Puiuti de Randunici 2008!! (48)
Raspunsuri - Pagina 5
natynic spune:
Maria, eu pana acum o dadeam cu ulei inainte de baita, cand ii faceam masaj (pt ca dupa urla). Acum insa, precum am zis, ni s-a interzis complet masajul si terapeuta a zis sa o dau cu ulei dupa baita, cand e relaxata. aseara am sarit peste baita pt ca a dormit, om vedea azi, dar presupun ca daca o dau repede, fara masaj, nu va fi problema.
Clau, asta trebuie sa discutam cu pediatrii, cat suc sa dam; 200 mi se pare mult
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Flore, eu nu-s deloc tare la vaccinuri, dat fiind ca la Iulia e o varza (anti-hep B i l-au facut aiurea in maternitate si de-asta la cel de 2 luni, facut la 3,5 luni nu i l-a mai facut, acum cel de 4 luni il facem la 5, o aiureala intreaga). cert e ca facem maine, dr m-a intrebat daca-l cumpar de la el, noi tot pe Infanrix am inceput asa ca-ti spun maine dar repet, la noi e cam diferit de restul.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
underqueen spune:
da, si eu ii fac masaj inainte de baitza...si ii place asa mult!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
clauclau spune:
Maria, eu o dadeam pe Rebecca cu ulei de corp, dar acum pe caldura nu-l mai folosesc.
NAty, sunt curioasa ce-o sa zica pediatrul Iuliei legat de diversificare. Imi pare rau ca n-o sa pot citi.
Flori, nu stiu ce sa-ti zic, noi am facut Pentaxim-ul.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Amina_Marina spune:
Mimo, Mimo, cu bona ai fost directa si bine ai facut. Un om care se supara repede si i se pare ca-l jignesti inseamna ca are probleme emotionale si, nu are rbadarea necesara ca sa ingrijeasca un copil. Pe forum esti subtila si nu e bine ca unele mamici o iau de buna.
Tuchi , bine ai venit , sa stii ca te iubesc.
Gecko, multam de raspuns si de timpul acordat.Pupilici la flacau frumos.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
numeioana spune:
Iar am citit un artcol primit pe mail despre diversificare, in care zice caar fi bine sa se inceapa cat mai aproape de 6 luni...indiferent daca bebe e alaptat sau hranit cu formula. Asa ca luna asta David va primi doar cereale, indiferent de ce va spune medicul. Asa simt eu ca e bine... Asa ca in fiecare dimineata, bolul cu cereale pt el... Ieri si azi a primit 2 linguri...maine ii voi da 3 si apoi 4... si completez cu lapte...
Suculetul de luna viitoare... desi sunt sigura c-o sa-i placa si ala... dar nu stiu de ce am o retinere...
Maria, eu ii fac masaj in fiecare seara, dupa baita, cu ulei de bebelusi. Am folosit si Johnson si Boots... nu a facut nicio alergie...
Voi cum le dati cu apa termala? Puneti pe o dicheta demachianta sau pulverizati direct pe fata avand grija la ochi?
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Pai Ioana, daca-i dai cereale lui Davidutz, inseamna ca ati inceput diversificarea...
Eu nu folosesc apa termala, nu stiu ce sa-ti zic...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
alinusha06 spune:
astept sa imi spui maine naty va tin pumnii
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Oprescu-florentina-233.html click pt un vot va rugam mult. multumim
numeioana spune:
Clau, stiu, dar fiind speciale pt bebelusi ma gandesc ca sunt si mai usor de digerat de stomacelul lui sensibil... De-aia nu prea imi vine sa-i bag fructe, pt ca eu sufar de gastrita si am o teama prosteasca...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
underqueen spune:
ne-am inscris si noi la www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ciobanu-Emma-Maria-241.html" target="_blank">concurs ! pls votati-ne!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare