Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Neata.
Ufff, iar sunt primua pe aici. Oare cand o sa-si stabilizeze si copilul meu odata programul de somn? Adica de la 2 luni la 4 luni jumate a dormit toata noaptea. Apoi, odata cu diversificarea, a inceput sa se trezeasca pe la 1-2 noaptea sa pape. Apoi ora de papa nocturna a devenit 4-5 dimineata. Ceea ce era ok, pt. ca papa si apoi dormea pana la 8-9 . Dar acuma iar s-a sucit Iar se trezeste la 1-2 noaptea si la maxim 7 dim. e fresh
Sper ca pana la 1 sept. cand incep scoala sa isi stabilizeze intr-un fel programul, ca nu ma mai joc asa......cu haosul asta....
Basca, azi dim. la 7 s-a trezit si Markus, plangand ca avusese un cosmar, si cu nasul infundat, ca azi-noapte a fost mai rece, iar el, neinvelindu-se a cam daradait in pijamaua cu pant. scurti si tricou Cred ca bagam niste Oscillococcinum, ca sa nu plecam duminica raciti de-a binelea.....
M-am apucat de bagaje, ieri am facut pe-al lui Markus si pe al lui Cristi, azi urmez eu iar maine Mathias, ca la el e cel mai complicat, adica tre' sa-i duc toata casa cu el

Cu ginecologul n-am reusit sa vb. ieri, tot n-a raspuns, sper ca azi sa vb. Oricum, mai multe pers. mi-au recomadat o injectie (intramuscular!) cu Vit.K, care, chiar daca n-are efect hormonal, ca sa zic asa, se pare ca diminueaza pana la anulare mentruatia.

Fetelor care dati deja carne la bebei, ce folositi? Piept de pui sau pulpa? Fierbeti pt. mai multe zile, sau de fiecare data? Le dati zilnic, sau numai de 3 x sapt.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Revin la vechile obiceiuri asa ca dau o cafea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Vad ca nu am succes cu cafeaua.Voi incerca si maine si daca nu si nu imi schimb meseria.Pupici tuturor.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by danonique

Vad ca nu am succes cu cafeaua.Voi incerca si maine si daca nu si nu imi schimb meseria.Pupici tuturor.

poze albert

eu vin la cafea!!!ai pus poze??

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna dimineata!
Dana sunt si eu la cafea... asa ca o bem impreuna. Asteptam de la tine poze din vacanta....

LA MULTI ANI! SANATATE, FERICIRE SI TOT BINELE DIN LUME pentru sarbatorita de azi christina_m

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Thea Maria (de Laura Ioana)
Patricia Alexia (de irlandeza)
Stefan Cristian (de ancasoare)
Andreea Bianca (de matgravidut)

SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI MANCACIOSI!

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Dana, vin io la cafea, ca tare bine face dimineata

Tina, am vazut ca si Luk a avut belele cu infectia urinara - si noi suntem "abonate" la asa ceva; ma rog, e o suspiciune (de-aia a si facut injectii cu CEFTRIAXON) dar am facut 5 zile tratatment (ca apoi a zburat branula )si acum, astept sa treaca 1 saptamana sa-i repet analizele. La ea a iesit urocultura sterila si sumarul ok, dar la alta analiza - parca stafford webb - au iesit multe leucocite.
Am facut si eco si rinichii sunt ok.

Cum ai facut cu analizele? Ai dus pipi tu, la laborator? Si unde, ca n-am retinut la ce spital.

Scuze ca te stresez cu astfel de chestii.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,

Ramona ce baiat mare ai! Si ma bucur ca papa bine si nu-ti mai faci griji in privinta greutatii lui. Ce bine sta in fundulet, sigur nu se sprijinea de ceva? Pupici Razvanelului scump!

LalaD vroiam sa te intreb, tu i-ai dat lui Andrei direct piureuri de fructe la borcanel sau ai inceput intai cu suculete? daca i-ai dat suculete, au fost facute in casa sau tot de la Hipp?

Lala20 felicitari pt al doilea dintisor! Sa scapati repede de dureri!

AncaB ce a invidiez ca aiti inceput rasucelile. Abia asteptam si noi. Ce scaun i-ai cumparta pana la urma lui Stefan? Esti multumita de el, are loc bine in el si n-o sa-i ramna mic curand?

IrinaL de ce se opereaza fetita ta de iernie? Sanatate multa si succes cu lapticul praf!

Mitsu Lavi cred ca esti ocupata cu examenele. Conrad, intreaba Milan de tine, cad mai vii in Herastrau? mai fetelor eu as suna-o caci mai ales de cand ne-am cunoscut mi-e tare draga, dar mi-e sa nu inoportunez .

TinnaS,Ginette, of ,ce ti-e si cu analizele astea. va tin pumnii sa depasiti problemutele!

Theli, uf dermatita atopica? Poate totusi nu e, caci nu prea e placut sa ai asa ceva din cate am citit pe aici.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI

Thea Maria
Patricia Alexia
Stefan Cristian
Andreea Bianca

SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI FERICITI!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Lala20, am facut o tampenie: am dat doar "add" la ID-ul tau in loc sa dau "add & accept"

Ema,
Sper sa iasa bine luni (sau cand or iesi) analizele.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput