Gravidute & Mamici de IASI (56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Poftiti la o si la o feliuta de tort.

Emma,ti-ai pus ochelari?Parca nu aveai,nu? Ce mare si frumos s-a facut Andrei.

O duminica minunata tuturor!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!

Ema - l-ai tuns pe Andrei?

Ella- distractie placuta la gratar! Mai puteti?Faine pozele, ce de rochite frumoase are Antonia

Miha - f fain tortul, multumim si pt cafea. Mai tarziu am sa pun si eu poze cu tortuletul meu

Irina - La multi ani Iustinei! Sa imi spui daca ti-a iesit tortul , mie nu mi-a iesit prea bine, blatul, adica bezeaua.

Am fost si noi aseara la o petrecere, am jucat mim si ne-am hlizit de ne dor si acum falcile

V-am pupat Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna seara!

Am venit si eu cu tortul

Ce faceti, pe unde umblati?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

,am aparut de la gratar
Mai Michelle da' te-ai pus serios pe bucatarit,arata foarte bine tortul
Sa va povestesc ce-am patit azi: ne pregateam sa mergem la gratar,ne-am imbracat si urma s-o imbracam si pe Bia,cit m-am dus eu la dulap sa-i iau hainute cind ma intorc Biuta mea a cazut de pe pat,am crezut ca mor,m-am speriat atit de tare...ea saracuta mai mult s-a speriat ca nu stia ce-i cu ea caci in 2 secunde s-a linistit si a inceput sa rida la noi,va spun am crezut ca innebunesc...si cind ma gindesc ca asta-i doar inceputul...v-am pupat merg la somn

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sal. NU ne schimba nimeni capitolul? (io nu ma pricep)

Multumim muuuult celor ce ne-au felicitat ieri. A fost o zi frumoasa, am iesit la o pizza si o bere cu ai mei (parinti, frate si cumnata) Asteptam si sotul si facem taierea motului.

Michelle, m-ai dat gata! Spun si eu ca cineva, persoana importanta, nu spui cine: "le-ai cumparat, nu?" . Glumesc. Hai ca se vede manutza ta cum a trudit acolo sa aseze asa frumos cocolata rasa. Si zmeura. Pana nu uit...re-te-ta!!!re-te-ta!!!

Miha, si tortul tau arata ultra bestial!!! Nu ma prind de nici o culoare ce e acolo. Aduce a cioco de casa. Sau a sharlota. Cert e ca m-ai omorat. Daca mai ajung in zona ta ma fac spion si ma infiintez la usa "lu matale" cand ti-e lumea mai draga. (a se citi: "cand ti-e tortul copt") Idem si la tine: "re-te-ta!!!"

(eu tot cer retete, dar acum sunt intr-o indispozitie totala. Nu imi vine nici un ceai sa-mi fac, dar tort. Si spre rusinea mea nici macar tort aniversar nu am facut. De altfel nici aparat foto n-am, si daca nu ma pot lauda...ce folos )

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daaa...Michelle...inca o data...super tortul. Dar carliontii aia de ciocolata cum i-ai facut?
Imi pare rau ca nu ti-a iesit blatul de bezea,chiar nu-mi dau seama ce s-a intamplat.

Oana,sa va fie de bine mini-petrecerea. Te astept maine dimineata la o cafea? Ca mai am tort...azi am fost plecati de acasa si n-am avut cand sa-l mancam.

Ella,pupici la micuta saltareata. Si tie sa-ti treaca sperietura. Asa este,asta e abia inceputul...dar eu prefer sa o pun jos pe Amira decat sa o gasesc pe acolo...

Apropo de aventuri...I-am dat aseara Amirei niste reviste,ca era tare fascinata de ele.Si le-a devorat frate.Si la propriu si la figurat. Si mi-am dat seama abia cand am schimbat-o azi de scutecel. Si intre timp a mai avut parte de acele reviste.Deci mai asteptam o sarja.

Robert azi la telefon a cerut-o pe Amira,cica ii e dor de ea. In timpul zilei totul e bine si frumos,dar cand vine seara i se face dor de noi si plange. Asa ca miercuri vine acasa,nu rezista sa stea pana pe 23.Asta e...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Buna dimineata!
Am aparut si noi pe acasa. In week-end am fost plecati sa vedem salina de la Cacica, pentru tratamentul Stefaniei... dar eu personal nu doresc sa fac tratament acolo pentru ea. Zona e super, dar in salina inca se lucreaza si miroase a petrol.... de mama focului. Cine doreste sa faca tratament, va sfatuiesc intai sa mergeti sa vedeti cum e si apoi va decideti. Probabil am s-o duc la Targu Ocna, ca acolo am fost anul trecut si era ok. Am stat la o pensiune, in Paltinoasa, super... Poiana Bucovat, cu piscina, servicii de calitate.... Stefy a fost super incantata de baia la piscina, nu mai puteam s-o luam de acolo. A fost foarte frumos. Am sa pun poze mai tarziu.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Cu intarziere si scuze...
LA MULTI ANISORI VICTORAS!!
La mai multe lunite Iustina!!

Miha, spor la catarat Amirei si la citit reviste.... Un dulce pentru Robert sa-i treaca dorul de Amira.

Emma, eu pe Stefy am pus-o in premergator abia la 8 luni, mai devreme nu mi-a dat voie pediatrul si doar putin timp. O puneam cand mergeam in bucatarie sa mai fac una alta sau.... cand mai aveam ceva de facut si nu puteam s-o tin eu de manute. La 10 luni si jumatate a luat-o din loc si n-a mai avut nevoie de el. Dar nu e neaparat nevoie de el. Cel mai bine cere parerea pediatrului, lasa babale sa vorbeasca. Pediatrul meu spune ca premergatorul ajuta parintii si nu copilul. Adica...trebuie folosit cu grija sa urmaresti cand trebuie sa-l ridici cu o treapta mai sus, la inceput sa nu fie prea sus, ca apoi va merge pe varfuri... dar se poate folosi, daca nu are copilul vreo problema. Pe noi nu ne-a lasat mai devreme, ca Stefy a avut o lipssa de calciu si a zis ca i se poate curba coloana.

Ella, sa va fie de bine petrecerea. Si eu m-am speriat rau la prima cazatura, mai ales ca abia mancase si din cauza plansului si a cazaturii a vomat .... de nu se mai oprea. Am sunat imediat doctorul si mi-a zis sa ma calmez, s-o las sa se linisteasca.... ca nu e grav, dar asa m-am speriat... Acum numai reactionez asa, dar tot ma agit. Dupa spaima in cauza, am pus pe jos o plapuma si am lasat-o sa se agite acolo, ca sa nu se mai repete povestea, dar tot a mai zburat, cand o mai puneam pe pat....
Biei ca sa-i treaca si mamei sa fie tare, ca asta e prima.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata !
Lacramioara ati fost vreodata la salina la Praid?eu zic ca merita vazuta salina,e foarte frumos,noi am fost anul trecut,am trecut si anul acesta dar nu am intrat,dar cu siguranta la nul vom merge si noi cu Bia caci anul acesta nu mai avem timp.e foarte frumos amenajata salina,are loc de joaca pt copii,biserica, un muzeu,merita vizitata
Hai ca v-am pupat ,mai vorbim mai tirziu acum mergem la pediatra

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Ella, multumesc. Noi am fost anul trecut la targu Ocna si e cam cum ai descris+o tu pe cea de la Praid. Acolo inca n+am ajuns. Vom vedea si noi de ce timp mai dispunem inafara de cel pentru mare....Inca odata multumesc.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput