Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Hai Amiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Ce ati facut Mada??Ce a zis moasa??

Gabriela, Doamne ajuta!!!!Laptic muuuuult si bb sanatos!!!!!!!

Biri, super nastere ai avut!!!Da poze pui??Mi-a fost dor de tine

Caprioara, inspirata alegere ai facut cu iconitzele si multzumim ca le-ai dus la fete din partea noastra.Astept sa o vad pe micutza lui Gini si pe Galu...Of, Doamne ajuta!!Sa se refaca repede si sa vina toate fetele acasa...Ma bucur pentru Mateiutz...O sa ia si Galu in greutate acusica acusica

Camy si asa zici, acusica acusica apare feciorul

Turtu, nu stiu exact daca e dopul, ca de doua saptamani tot vad ceva pe tampon...Dar nu e cu vinisoare rosii, e cum zise Bubu, cam de consistentza...spermei (?????)...Ma transform in barbat, mai stii si am ejaculari precoce.O sa il intreb pe dr ce si cum, poate sa fie doar o scurgere mai abundenta acum pe final de sarcina...Dar ce musafiri ai tu din Ro acum??

O Cris, da, sper din tot sufletul sa revin...Si eu sunt in aceeasi oala ca tine cu epiziotomia, si mie mi-e frica de asta...

Diarux, o crema de galbenele n-ai in casa??Poate te ajuta la arsura...

Marina...ce neg?Cum a aparut?De abia acum???

Dana, depresie??Pai de ce puiule??Mai e umpic si gata...Vin altele.Acum esti mai bine?

Ralu, da...imi ies 42 sapt!!Hehehe, sper sa nu!!Cu dr, nici nu stiu azi daca ajung sau nu ajung.De unde stau trebuie sa iau un executive bus sa merg pana la dr...Si azi tocmai ce au intrat in greva...Mai vad pana dupa masa

Tecky, Ralucutza o sa iasa exact asa cum trebuie, nici mare nici mica.Perfecta...Deci dopul asta poate sa curga si...doua saptamani???In fiecare zi??Mai ca-s in ceatza...

Ma uit si eu acusica la poze de patutz de Ingry

Lori, ce frumos ai povestit nasterea lui David!!!!Ai avut si tu parte de o vaca Nuti!!!Dar pana la urma slava Domnului ca sunteti bine amandoi!!

Sa-mi modific si eu semnatura...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

narcisa nici mie nu mi-e clar cu dopu' asta! bata-l vina!..ca asa scurgere am si io ca spermuca...sau mucisorii dar nu cred ca e dop..ca am asa de ..haa..nici nu stiu de cand..si intre timp fusesem la control si era ok...asta acum o luna

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

narci, ce m-ai distrat cu dopul tau de consistenta spermei. Esti sigura ca nu-i vil de vina? Am o tona de musafiri, cumnatul cu nevasta, cu fetita de un an jumate si cu inca un prieten. Deci 3 adulti si-un copil mic. Sper sa fac fata la atita lume.

ruxandra, imi place site-ul ala cu poeziile, io zic ca e o idee excelenta.

mada, nici o veste? Ma gindesc la tine si la amira.

oana, sa-ti priasca concediul. Apropo, c-am tot vrut sa-ti zic, vazut poza cu ultima updatare de burtica. Ce mai, esti graviduta cea mai in forma a odiseii, sint verde de invidie cind vad ce bine arati.

didi, vazut si burtica ta, foarte simpatica Ce frumos e sa ai amintirile astea cu burtica, mie o sa-mi fie dor de ea.

marina, bafta la taietura, tin pumnii sa iasa toate analizele in regula.

mariana, cum stai cu contractiile alea? Apropo, pina la urma ce nume ati stabilit?

marimar, esti bine? N-ai mai dat de o gramada de vreme pe aici.

Eu am facut de mincare pentru musafiri, oaresce supica de pui cu legume, ca altceva nu ma duce creierul. Si pe caldurile astea nu mai suport sa ma apropii de aragaz prea mult timp. Si-acuma pap inghetata de capsuni, da' ma pregatesc sa merg la aeroport sa intimpin vizitatorii.
Sper s-aud numai vesti bune pe cind ma intorc. pupici tuturor

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..vin de la somnic...mai, nu stiu ce-i cu mine, dar dorm de numa', in viata mea nu am dormit asa mult....asta dupa ce am mancat aproape troate dulciurile...si acum merg sa-mi fac macaroane cu branza la cuptor......m-am ingrasat fetelor f mult...am pus 15 Kg pe mine.....nu-mi vine sa cred, in 8 luni am pus 10Kg si in ultima luna 5Kg...naspa...dar tot trebuie sa-mi fac macaroane ca mor de pofta...

