Gravidute & Mamici de IASI (56)
Raspunsuri - Pagina 22
tuscut spune:
Hello!
Michelle, blatul mi-a iesit si nu prea, adica pe jumate s-a uscat (asa cum si trebuia) insa o parte s-a "copt" si s-a cam intarit. Insa n-a contat pt. ca s-a compensat cu crema care a iesit super. Rezultatul per total a fost unul delicios
. Poze nu pot pune pentru ca inca n-am gasit cablurile
. Am vazut iar torturi apetisante si vreau retetele, of course.
In alta ordine de idei...noi ne-am trezit ieri cu musafiri neanuntati de la Bucuresti de-mi venea sa intru in pamant de rusine ca la noi toata casa e intoarsa pe dos. Am gasit noi un locsor unde sa ne adunam la vorba iar spre dupa-amiaza am iesit pe coclauri. Ne-am intors aseara pe la 11.30 si Iustina a dormit ca niciodata toata noaptea pana la 8 si un pic 
Emma, daca tot avem cunostinte comune poate ne intalnim intr-o seara la Popas la o inghetata. Stiu ca era f. buna acolo intr-un timp...
Va las acum, ma intorc la treaba acum cat doarme Iustina ca dupa ce se trezeste nu mai am nici un spor.
si o saptamana minunata la toate!
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
ghinetz spune:
Buna.
Miha, nu m-am trezit la timp pt cafea. Of!!! Super tare faza cu revistele....Zi asa, le devoreaza de mica, ai??? Erau de alea, de moda? Sau de bucatarisit? (nu divulgi secretul tortului, ca mi-am amintit)
Lacramioara, uite, ti-as fi spus eu de salina de la Cacica, ca am fost si noi in vizita acum doi ani. Mirosul ala de petrol se simte, deci si acum??? Am fost si la Tg Ocna, da, acolo e altceva. La Praid nu am ajuns. Pe unde vine asta???
Fug, ca in sufragerie la mine sunt jucarii peste tot. sa apuc sa le strang pana se trezesc copiii, ca sa le poata imprastiaapoi air, ca asa, de-s gata imprastiate se plictisesc.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...