Durerea unei pierderi de sarcina (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetelor va intreb pe voi care ati avut nesansa de a afla raspunsul. Eu am doua saptamani si doua zile de la nenorocire si inca sangerez.Si am si niste chegulete de fapt ca niste membrane (scuze pt detalii)...este normal? De obicei cat dureaza sangerarile?
Pup si multumesc .

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

JASMINE30 :aceasi frica ma omoara si pe mine dar sa ancercam sa trecem peste aceasta frica ,trebuie sa doboram acest perete ,trebuie sa fim tari si sa ne lasam an voia lui Dumnezeu ,cu credinta an suflet, si cu tarie vom reusi sa trecem peste aceasta "frica ".Trebuie sa gandim pozitiv .Eu asta ancerc sa fac sa gandesc pozitiv si sa merg mai departe ,ami spun singura ca o sa fie bine si urmatoarea sarcina va fi un bebe f f f foarte frumos si sanatos .Mi se rupe sufletul de fiecare dintre voi cand citesc mes voastre plang dar va spun doar MULTA BAFTA SI CURAJ MULT CURAJ PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

CATALINA :si eu am avut cam 2 saptamani sangerari dar nu mari mai mult scurgeri maroni mie mi-au spus ca e normal ca ma curat dar tu ar fi mai bine sa antrbi un doctor asa stai mai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Salut Catalina,

Eu am fix 14 zile de la chiuretajul efectuat in urma opririi in evolutie a sarcinii mele de 15 saptamani.Poate ai citit ce am postat pe acest topic.
Este normal sa sangerezi cate putin 2 sapatamani, nu ai nimic in neregula, conteaza sa nu ai nici un fel de durere pelvina, usturime la urinat sau sa fi facut febra pana acum.Daca nu ai nici un simptom din astea esti ok,nu ai facut nici o complicatie.Si eu am sangerat cate putin pana ieri.Azi vad ca s-a oprit.Maine sunt programata la doctora pt control dupa interventie.
Stiu prea bine decat mi-as fi dorit vreodata din ceea ce ai trecut si treci inca...Sa fii puternica, sa nu-ti pierzi speranta, pt ca trebuie sa ramanem din nou insarcinate si trebuie sa ducem si noi sarcinile la termen!!!!!Desi mie una mi-e o frica....Sunt convinsa ca si tie ti-e...Dar vom gasi forta interioara sa o facem si sa reusim!!!

Multumesc tuturor pt vorbele bune si calde, pt gandurile sincere pe care mi le-au scris si transmis toate cele care scrieti pe acest topic!!!Astept rezultatul de la anatomie patologica sa vedem ce pot sa-mi spuna, desi am un presentiment ca nu voi afla cu adevarat cauza pt care inimioara bebelui meu s-a oprit singura la 15 saptamani...............................................

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Carpediem ti-am trimis PM.
Pup

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Jasmine, eu am o luna jumatate si crede-ma ca mi-am gasit forta incat si maine as lua-o de la capat.Stiu ca o sa fiu foarte stresata pe perioada sarcinii sa nu se repete iar povestea, dar asta e....daca nu incercam nu o sa reusim.Trebuie!!!! sa fie bine.Asa sa iti zici mereu.
Catalina, exact cum a spus si carpediem, doar daca ai dureri abdominale, pelviene, usturimi la urinare atunci sa mergi direct la medic. Este nosrmal sa fie mai abundent caci se curata.La mine a fost o zi doua abundent imediat dupa provocarea nasterii si la 33 de zile a revenit o saptamana.3 zile a fost foarte foarte abundent si apoi o saptamana cu totul normal.
Eu am increderea ca toate o sa reusim si o sa fie bine!

http://tt.lilypie.com/h6uap3.png

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup, dragele mele!
Jasmine,te cred ca stai cu frica in san, o sa greu de tot, vei plange in fiecare zi, nu stiu ce sa te sfatuiesc, eu mi-am ocupat timpul la maxim, cu toate astea tot ma gandeam la toate nebuniile. noi ne mai dorim copii, dar gandul ca trebuie s-o iau de la capat ma face sa bat in retragere si sa plang. poate ca ar trebui sa fie mai usor acum, dupa ce am bebe, dar nu pot sa nu ma gandesc. draga mea, sfatul meu este sa te relaxezi cat poti acum, sa fi cu mintea limpede si odihnita, iti va prinde bine. si asa este, daca nu incercati nu aveti cum sa reusiti. sunt convinsa ca va fi bine de data aceasta. despre bebe, ce sa zic, e un mare flacau, ieri am facut 5 luni, vorbeste, adica gangureste, merge de-a busilea, rade mereu. sotul imi zicea ca nu are cum sa planga copilul ca am plans suficient in timpul sarcinii... te pup si te imbratisez cu drag. a, dar cu ureaplsma cum era, s-a rezolvat?
Laura, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru scurgeri.eu, dupa nastere am avut 8 saptamani... draga mea, iti doresc multa putere sa o iei de la capat, stiu ca va fi greu, vei simti ca esti la un pas de nebunie, e greu, foarte greu, cumva trebuie sa faci sa te menti pe linia de plutire. la tine a trecut o luna si jumatate, la mine de a doua zi dupa chiuretaj mi-am dorit groaznic de tare sa raman insarcinata. bine, la asta a contribuit si sotul care stie cum sa ma zgandareasca. Doamne,ma rog sa fie bine data viitoare si la tine, si la toate fetele! si, repet ce-i spuneam lui Jasmine, continua cu plimbarile, relaxati-va si tu si sotul, va va ajuta mult.
Carpediem,sper sa-ti dea un rapsun clar de ce s-a intamplat, cu toate ca aici multe fete au povestit ca nici macar nu faceau analizele medicii sau se pierdeau sau mai stiu eu ce... te pup si te imbratisez cu drag, sper sa poti privi mai mult spre viitor si sa regasesti forta.
dragele mele,eu sunt bine,pana la urma nu sunt insarcinta cum credeam, am facut un test si am rasuflat... usurata? nu, nu pot spune asta. e adevarat ca mi-e frica de mor s-o iau de la capat, dar imi doresc in adancul sufletului... acum ne mutam intr-o casa mare, prea mare doar pentru noi trei si sper sa mai vina inca un sufletel la noi, off, iar ma ia plansul. va pup, revin mai tarziu

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

fetelor maine merg la control abia astept sa vad ce ami spune doc ,daca sunt ok o voi lua de la capat sa speram ca va fi totul bine .Acuma sunt mai hotarata ca niciodata sa o iau de la capat. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

ramona ma bucur ca esti optimista si foarte hotarata, bravo, tine-o tot asa! Bafta multa maine la medic, te asteptam sa ne spui cum a fost.

Eu scriu mai rar, ca sunt mai ocupata o perioada, dar va citesc mereu si sunt alaturi de voi.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=5" target="_blank">POZE IN CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Teo2rina te pupic dulce ! Sa stapaniti sanatosi casa si sa faceti si pe bb 2 sa nu se plictiseasca puiutul tau singur:)

Ramona hai fugi repede la doctor ca sa reluam incercarile pt bebe cat mai repede caci timpul trece !

Eu sunt in ziua 9 si ma trec toti fiorii cand ma gandesc ca incepe numaratoarea inversa pana la testul de sarcina, iar daca e cu doua linii sa vezi nene griji si plansete... Ca daca o pierd iar ce ma fac , etc, etc, etc.

Va pupicesc dulce si va urez spor la fufu !

Mergi la inceput