Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ereena am votat si eu numa de aia ca-i dragalas tare, nu ca-i a tau.
Zeririlouiza, ce frumos a fost la mare.I-a placut micutei!!! Asa mutrisoara frumoasa facea in poza 126 parca si 163.
Si eu vreeeaaauuuuu.E prea departe? Imi trebuie cam 12 ore cu masina. E prea mult?Sotu i-a concediu sapt asta si inca nu stim unde mergem si ce facem.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by danonique

Am pus si noi cateva poze din vacanta.Daca vreti sa le vedeti(desi Albert nu a fost cu noi)le gasiti la Poze Albert paginile 3 si 4.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Dana, pozele sunt superbe - se vede ca Vanessa s-a simtit bine!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Dana super pozele.Ce bine s-a simtit Vanesa rasfatata de mami si tati. A fost foarte important pt ea concediu asta impreuna.

Si pe piciu meu l-a psicat un tzantarel oricat l-am ferit si i s-a facut bubita mare rosie, mie doctora mi-a dat sa il dau cu Triancinolon S ca sa ii treaca. Si e bun. ii trec foarte repede.

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ROXANA de ieri tot vroiam sa iti spun ca nici Albert nu se prea omoara cu rostogolitul.Se rostogoleste destul de rar si niciodata nu face mai multe rostogoliri in lant asa cum am citit ca fac unii clopotei.De stat in fundulet sta fara sprijin de cateva zile.Pupici vedetei.E superba.Imi plac la nebunie ochisorii ei.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ereena, votat!
Dana, Vanessa e o dulce, iar tu mami, parca esti o gagica de 20 de ani! Tare faini sunteti!
Yasmin e o dulceata cu niste ochi mortali!
Ema, have fun!
Mitsule, mai pooooooti??

Sar/na de rasp. in leg, cu carnea pt bebei.

Fug in curte cu cupiii, sa spalam cainele, un labrador vesel si nebun, care presimt ca ne va face fleasca pe toti But it will be fun!

Mergi la inceput

RAMONA crema pe care ti-a recomandat-o doctorita se elibereaza pe baza de reteta?

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

Laura D uite ce facea Biencuta mea in timp ce eu conversam cu tine:http://good-times.webshots.com/photo/2671197570102239560BusUrm

Eleni si Dimitris

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Draga de ea!!!
Mare |"cititoare" este!!!!
Si, desi au trecut atatea luni de cand s-a nascut... nu incetez sa ma minunez cat de mare si frumoasa este acum !!!
Cel mai luptator clopotel al odiseei noastre!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Va multumesc pentru ca mi-ati admirat printesa.Avea nevoie de vacanta asta numai cu noi fara Albert iar noi aveam nevoie de putina relaxare.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by monicaa

Buna fetelor

Inca nu am citit din urma, am intrat numai repede repede sa dau numai vesti bune.
Am fost la ortoped si ptr prima data ne-au iesit valorile bune la sold. Luna asta mai purtam hamul 24h, la sfarsitul lunii facem si o radiografie si daca totul arata ok in august purtam numai noaptea si apoi gata. Iu Hu!!!!
Vestea 2 e ca de duminica mancam nene de nu mai pot de incantare. Am reusit chiar sa avem mese de 200-220ml ceea ce e record absolut la noi.
Iar vestea 3 e ca tot de duminica dormim toata noaptea: culcat pe la 21:30, papa la 6 - 6:30 dimineata si somn in continuare pana pe la 8-8:30. Si eu si tati suntem in extaz si speram sa nu schimbe iar programul. Macar 1 saptamana de vis sa avem si noi.

Am facut si prajitura de care spuneam Mango Tiramisu..am bagat o poza in albumul Clara - 5 luni. Daca va tenteaza scriu reteta.. se face in max 20 min si e super pentru zilele fierbinti de vara.

Va pup si intru sa citesc din urma la somnul Clarei de dupa-amiaza
Pana una alta toata casa e cu curu in sus ca plecam duminica in concediu...zici ca plecam cateva luni bune in expeditie in jungla ..hi hi..adica unde nu se gaseste nimic si trebuie sa luam noi de acasa.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Super vesti!
Si cel mai bine este ca veti scapa, in sfarsit, de ham !!!!
Cat despre prajitura... arata bestial!
Chiar ma intereseaza reteta... mai ales ca spui ca dureaza doar 30 de minute....

lui clara sophia si mamicii ei harnicute!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Dana, cred ca se poate si fara. Mi-e mi-a scris-o pe reteta ca sa nu uit cum se numeste.

Lala cred ca am uitat sa iti spun ca am vazut studioasa ta de fetita.Mare cititoare.

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput