Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Hello
am lipsit si eu o zi (uitasem sa platesc netul) si uite cate noutati…..am ramas in urma cu 2 capitole…

gini, anka , gabi felicitari! Refacere grabnica si bb-i sanatosi!

Dia, pasta de dinti ajuta la arsuri. E racoritoare si trece senzatia de usturime repede

Mada
, bafta la spital. Poate se hotaraste bb sa vina azi-maine.

Eu am fost azi la dermatolog ca am pe un umar o chestie cam ciudata asa ca un neg dar daca o ating putin sangereaza de dracii o ia si ma chinui de o luna. Maine m-a programat la operatie. I se pare f suspecta. O sa trimita si la laborator sa vada daca nu e canceroasa. Mi-e asa o fricaaaaaa. Am asa un noroc la toate ciumele…. Nu mi-e frica de operatie.ma tem de rezultatele de la analiza dar astea abia peste 10 zile…

m-am enervate si ma duc sa fac o placinta cu branza si de nervi am s-o mananc toata

_

33+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 43 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dana acu, cum o iesi, o iesi. Nu mai avem ce schimbaSper sa apuc sa mut bulendrele in el ca sa mai fac loc pe aici.
Dia si mie imi place pagina cu poezii, super. Asa se cheama sprayu ala, Bioxiteracor. E si cu propolis.

bujo 37+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Dia nu vreau sa te alarmez dar cu sprayul respectiv nu iti poti da deloc.
scrie pe prospect ca trece prin placenta.
eu saptamanile trecute m-am fript cu fierul de calcat si am vreut sa imi dau cu el.
dar am intrebat inclusiv dr. meu, dupa ce am citit prospectul si mi-a zis sa nu il folosesc deloc.
asa ca tot la cartof am apelat pana la urma..........

Roxana34+ de Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

quote:
Originally posted by dma2007

map face azi cezariana!bafta!asteptam vesti!

speram sa fie un capitol numai cu vesti bune
o asteptam pe sun

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

dma m-am exprimat eu ieri un pic confuz vroiam sa spun ca numai azi, 02.07 ne desprtea de ziua de 3 iulie cand o sa fac cezariana. In seara asta merg la spital asa ca maine la ora asta sper sa am langa mine mica minune si maine seara sa fiu si-n picioare deja.

Monica 38+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

in sfarsit apuc sa va scriu si eu..
de azi sunt in concediu de odihna..dar tot am fost pana la servici, si of course am stat mai mult decat credeam...cu munci! sper ca de maine gata de tot (ma rog...)
capri merci de vestile despre Gini si Sun!!! Doamne-Doamne sa le ajute in continuare sa creasca mari si sanatoase!!!
gabi felicitari si refacrere rapida!!! asta da nastere!
biri uelcam haum!
lori fain apovestea ...pacat ca te-ai chinuit si tot la ceza s-a ajuns...eh..important e ca sunteti bine!
ano..asa da!!! vazut pozele cu tine...ce fain se retrage burtica!..si Maria...e o bomboana!
ruxule un maare again pt creatii...si siteu cu poezii!!!
mada asteptam vesti!

io azi noapte m-am cam speriat o leaca!!! pt prima data...mi-a fost frica... am avut contractii NEDUREROASE dar dese si durau mult ..e drept ca ieri am fost la gimnastica..m-oi fi sfortzat!? si de aceea? abia astept sa merg vineri la dr...sper ca verdictul va fi col inchis!!! si tare!!!
va pup tare de tot!

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Marina, iaicsss! bafta la analizele alea de la dermatologie; imi inchipui ca esti stresata, dar sunt convinsa ca o sa fie bine .
Eu m-am stresat acu vre-o 3 saptamani pt ca descoperisem un mic nodul sub piele, langa cot (nici macar nu era vizibil, doar asa, daca il miscam intr-o anumita pozitie se vedea ceva), i-am aratat inclusiv ginecologului ca fapt divers si a ras de mine ca ma stresez degeaba, dar tot m-am dus la dermatolog si s-a dovedit a fi defapt doar o mica acumulare de grasime pe care, daca vreau neaparat, o sa mi-o scoata dupa ce nasc.
Hai ca si la tine se va rezolva, dar te va opera acum, inainte sa nasti?

Didi 38+

Mergi la inceput

Mi-am facut si eu 2 poze cu burtica de 38 sapt; aici sa vedeti balena in actiune! Da ignorati va rog lucrurile vraiste din jurul meu...

Didi 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Marina nu te mai stresa ca nu iti face bine la sarcina, o sa il scoata si o sa vezi ca nu iese nimic important la analiza, trebuie sa fi optimista.
Bafta la operatie.
MAP si tie bafta multa maine la cezariana, te cred ca abia astepti sa iti ti puiul in brate.
Diarux asa o fi cu spray-ul ala poate nu ebine sa-l folosesti .
Bujo nu mai termini fata cu dulapul ala? Sa sti ca te-am visat azi noapte, lucram impreua dar nu mai stiu unde si eram gravi amandoua si cam asta imi aduc aminte .

38+AMR 9 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

didi, a zis ca nu e contraindicata operatia acum. e simpla si face anestezie locala. a zis ca daca vreau pot sa mai astept dar n-o mai suport pe mine si in plus cine stie in ce stadiu ar ajunge peste 2 luni. in plus am sanse sa nu raman cu cicatrice prea mare daca o fac repede

_

33+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 43 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Marina, am inteles. Atunci bine ca o faci maine, bafta!

Didi 38+

Mergi la inceput