Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (163)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Am incheiat unmesaj care risca sa se intinda la infinit si acum sa zic de Razvan.
Mamos rau de tot. Am studiat astrele si are muulta apa (scorpion cu ascendent in pesti), deci se explica. Numai in brate, daca nu cumva are treaba la trap prin casa sa exploreze. A venit motorizat de la mare, am un tigrisor umblator in 4 labe, care se ridica si paseste pe langa obiecte. Acum si silabiseste, deci mi se pare maaare! Mananca ok. La pranz cam cu mofturi. Nu se exista "mancarea_de_a_doua_zi". Numai fff proaspat si cu gust (sare, piper alea alea). Nu vrea aceleasi lucruri multe zile la rand, ca le refuza. Si suge noaptea in nestire. (deci din parea mea un "LAsa-ma, imi place!"), adica ma bucur ca suge, dar asa ash mai si dormi nopti intregi. La venirea de la mare a dormit o noapte de la 10 la 4 si urmatoarea de la 10 la 4.30. Dar si-a revenit din oboseala si ma trezeste iar pe la 2 si suge, plange, suge, plange, pana la 7, 8. Or fi dintii, ma resemnez eu. Vor iesii si aia(candva) primii, apoi urmatorii si daca am noroc, pe la 2 ani, nu mai urla de la dinti ci de la rasfatz, alint, etc.
Cam atat notabil legat de noi.
Sa nu uit Piciulika, multi ani fericiti de casatorie si de acum inainte! Ce numar frumos, daca ati scapat de cifre!
Afibebe, felicitari pentru licenta.
Asadar, pana la mesajul urmator (cine stie cand) si toate cele bune!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by prisi
Afibebe felicitari pentru licenta si spor la construit, maine facem si noi pasul cel mare in sfarzit, sapam fundatia

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Dupa ce te-ai relaxat cu calcatul celor 5 masini de rufe acum treci la sapa ? Sa nu zici ca si asta e vreun hobby de-al tau !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

carpatina

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by myral

TOMASA sper sa recuperam odata greutatea asta ca de vreo 3 luni ne luptam cu aceeasi cifra
LUY DANUTA ma bucur ca reviziile voastre sunt bune, noi sper sa nu mai ajungem prea curand la doctor. Voi dati in continuare vigantol?
Nici eu nu concep sa merg la servici, nici daca as vrea nu cred ca m-as descurca sunt sigura.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Myral,pana acum ii dadeam 3 picaturi,de azi insa a zis sa-i dam doar 2,ca are fontanela inchisa...Nici noua nu ne place la doctor,cica sa mai mergem la un an...ce bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am prestat supa cu galusti, in sfarsit. de-abia astept sa se raceasca sa-i dau lui Ghighi.

felicitari si multi ani inainte celor ce-si serbeaza casatoreala.

Felicitari si celor ce-si fac casuta de vis.

Felicitari tuturor aniversatilor zilei.

felicitari celor ce pleaca sau sunt in concediu.

felicitari celor ce-au inceput sa petreaca de weekend.

felicitari celor care mai dati un semn pe-aici.

felicitari pentru bunele revizii ale puilor.

felicitari celor ce nu dau pe-aici, inseamna ca au lucruri mai importante si mai frumoase de facut.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Binenteles ca nu are nimic Elisa mea dar deh asa e cand stau cu ochii in laptop si o scap din vedere.Am vazut-o si eu pe dulcica MARIA, ii sta tare bine cu bretonelVreau si eu mai repede in concediu daca asa mai apuc si eu sa dorm macar 3, 4 ore legate. BEE eu as fi fericita daca s-ar trezi doar de doua ori pe noapte. Aseara i-am dat CALMA BABY ca nu mai suportam oricum ea pana pe la 11 12 nu se culca. ASa cica e din plante siropul asta plus aroma plus conservant, asta e, deci s-a trezit doar din doua in doua oreAm fugit la plimbarica acum.Ah si o asteptam si pe Sabina din concediu, ca e cam liniste pe aici de cand cu concediile astea.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Piciulika la mai multi ani fericiti!(wow,ce cifra frumoasa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

PAPANASH deci multumim si noi pt felicitari atunciDANUTA am admirat-o si pe dulcica ta in poze sa stii ca ne-ati inspirat si ne-am cumparat si noi bentite sa fim frumoaseMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Papanash, ce patisi?

Piciule, felicitari pentru cei 10 ani si multi, multi ani inainte! Imi pare rau pentru momentele nasoale prin care ai trecut . Eu caut gradi particulara care sa primeasca de la 1 an copiii, as vrea sa incep serviciul din toamna. Luni ma duc sa vad una, dar cica nu mai au locuri pt 1 sept, dar ma trece pe lista de asteptare daca vreau

Teo, distractie placuta!

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sim, felicitari fiindca te duci sa vezi gradi.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput