie peste tot..apoi acele degetuti de'ti fac cu ochiul sa le papi mi le gaba si-n gura si'n oki si in nas...asta da "mai-mai"
in fine a terminat cu una incepe cu altele..tras de tzatza ca e in descoperire fata... tras de par si il i-a asa ca pe elastic cu toate cele 70 cm ale mele..toate pletele mi le smotoceste mai proasta'i ma'sa..dar ma feresc cat pot, dar uneori tb sa-l mai las dezlegat mai ales noaptea ..mereu legat..imi provoaca dureri de cap

in fine mai nou bate in tot ce apuca... ca la toba...

ii place sa bata cel mai cel in lemn.. am fost la dr.. si a prin biroul ei drept ceva care-i apartine..si a inceput sa-i bata lu tanti dr..de credea tanti, la randul ei ca'i este datoare cu ceva.. zice dar asa cu cu un tupeu de parca ar fi spus" imi dai ce el am meu sau nu?" te intimideaza in casa ta asta..
oricum am vazut ca stie sa-si ceara drepturilesi care nu le are dealtfel

dar intre timp ea inceput sa bata cam in tot..
imi lipeste niste palme uneori..si are si forta necesara..ea rade si se distreaza..da' las' ca creste ea mare...pe ta'su il trage de urchi ..si pe dormite asa.. se trezeste asta speriat de nustie incotro s'o apuce.." -unde, incotro..-vin turci.. ???" viseaza.. bineinteles ca te buseste rasul..de te miri ce... cand vede creaturina aia mica de langa dansul cu forta mare, se inmoaie si incearca sa-i explice.." tati, nu se face asa..." cine crede ca intelege ce explica ?

asa si acum sa spun cam ce am mai patit aseara cu ea.. a papat la san ce a papat si la un moment dat s-a smuls nitel, dar n-a renuntat la el..l-a stran ea in manute..si la inceput ce a inceput sa faca..sa-l bata…. normal..asta e ultima manie a ei…
ta’su normal daca nu e el(in situatie..caci cand se intamla invers ma distrez eu de ce i se inampla) s-a scos el si de data asta dandu-mi replica ca –“poate vrea fata lapte batut”, n-ai vazut
e posibil..dar am zis ca daca nu inceteaza..in acele momente eram gata sa-i dau lapte de vaca ..praf adica aceea aruncata din avion
haideti ca ma retrag ca prea imi sta capu' numai la prostii ...

nu ma cautati ca sunt prin preajam..am reusit cat de cat sa-mi stapanesc dependenta si vad ca e mai bine..inru mai rar si mai putin dar voi fi pe aici

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

salutare!
un mare pt cei care adauga o lunita! la multi ani!
petro, da-mi te rog link unde sa votez, sa nu stau sa caut de baznauca
vazut poze cu cupii frumosi Eric, Stefanut, Raulito

eu am fost tare suparata azi...luca a facut febra azi noapte, azi dimineata si la pranz...acum e bine, nu mai are...sper sa trecem noaptea cu bine, fara febra...nu stiu de la ce...m-am uitat la gingii si nu vad nimic...si oricum era prea mare febra pt dintisori

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Ank83

eu am fost ... va steptati la mine???

Eram precisaaaa!
Eu sunt in fuga calului din varful dealului... Sper sa revin la noapte.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

La multi ani sarbatoritilor, sa fie sanatosi si voiosi !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Uitasem sa spun ca am vazut si poze cu Andrei! Are niste ochi asa de mari si frumosi!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cine are solutii pentru situatia noastra: Maria merge numai in picioare in carut.
Daca ii pun centurile se zbate si plange, asa ca ori o iau in brate, ori o las cum vrea ea. Cand merge in picioare se uita toata lumea la noi pe strada si nu numai ca zambesc, rad in hohote. Parca mergem cu circul dupa noi! Ce sa mai incerc? Am tolba cu jucarii dupa mine si ii pasez la intervale scurte una noua. Dar nu ne tine asa de mult... A, si cateodata de plictiseste de surfing (ba cu fata, ba cu spatele la directia de mers- se tine de lateralele carutului sau de partea de sus) si ba sta pe burtica si se uita pe fereastra din spate, ba sta in fundulet cu spatele la directia de mers. NU doarme la plimbare. Asta se intampla de vreo 2 saptamani... Efectiv suntem atractia tuturor. :((

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput