Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 10
mariana_1976 spune:
Turturica, eu tocmai pentru a evita "vizitele" din Romania, i-am trimis pe copii acolo.LOL
Contractiile s-au oprit, deocamdata...Probabil am facut exces de zel ieri ca m-am pus sa montez bibliotecile fara ajutorul sotului.(au sosit in "bucati", natural)
Narcisa eu personal am observat ca secretiile alea sunt mai abundente daca am "contact" cu sotul.![]()
Marina sper sa fie okay rezultatul de la biopsie.Cred ca il va taia cu bisturiul, nu?
Vicky sper sa nu fie baby blue...La voi taticii au concediu de paternitate? La noi da si chestia asta m-a ajutat foarte mult psihic, ca aveam cineva cu care sa ma sfatuiesc, mai ales dupa cezariana...
Ruxandra, ce frumos ai aranjat tu poezioarele acolo!
Dar...google site-ul imi scoate peri albi si ma obliga sa devin hot de bandwidth sau...eu sunt blonda si nu am gasit pina acum cum sa uploadez anumite formate.
Mada nu am dorit sa-ti spun pina nu te intorceai, dar sa stii ca aici doar la 41s+2z se intervine...Oricum, eu as zice ca Amira va sosi foarte curind...saptamina asta.
Caprioara, multumim pentru vesti. A fost un gest extraordinar de frumos cu iconitele.Ce am mai zimbit citind ca te-ai pus sa-i explici tipei de pe hol de odiseea noastra!
Eu am mari probleme cu picassa, mi se incarca cu incetinitorul si uneori se si blocheaza (bine si procesorul meu e anemic, dar...totusi!).La voi cum este?
Multumesc tuturor pentru aprecierile ref. la siteul de pe geocities.Sper sa am timp pina nasc sa fac eu insami un template simplu si clar pentru o noua testare.Asa fara programe, tre' mereu sa folosesc grafica si coduri de la altii...![]()
Mariana
39+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Tecky spune:
Fetelor eu nu mai am stare deloc,nu stiu ce sa mai fac sa treaca timpul mai repede sa-mi tin si eu fetita in brate si sa stiu ca este sanatoasa.Si sotul este la fel de nerabdator ca mine,el mai are doar o saptamana de concediu si e trist ca nu se va putea bucura indeajuns de bb.
Diarux te asteptam cu vesti bune maine de la dr.
Vicky ce s-a intamplat?De ce esti suparici?
Map maine iti tinem pumnii sa fie totul bine!

Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 2 ZILE 
Biribu spune:
am intrat sa vaz daca a mai nascut careva .... mada las ca vine....
Gabi felicitari pt pepenasa, sa creasca mare Irinuca!!!
vicks ce-i cu tine? sa stii ca toate trecem prin babyblues, uite ca si Diana spunea, nu te demoraliza, trage cite un plins din ala sanatos si take it easy. suna banal dar oricite ai citi sau te-ai pregati dinainte nimic nu te poate de fapt pregati pt rolul asta de mamica. se aseaza ele toate la locul lor, si colicile si lipsa de somn, te adaptezi incet incet. si daca ai ajutor la indemina profita la maximum de el 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Marina_1609 spune:
mariana, da, bisturiu scrie pe mine :|
_
33+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 43 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
Biribu spune:
cu scuzele de rigoare pt intirziere, diarux scumpa multumesc frumos pt poezica!!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
diarux spune:
BIRI cu foarte mare placere si drag!!! 
Ruxandra
31+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Violeta_m_tm spune:
multumesc pentru cuvintele frumoase fetelor.
Spunti-mi va rog la spalarea hainutelor nu este recomandat sa se puna nici lenor senzitiv? Nu stiu ce sa fac, daca sa pun sau nu.
37+
Miruna AMR 2+
poze
bebele meu
vio
anaxena spune:
eu n-am pus decat detergent de bebei
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
marimar spune:
Ce ritm ingrozitor aveti mai gravidutelor si mamicilor !!! Eu am lipsit in week-end si acum abia apuc sa va citesc, ce sa mai si raspund....
Sa incepem cu felicitarile pt proaspetele mamici!!
FELICITARI FLO PT BEBE DAVID GABRIEL,
FELICITARI VICKY PT MAYA ANDREEA,super usoara si frumoasa nastere ai avut !
FELICITARI MIKYCRIS PT DILARA,
FELICITARI IRINUCA PT AMALIA,
FELICITARI KIMMY PT TIMEEA,
FELICITARI A.CICEL PT DENISA,
FELICITARI SYBILLE PT ANNA ALICIA , asteptam cu nerabdare povestea, sa vedem cum era sa nasti in masina...
FELICITARI BIRI PT BEBE ANTHONY, ce frumos ai povestit, am zis eu ca nasti in week-end!
FELICITARI ANKA PT BEBE ERIKA, ce frumos se potriveste numele cu cel al Elizei . Si asa poti sa inchizi gura tuturor celor care ar comenta numele ca fetita si l-a ales singura !!
FELICITARI GINI PT BEBE IRINA,SA CREASCA MARE SI SANATOASA !!!
FELICITARI GABRIELA PT BEBE IRINA PAULA
Ma bucur sa aud ca Sun si fetita sint bine si vor ajunge in curind acasa !! Ne rugam in continuare pt ele si pt Gini si fetita ei
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Tecky spune:
Violeta si eu tot la fel,numai cu detergent pt bebelusi am spalat hainutele.
Mada ce faci?Nu mai scrii nimic?
Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 2 ZILE