Puiuti de Randunici 2008!! (48)
Raspunsuri - Pagina 4
clauclau spune:
Mi-am facut bagajele in sfarsit, sper sa nu fi uitat ceva...Cand o sa vada randunoiul ce trebuie sa care la masina o sa zica ca plec pentru cateva luni de acasa!
Tuchi, sunt foarte frumoase pozele de la mare. Cea cu Ili si Seb mi-a placut cel mai mult, sunt superbi amandoi copiii tai. Pai normal, cu o asa mamica!
Cristina, felicitari pentru rezultatul cistografiei si inca o data felicitari ca ati scapat si de ultimul canin!
Offf, maraita e azi Rebecca, m-a inebunit de cap pana acum! Si doarme doar cate 20 de minute, nici nu ma dezmeticesc bine si o luam de la capat!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mimonix spune:
Tuchima rapadesc de ras de cate ori scri despre Ilinca. Cred ca e un fff scump.S-o pupacesti de 1000 de la mine daca gasesti vreun locsor neacoperit
Cat despre nutritionistele de noi, cred ca te apuca intr-una, dar stii vorba aia "fericiti cei saraci cu duhul" al carei sens lumea l-a cam schimonosit Astea suntem dar impaca-te cu gandul ca doar vorbim, nu si facem.Uite Sovi, baga bere si cica tine regim.Ca de mine nu mai zic .Sunt BEST (o marca nevinovata de inghetata) si nu THE BEST cum ar trebui
Sovie totul ok, dar fara bere.In plus sunt convinsa ca toate mamicile care alapteaza vor slabi fara regim, e o lege a naturii!
Delphinma bucur ca esti prezenta chiar daca scrii mai rarut!Astept de la tine o parere despre ce ar trebui sa viziteze un turist la Paris in primul si primul rand.Asta daca nu e pasionat de picturi si nu doreste ca vada Verssaile-ul ca cica-i "o casoie de precursor grandoman al lu' Nea Nicu !" Nu stiu cu ce sa-i incant pe ai mei in asa fel incat sa si vada ceva, nu sa se dea doar in masinute!Intreb si eu, adun pareri...poate iese un traseu convenabil pina la urma!Vad ca Davidutzul e bine merci, mananca la fel ca un om mare , arata super si ma bucur sa-l vad in scoica aia ca altfel credeam ca e doar al meu defect de sta toata ziua numai acolo!
Scoate tarta aia daca nu vrei sa mor! Uite cred ca o idee buna ar fi sa viziteze cofetariile la Paris!
Cristina pt canini!Si bravo pt analiza! Pumnii stransi sa fie fie.
CuscraLa multi ani! si vezi cu guma aia de mestecat ca vreau nora cu plete, nu oricum!
De faza cu bona citirati, ca vad ca nu zice nimeni nik.Am gresit eu chiar asa sau o fi fost doar un pretext?
Hai , ca astept alinare!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Mimo, am citit de faza cu bona. Io zic bine ca s-a simtit "doamna" jignita ca dupa cate ai povestit de ea, clar nu era ce cautai tu. Si cred ca pana la urma o sa apara si cineva ok. Putintica rabdare, coane Gheorghita!
Ali si MAria , la multi, multi ani alaturi de randunoii iubiti!
Mi-as mai face un surogat de cafea, se baga cineva??? Fac mai multa?
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Mimo, inteleg ca tu nu ii dai combinat suculetul? Adik morcov cu mar de exemplu. Ai zis ca-i dai piersicuta, doar suculet de piersica sau mai faci combinatii?
Si tot n-am inteles bine cum e cu cantitatea...
Delphin zice jumatate suculet, jumatate laptic, dar rebecca papa san si-atunci nu cunosc cantitatile.
Naty, tu dupa mar ii bagi si piersicuta? Si tot asa, amestecat cu morcov si mar? Eu asa am inteles de la pediatra...
POZE
POVESTEA NASTERII
natynic spune:
Clau, eu mi-am facut cafea dar e cat se poate de adevarata!
Mimo, am citit despre bona...n-am scris pt ca m-am deprimat...Bun, poate ai fost si tu prea directa, dar nu te mai schimbi tu la varsta ta...si daca pe ea atata a dus-o capul, sa se atace din asa ceva, mai bine ca n-ai angajat-o, ca iti dai seama la alte chestii cum ar fi putut reactiona!
Iar despre Paris, dincolo de Luvru si Versailles precum spui, eu una iti zic pur si simplu sa va duceti in Montmartre si sa admirati panorama Parisului, sa mancati la unul din bistrourile mici de acolo unde canta muzica "live" (si tu, cu Monti sau nu, sa NU RATEZI o supa de ceapa pur frantuzeasca, ai auzit??) si sa va plimbati printre pictorii amatori. Cand imi amintesc de Paris si ma gandesc ce-as face daca m-as intoarce acolo...eu atata vreau. E simplist, dar e minunat.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Clau, eu ii dau morcov amestecat cu mar, cam 2:3 morcov si 1:3 mar si nu voi baga piersica pt ca ma tem de bau-bau-ul alergie. Dar maine vine pediatrul la vaccin si a zis ca discutam de diversificare, ideal imi fac o lista lunga de intrebari din seara asta si chiar va rog, daca mai aveti idei scrieti aici, ma ajutati si pe mine si poate mai aflam impreuna cate ceva.
Si chestia cu jumate-jumate...Rebecca papnd san eu zic ca functioneaza tot legea cererii, tu da-i suculetul si lapte va manca ea apoi exact cat ii mai trebuie, e logic, nu?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Mimonix, multumim de pupaturi!
daca-ti zic ca are si o alunita" supelsesi" pe buca dreapta?? iar la pranz a adormit pe jos, i-o fi fost cald!
cu bona zic ca n-ai gresit tu, doar ca ele sunt nebune, sclerozate si interpreteaza tot!
Am mai zis pe-aici cum am facut eu...am dat anunt la ziar!
Nu mai vorbiti de Paris ca nu stiu cand voi ajunge pe-acolo, si-mi doresc asa de mult!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
clauclau spune:
Da Naty, e logic, dar cat suculet sa-i dau? Asta e nedumerirea mea..., ca doar n-o sa-i dau 200 ml daca ei ii place, nu?
POZE
POVESTEA NASTERII
underqueen spune:
fetele, voi dati puiutii cu ulei de corp? daca da, inainte sau dupa baita?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
alinusha06 spune:
pupici la randunici
dragi mamici am absentat destul de mult ,dar am o rugaminte la voi trebuie sa facem vaccinul pt 4 luni si am incercat sa sun doctora acum dar nu raspunde ,la 2 luni am facut infanrix hexa ,acum la 4 ar trebuie infanrix 5 sau ma insel ,ca asa am uitat.....
vad ca ati inceput diversificarea voi ,succes ,noi mai asteptam putinel .
AAA si avem o mare rugaminte la voi daca ati vrea sa ne votati la concurs http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Oprescu-florentina-233.html
multumim
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-29/19:30:07