Dana...scuze ca ti-am facut pofta de dulciuri...eu nu vreau sa fac pofte nimanui...

Mada muuuuuuuuuuuuuulta bafta azi...sper sa vina Amira cat mai repede....te cred ca nu mai ai rabdare..iti tin pumnii..si ti-am zis de ce nu bag agitatele...asa am eu impresia, ca Amirei ori nu-i plac, ori se sperie de ele..

Diarux felicitari pt poezii, foarte frumoase si in pagina le-ai aranjat f frumos.

Si pt MAP care maine il cunoaste pe bebe...nastere usoara, refacere rapida, iar pt bb sa fie sanatos si frumos!

Cami 37s+, cu ??????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am revenit si eu dupa un somn atat de binevenit.
Diarux super sunt poeziile,esti foarte talentata.Ai incercat sa le publici?Ce-ti face degetul?
Didi ai o burtica frumoasa si nu te-ai ingrasat deloc.
Flo am vazut poze cu bb tau si m-a cucerit,are un nasuc frumos foc.Sa-ti traiasca!
Marina iti vom tine maine pumnii la operatie.Hai ca vei scapa usor!
Narcisa eu stiam ca dopul curge cam o sapt dar lui Flo ii cazuse cu vreo 2,3 sapt inainte sa nasca si oricum a facut cezariana.Nu se stie niciodata cu cat timp curge inainte de nastere.
Caprioara ce rau imi pare ca inca nu le-au externat pe SUN si pe micua Thea.Sa ne rugam sa ia in greutate ca sa ajunga cat mai curand acasa.
Mada ce ai facut la moasa?

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Turtu, Tecky, merci
Tecky, esti tu foarte draguta, dar crede-ma, m-am ingrasat... si inca cum! nu m-am mai cantarit ca sa nu-mi fac nervi, dar la 33 de sapt aveam +15 kg , si se vede mai ales la fata mea ca m-am mai ingrasat zdravan.

Didi 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Hai ma Didi ca si eu am luat 18 kg si toata lumea imi zice ca nu se vede.Deci tu cu 15 kg stai chiar foarte bine.Eu vazand ce bine arata Anaxena dupa numai 12 zile mai am o speranta ca o sa revin si eu la silueta mea macar pana la botez.

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

De revenit sunt convinsa ca vom revenii noi treptat-treptat la silueta initiala , de-aia nici nu ma stresez prea mult.

Didi 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Turtu, daca la mine poa sa fie vina lui Vil in cazul Oanei nu prea cred ca-i tot vina lui Vil...A cam stat pe acasa in ultimul timp
Sper sa poti sa te odihnesti chiar si cu musafiri...
Tecky deci se poate ca si la noi sa fie tot dopul...Asa ma simt o habarnista
Mada???????

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fete dragi!

Felicitari mamicilor care au nascut de cand n-am mai reusit eu sa scriu.....sa va fie puiutii sanatosi, norocosi, destepti si papaciosi! Si nu in ultimul rand cumintei si necoliciosi!

La noi e jale cu colicii....cam de 2 ori in 24 de ore vrea doar in brate cel putin 3 ore pe tura.....sunt zombioata...cu coloana in craci si nervii pe toti peretii!

Am rugat o tipa care se ocupa de confectionarea de baby wrap sa-mi faca unul urgent (ca mor pe brazda cu bebe de gat), dar vad ca n-a raspuns inca....sa dea naiba de nu m-apuc eu si-mi fac daca nu-mi raspunde nici maine.....ca dau coltul si-i pacat de "tineretile" mele!
Super inventie wrapul asta...bebe se simte bine, pe mami n-o mai doare spatele si are si mainile libere....

In rest.....printesa s-a dolofanit....are aproape 4 kile si vreo 53 de cm la 1 luna si 1 saptamana....baga tzatza ca purcelu pana pica lata (zici ca am ceva sedativ in lapte) Daca n-ar fi episoadele astea de maraiala, caraiala & Co. ar fi super, dar asta e....crestem noi!

Ma bucur ca bebe Teodora e mai bine....o sa ia ea in greutate, bine c-a trecut hopul!
Doamne ajuta si lui printesei lui Gini sa fie bine si sa ajunga si ele linistite acasa!

Diana, mi s-a zbarlit "blana" pe mine cand am citit de accident! Bine ca esti ok!

Mada bag si eu o tura de majorete cu strigaturi pentru printesa!
Haaai, Amiraaaaa!!!!

Va pupicesc pe toate fara "discriminare"

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008

Poze Daria si Antonia

Mergi la inceput